זקוקה לעזרה

תמרי15

New member
זקוקה לעזרה

שלום לכולם אני מידי פעם קוראת ונעזרת בפורום החשוב הזה. אני אם לילד מאובחן "טרי" בתחילת גיל ההתבגרות אנו זקוקים לחוות דעת נוספת בענין האבחון(לא אבחון נוסף) ובעיקר אנו רוצים להתייעץ לגבי דרכי הטיפול שהומלצו לנו . אנו זקוקים לפסיכיאטר טוב באזור המרכז שיוכל לתת חוות דעת נוספת וללוות אותנו בתהליך כולו. אשמח לקבל במסר שמות של פסיכיאטרים במרכז מלבד מכון אניגמה (האבחון לא נעשה דרכם) שמישהו נמצא איתם בקשר ויכול לתת המלצה אישית. תודה רבה תמרי

תמרי15

New member
בקשה נוספת לעזרה

אתמול כתבתי לגבי המלצות ולא קיבלתי תשובה מקוה שהיום מישהו יתייחס תודה תמרי

zivadina

New member
אולי תפרטי

למה את מבקשת חוות דעת שנייה? האם בגלל חשד לבעיות אחרות שמשפיעות על התנהגות הילד? בעיות נפשיות? בעיות התארגנות? אני מקווה שנוכל לספק לך הפנייה למישהו שיעזור לך אחרי שתפרטי יותר.

תמרי15

New member
המלצה לפסיכיאטר

לשאלתך, הסיבה לחוות דעת נוספת נובעת מכמה סיבות, הראשונה טכנית אנו זקוקים לפסיכיאטר מלווה שגר קרוב אלינו במרכז המאבחן לא באזור שלנו. שנית, אין לנו בעיב עם האבחנה הרצון הוא לקבל חוות נוספת לגבי ההמלצות לטיפול שהם מורכבות מאד, ומערכתיות ודורשות הרבה מאד סוגי טיפול פסיכולוגים לנו ולילד וגם שילוב של כמה תרופות . יכול להיות שאכן אלה המלצות טובות אבל מכוון שהן מאד מורכבות ורב מערכתיות ומחייבות מאד אותנו ואת הילד ניראה לי ראוי ונכון להתייעץ עם מומחה נוסף שרצוי שיהיה פסיכיטאר בגלל הבעיות הרגשיות הנלוות. מקווה שעכשיו זה יותר ברור. תודה תמרי

zivadina

New member
האם פסיכיאטר בכפר סבא יכול להועיל?

ממליצה על ד"ר חוזה גובזנסקי, פסיכיאטר שמטפל בגישה התנהגותית קוגניטיבית ומשמש סגן מנהל מרפאת ילדים ונוער ב"שלוותה". אשלח לך את הדוא"ל שלו במסר אישי. אני מקווה שתהיינה עוד המלצות מן החברים כאן.

למעלה