זקוקה לעזרה.....

L o v e M e1

New member
../images/Emo45.gif ומוסיפה שלדעתי כדאי לספר להם

ביחד, שישאלו שאלות ויראו שלא "מוכרים" סיפור לכל אחד בנפרד. קרוב לודאי שאם תהיינה להם שאלות יותר ספציפיות ימצאו את הזמן לשאול בנפרד. חשוב שיהיה תיאום בין ההורים כיצד להביא את הדברים ולהדגיש בפניהם שמבחינתם אתם תהיו ההורים שלהם לתמיד, שלא תחסירו מהם אהבה ותתמכו בהם תמיד ביחד, גם אם חייכם כבני זוג תמו. בהצלחה

galia1962

New member
כך גמנחנו נהגנו

בעצת פסיכולוגית כינסנו את הבנות ביחד, וישבנו וספרנו להם על הפרידה. ועל מה שהולך לקרות ועל הסיבות בכלליות-שכבר לא טוב לנו ביחד. ואפשרנו להן לבכות, ולשאול שאלות, והיינו אין ובשבילן. ותוך שימת הדגש על כך ששנינו נמשיך להיות הורים במשרה מלאה, ושלהן אין כל קשר לפרידה. ואח"כ אפילו יצאנו לבילוי משותף אצל חברים. כדי להראות להן שהחיים ממשיכים עבורן, כרגיל ככל האפשר.

אלופה שלום....

הילדים שלי כימעט באותם הגילאים של הילדים שלך אני גרושה שנתיים הגירושים היו בדרך טובה דיברנו שנינו עים הילדים שאנחנו רוצים להתגרש כי אנחנו כבר לא מיסתדרים יפה ביחד לפי דעתי אין צורך לספר את הסיבה האמיתית הילדים גדולים והם מבינים וחשים שההורים כבר לא מתקשרים יפה מאחלת הצלחה בכול דרך שתיבחרו

לדעתי

לא רצוי לתת את פרטי הנסיבות שהביאו אתכם להחלטה לסיים את החיים המשותפים שלכם. הזמן הטוב לספר זה לאחר שגיבשתם את העמדה שלכם בעניין.

מצוטטת

New member
שוב אני וחוסר ההבנה שלי......./images/Emo178.gif

איך נסיבות/סיבות עומדות בציר אחד ריגשי עם דאגה לרגשות של ילדים קטונתי......!!!

שלום לך אלופה..

זה לא כל כך משנה אם תספרי את ..מה שחשוב הוא שבעלך לא יספר.. מצד שני ..אם לא יספר..כל חייך תהיי תלויה בטוב לבו. הרי כאן מדובר בכבוד שלך כאמא. והכבוד שלך מונח על כרעי תרנגולת. מה יהיה מחר?אחרי הגירושין..את כבר מחתנת את הילדה..ואז רבה עם הגרוש שלך על מזונות.. ופתאום הוא מפוצץ את כל העניין.. מפחיד

t o t a l

New member
הם כבר גדולים הילדים שלך

בטח ישאלו למה? בטח יתעניינו. ירצו להבין מדוע? מה קרה?

קבלת מגוון של עיצות....

ואני מסכימה עם רובן... לשבת ביחד ולדבר, לא הכל הם צריכים לדעת, לתת לכאב, לשאלות לצוף... זה ייקח זמן, יהיה לא קל, תיהיה מוכנה גם לשאלות כמו למה? מי אשם... בהצלחה!

מן הסתם בסופו של דבר הכל יעלה...

והם יגלו הכל בדרך כזו או אחרת, בגיל הזה יעניין אותם מאוד למה. אז עדיף שתסבירי להם את הצד שלך, ואת הסיבות שהגעת לאן שהגעת, בדידות או כל סיבה אחרת ולא לחכות שהפרוד/הגרוש יכעס ויפלוט הכל תוך כעס ואז לא יהיה לך גם עם מי לדבר ולא יהיה מי שיקשיב, הם פשוט יכעסו מידי, יפגעו. עדיף לספר, בפרט שהם גדולים כל כך. בהצלחה

הסיבה האמיתית...

סביר גם את בעצמיך לא יודעת,כי זה הכל שאלה של כמה אחורה...הבגידה או סיבותיה,מניעיה או תוצאותיה.מי התחיל מה ובכלל...תשאלי את מרביתם של הגרושים ביום גירושיהם ושנתים אחרי לסיבות שגרמו לכוון,תקבלי תשובות שונות לגמרי...האמת,תמיד אחרת בדיעבד...כמו גם בפרשנות של ילדים.

iritm22

New member
לפי ההרגשה

קודם כל לדעתי הילדים מרגישים שקיים קצר חזק בינכם. הילדים שלכם כבר גדולים, ואני מניחה שהם מרגישים שקיים מתח בבית, לכן נסי לפעול לפי תחושות, יש לדבר על מה שקורה בבית ולשתף את הילדים. אל תשכחי שהם גדולים ומבינים, יש המון חברים שלהם שההורים שלהם גרושים. תשאלי את דעתם בנושא. ולשתף אותם, השיחה כבר תזרום.

שחר טל1

New member
הי לך מצטערת בשבילך ותשובתי

במקומך הייתי מתיעצת עם פסיכולוגית לעיניני משפחה האם את בטוחה שילדייך אינם יודעים כלום מכך ההורים שלהם לא ביחסים טובים של אהבה ושתןף פעולה? אצלי הילדים פחות מגיל 13 והם מבינים מעולה שההורים שלהם לא חיים טוב יחדיו ואנו מדברים על כך בפתיחות המתאימה להבנה של ילד בנוסף שיחות אצל איש מקצוע הן חשובות כדי לעבד זאת בדרך טובה בהצלחה

למעלה