זקוקה לעזרה

the c o o l

New member
זקוקה לעזרה

אני לא יודעת אם אני הכי קשורה אבל נכנסתי לכאן וראיתי שאולי כן יוכלו לעזור לי קצת...היה לי חבר עד לפני פחות משבוע 10 חודשים עם פרידה באמצע ...והוא נתן לי כל הזמן את התחושה שמה שיש שביננו הוא מיוחד מאוד אמיתי וניצחי!! גם אמר וגם הראה...בפעם ה-1 שנפרדנו זה היה בערך על אותו רקע שעכשיו..שהיתה תקופה רעה והוא אמר שהפיתרון הכי טוב לשנינו זה פרידה (אפילו שעדיין אהבנו מאוד אחד את השני)..לא ניתקנו קשר לגמרי וכבר אחרי כמה ימים התנשקנו...אבל חזרנו סופית אחרי 3 חודשים (אחרי שאני הייתי עם מישהו אחר באמצע לתקופה של שבוע)..כשחזרנו סופית זה היה לפני חודש...מאז (וגם עוד לפני זה) לא היו תקופות טובות בכלל והמגמה הכללית היתה רע והרבה....רבנו המון ועל הרבה שטויות וכל אחד הלך עם הראש בקיר אחר והתאכזב הרבה...ידענו שזה לא טוב ושצריכים לשנות את זה אבל אני טוענת שלא עשינו מספיק...הוא לעומת זאת טוען שהוא ניסה לעשות הכול מהצד שלו ושנתנו כבר מספיק ניסיונות לעצמינו וראינו שזה לא הצליח אז צריך להיפרד וגם שהוא מתגעגע לחיים הפשוטים שהיו לו לפני זה בלי לבזבז כל יום שעות אז לפתור ת'בעיות שלנו...ולמסקנות האלה הוא הגיע תוך יום-יומיים (וזה אחרי שכל הזמן הוא טוען שאני מה שהוא חיפש כל החיים)...אני ניסיתי להציע אפשרויות אך לשווא..הוא רואה רק פרידה...ועכשיו אני מבובלבת לגמרי...אני מפקפקת בהמון דברים שהיו...וכמעט בכל הקשר הזה ובמה שחשבתי עליו..האם הוא אוהב אותי באמת בכלל אם תוך יומיים הוא מחליט לוותר על "מה שהוא חיפש כל החיים"..מה שהוא כ"כ אוהב?? המון שאלות מתרוצצות בראשי..ודיברתי איתו לפני יומיים בטלפון והוא מצידו עדיין מדברק איתי רגיל (באותה צורה מיוחדת שהיתה לנו בקשר) ורואים שהוא עדיין אוהב אותי ומצד אחד הוא רוצה שיהיה לנו טוב..אבל מצד שני הוא החליט לוותר על זה...וכ"כ מהר!! ואני לא יכולה להכריח אותו או לשכנע אותו! עוד משהו אחד ששכחתי לציין שהוא דבוק ברעיון שיש ביננו את הגחלים האלה והם יישארו תמיד ואם ניפגש עוד הרבה זמן (כמה חודשים/שנים) אחרי שיעבור זמן, נתבגר,נתגבר ונבין לגמרי אחד את השני..אז נחזור אודה לכם מאוד אם תרשמו את דעתכם ועצותיכם...תודה רבה!

the c o o l

New member
תשומת לבבבבב

למה לא מגיבים להודעה שלי כאן?? כבר יומיים!!! בבקשה תנו תגובות כברררר

infatuation

New member
נשמע לי שאת נאבקת על משהו

שכבר מראש ידוע לך שלא ילך, הוא ויתר, במשך הזמן הזה שהייתם ביחד לא הפסקתם לריב, אז אולי כדאי להמשיך הלאה? לא להרים ידיים אלא לדעת מתי נגמר, מתי להפסיק כדי לא להפוך את הקשר הזה למשהו שתתחרטי עליו בעתיד, לחתוך ולהמשיך הלאה. אני זוכרת שהחבר הראשון שלי בהתחלה תמיד אמר לי שהוא בחיים לא יעזוב אותי וכל מני דברים כאלה, עד שביקשתי ממנו שלא יגיד לי את זה יותר כי זה לא הגיוני, ובסוף זה רק יפגע בשנינו. אני בד"כ לא קונה את זה שאומרים "אהבת חיי" ו"מה שחיפש כל החיים", כי זה נשמע לי קיטצ'י מדי. ואולי באותו רגע הוא באמת מאמין בזה, אבל הוא יכול לשנות את דעתו בשנייה. זהו, ספרי לנו מה נסגר..

the c o o l

New member
סבבה

אולי באמת מה שאני צריכה זה להמשיך הלאה אבל זה קשה!! קשה לוותר על זה ולהגיד לעצמי שזהו אין יותר...ואיך עושים את זה?? איך? הכול קרה בפתאומיות..כ"כ מהר... ומה זה אומר עליו שכ"כ מהר הוא החליט לוותר? האהבה שלו בכלל אמיתית (מה שהיה ואולי נשאר משהו..)? הוא בכלל יודע מה זה אהבה?? היה נדמה לי שכן כל ה-10 חודשים האלה...עד שהוא ניפץ לי הכול!!

infatuation

New member
חמודה../images/Emo24.gif

אני לא יכולה להגיד לך מה לעשות ואיך, אני גם לא יכולה להגיד לך אם הוא אהב אותך או לא, כי אני לא מכירה לא אותך ולא אותו. אני יכולה להגיד לך שאת עוד צעירה, ואני יודעת שמאוד נקשרים לחבר, במיוחד כשהוא מראה כ"כ הרבה אהבה, ויודעת שקשה שפתאום בלי שום הודעה מראש הוא אומר שדי.. קשה לחתוך וקשה להמשיך הלאה אחרי משהו כ"כ יפה, אבל צריך לעשות את זה, אין שום סיבה למשוך את זה מעבר למה שזה צריך להיות.. את לא תרגישי עם זה טוב. וגם לא הוא. כשאני נפרדתי מהחבר הראשון שלי, גם לי היה מאוד קשה, שיגעתי אותו לגמרי, והוא היה מתקשר אלי ובוכה. עד שהחלטתי שזהו, אני צריכה להמשיך הלאה ואני צריכה לעזור לו להפסיק לחשוב עליי. אני לא יודעת אם הוא עדיין חושב עליי או לא, אבל אמרתי לו שמספיק, שלא יתקשר אלי יותר ושהמשכתי הלאה. אני הרגשתי עם זה הרבה יותר טוב, ידעתי שאני לא מושכת ומסובבת אותו יותר, לא גורמת לו לעוד כאב, וגם אני יכולה להרשות לעצמי להמשיך הלאה ולהתחיל משהו חדש. אנימציעה לך לעשות אותו דבר.

the c o o l

New member
טוב תודה

על העצות...אני יודעת שזה מה שאני צריכה לעשות וזה בינתיים מה שאני עושה...יש ביננו עכשיו ניתוק דיי מוחלט...אבל זה גם עצוב לאבד אותו בתור ידיד ...ידיד נפש..ידיד הכי טוב...מעבר לחבר גם...הוא היה המישו הזה בשבילי...עזר לי בהכול..ייעץ לי..תמך בי..ועכשיו זה יהיה חסר אבל אני יודעת (גם מהפרידה הקודמת שלנו) שלפחות בזמן הקרוב זה לא יילך ביננו בתור ידידים...אם יש ביננו את האהבה המשיכה הזאת עדיין ואני מניחה שיש..רואים לו בעיניים שהוא עדיין אוהב אותי...אבל איזו מן אהבה זאת?!?

infatuation

New member
אהבה שיודעת

מתי להגיד נגמר.. שיהיה לך רק טוב!

למעלה