כמה אפשרויות מיני רבות:
1. לעשות איזושהי מדיטציה/עבודה פנימית שקשורה לטיהור המקום: למשל, לדמיין אותו נשטף באור לבן מטהר ומזכך, ושהמקום נולד מחדש אלייך. (אם תרצי רעיונות לעבודות פנימיות נוספות, אני אוכל לתת לך ובטח גם גולשים אחרים). 2. להבעיר קטורות באיכות גבוהה (אני יכולה להמליץ בחום על הפירמה "moning star", שהן קטורות באיכות כמעט טיפולית, בלי דבק, בלי מקל ובלי שטויות
) ראיתי שניתן להשיגן בחנות "טיפת שמן" בדיזנגוף סנטר). נהוג להבעיר את הקטורות במקומות בהם יש פינות (פינת חדר, פינת ארון וכיו"ב). תוכלי להשתמש באטבי כביסה להחזיק אותם (בתור מעמדים), כי רצוי להדליקם בו זמנית. 3. קעריות מלח: לוקחים קעריות קטנות ושמים בהם מלח גס (אם יש נגישות למלח מים המלח, כמו המוצר "סדומית" שנמכר בבתי מרקחת - עוד יותר טוב, אבל לא הכרחי). ממלאים את הקעריות במים מעל המלח ומניחים אותן בפינות החדר. כדאי להשאיר במשך כמה ימים. זה ממש "סופג" - אחלה אמצעי טיהור. 4. שריפת "בכור" (תערובת תימנית), או מור ולבונה. שמים במחבת ושורפים (לא בטוחה שתרצי לעשות את זה במשרד
) 5. אם יש לך נגישות למטפל בארומתרפיה, יש שמנים אתריים שניתן להשתמש בהם לטיהור אנרגטי. אני לא ממליצה לרכוש אותם בבתי מרקחת או בבתי טבע, כי רוב מה שנמכר שם הוא באיכות גרועה. שני המקומות היחידים שאני מכירה שאיכות השמנים שלהם גבוהה מוכרים למטפלים בלבד, ולכן עצתי היא לקבל אותם דרכו. 6. לאחר ההכנות האלה / חלק מהן [העבודה הפנימית והקטורות נראות הריאליות ביותר...]- נראה לי שיועיל אם תקשטי את החדר בצורה שנעימה לך. שימי דברים אישיים שלך והפכי אותו לחדר שהוא ממש שלך. תוכלי גם לגשת לחנות קריסטלים ולהתייעץ אתם או לחוש בעצמך איזה קריסטל יעשה לך שם טוב ואולי יוכל להמשיך לסייע בטיהור. תוכלי גם לתלות כדור "פנג שואי" (הכדורים השקופים שמוכרים בד"כ כשהם תלויים על חוט אדום) על אדן החלון או בכניסה לחדר, כדי לסייע בהזרמת אנרגיה. בהצלחה לך