זקוקה לעזרה

liatedel

New member
זקוקה לעזרה

שלום לכולם כבר הרבה זמן אני נכנסת לפורום ונהנית לקרוא וללמוד מכל השיחות (תמיד התעניינתי בעיצוב פנים ואני קוראת / צופה / ולומדת מכל מקור אפשרי בנושא בתקווה שמתישהו גם אלמד אדריכלות באופן מסודר). בן זוגי ואני רכשנו דירה ואנו עוברים אליה בעוד כחודשיים כך שהגיע הזמן בו אני הופכת מפאסיבית לאקטיבית ופונה אליכם לעזרה. 1. אני מחפשת מקום טוב בו אפשר לרכוש לוחות פרספקס בהזמנה אישית (גדלים / צורות וכד'). 2. אני רוצה לצבוע ארונית שמצופה פורמייקה. איזה סוג צבע יכול להתאים והאם יש איזשהו תהליך עבודה כדי שזה יצא טוב. אשמח אם תוכלו לעזור לי ליאת

lank

New member
תשובה לגבי צביעת הארונית .

ארונית פורמיקה , ניתן לצבוע בצבע MSP , ישירות על גבי המשטח . הצבע מגיע במגוון גדול של צבעים . בנוסף , את יכולה להשתמש בכל צבע אקרילי ( המשמש לצביעת קירות ) באם את מיישמת צבע יסוד שיהווה חומר מקשר בין המשטח ובין הצבע האקרילי . בנוסף , באם את חובבת דלת עם דוגמא של מסגרת , את יכולה לחבר מסגרת מלייסטים מסביב לדלת ואז לצבוע . תקבלי דלתות שנראות כדלתות עץ הצבועות בצבע אטום . קיימת אפשרות נוספת והיא טכניקה דמויית עץ . בטכניקה זו את צובעת כרגיל ואז משתמש במסרק מיוחד המיועד לכך ויוצרת מרקם של עץ. בהצלחה!!!

melodynoa

New member
כן, גם אני רוצה להשיג לוחות פרספקס

אפשר לעשות עם זה שני דברים שעולים לי עכשיו לראש: 2. לעשות ציור קיר - משהו פשוט - ואז במקום מסגרת זכוכית - לשים פרספקס בגודל המתאים. למי שעושה מסגרות לתמונות - במקום זכוכית, ועל אותו עקרון, בארונות מטבח אפשר להוציא את הפנים, ולשים מאחורה את הפרספקס, אפילו עם תאומרה בתוך הארון!

melodynoa

New member
לדוגמא, אפשר לצייר דבר כזה פשוט

על הקיר עצמו, עם שלושה צבעיים אקזוטיים לחדר מגורים עדיף חמים, למשרד עדיף קרים, ולהצמיד על זה פרספקס לפי הגודל שאתם רוצים (על הכל, על כל אחד מהציורים,בדיוק על הקו, או להשאיר רווח...) בעזרת מקדחה, וזה היופי שבפרספקס. הוא קל (נצמד לקיר בלי סכנת שבירה) ואפשר לקדוח בו!

uvls

New member
פרספקס

בחיתוך, הדבקה, כיפוף ומה לא...תוכלי למצוא אצל "גליפלסט", רחוב אילת 39, תל אביב. טל' 03-5172014. הם יודעים לעשות בפרספקס כל מה שאת רק מדמיינת לעצמך. שבת שלום.

למעלה