זקוקה לעזרה ...

ממצו

New member
זקוקה לעזרה ...

הי לכולם, מישהו יכול להמליץ על הצגות טובות ב"הבימה"? תודה.

mary lou

New member
מרילו מרילו מרילו

זה מחזמר פשוט שווה!!! חובה ללכת!!! אם את מחפשת משהו מצחיק ברמות- לכי ל"הקומיקאים" ואם הצגה הצגה- אז לכי ל"מניין נשים"

אפרופו מרי לו!

הייתי השבוע בהצגה! והייתה לי פגישה עם השחקנים ביחד עם עוד כמה ילדים! ישבנו ודיברנו שעה עם יעל בר זוהר אמיר פיי גוטמן אילנה אביטל ואביטל לבני והיה כזה כיף! הצגה תכלס קצת שטחית אבל הם שרים יפה רוקדים יפה וזה פשוט שואו לא איזו הצגה לאוסקר. אני מאוד נהניתי- תצאי משם מאושרת!:) ואם את מחפשת הצגות רציניות ואיכותיות קודם כל אני ממליצה מאוד על "מחכים לגודו" עבודת משחק מ-ד-ה-י-מ-ה! ואם את רוצה עוד חפשי באינטרנט או באתר של הבימה אני בטוחה שתמצאי הכל.. בהצלחה

mary lou

New member
הייתי שם!!!

אני זאת ששאלתי את יעלי מאיפה המכנסיים הורודים וה-מ-ה-מ-מ-י-ם שהיו לה (כזה ורוד צועק...) !!! וזו ההצגה הכי שווה בעולם!!! אגב, גם במחכים לגודו הייתי ולא ממש אהבתי, הרעיון עצמו יפה אבל צריך ממש לאהוב תאטרון בשביל ההצגה הזאת, אני אישית נהניתי אבל נגיד אמא שלי יצאה משם די סובלת...

וואלה? חח הייתה מישהי ששאלה את זה!

בדיוק לפני שיעל הלכה! אני ישבתי בדיוק מקדימה.. לא יודעת אם שמעת אבל היה קטע שאילנה אביטל אמרה לי: "איזה ילדה יפה את!" חחח איזה חמודה היא!! ואז כמה אנשים הסתכלו.. אם שמת
בכל מקרה אם זכור לך משהו יש לי שיער ארוך מאוד. חח אם זה עוזר.. (לא זאת עם השיער הממממממששששש ארוך.. עד התחת:) חחח.. בכל מקרה סבבה לנו! ותודי שהיה שולט?!!?

mary lou

New member
בטח שולט!!!

אבל אביטל לבני שמה את כווווווווווווולם בכיס הקטן!!! מדהימה שכמוהה...

חבל- על- הזמן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif מ=ד=ה=י=מ=ה

נכון שהיה פשוט כיף?!?!!? אני כל כך נהניתייייי אני רוצה ללכת שוב ביומולדת שלי בדצמבר! ביום של היומולדת שלי זה יוצא יום שבת.. אי מקווה שימשיכו להעלות את זה!

שנוני

New member
יו מניין נשים מעולה!

כדאי לך יש עוד הרבה הצגות של הבימה ורובן מעולות אבל אני מעדיף יותר הצגות של בית לסין...

gabi1234

New member
דוקא הבימה....?

אם יש הצגה שבאמת אהבתי בהבימה מה שאני חייב להודות לא תמיד קורה... זה היה "ללכת עד הסוף" "קן הקוקיה" אם זה עדין מוצא וגם "שבוע" ו" משפחה" שתי הצגות נחמדות אבל לא התלהבתי ממש אבל הן סבבה. למה דוקא הבימה....? עד כמה שזה התאטרון הלאומי יש מקומות עם הצגות בהרבה יותר טובות. יש ויש... תהנה לך.

למעלה