זקוקה לעזרה

נמרוד הקיפוד - סיפור

אני מנסה ולא מצליחה להעלות את הסיפור אז אם את רוצה הוא נמצא בארכיון של פורום המורים.

זהוה מקווה שמשהו מזה יועיל

מתנצלת אם יש כאן דבריםשכבר שלחתי בעבר אני לא ממש זוכרת מה שלחתי ומה לא. שתהייה שנה נפלאה דפנה

דובדבן 1

New member
וואו , רק היה צריך לבקש,../images/Emo24.gif

את גדולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 המון תודה.

אתיללה

New member
יום הולדת

אין אני חוגגת יום הולדת עם הורים , וזה למה - מיכיוון שחבל לי על היום שיתבזבז בדיבורים ואפילו עם זה יום שישי . במידה ואת חוגגת ביום חול לא כל ההורים יכולים להגיע , והיום המצב הכלכלי הוא כזה שאינו מאפשר העדרויות מהעבודה. ולכן אני חושבת שניתן לחגוג ללא הורים - בצורה מכובדת .

יעל של 4

New member
ימי הולדת

אני חוגגת עם ההורים ביחידים או זוגות ומעדכנת את ההורים שיכול להיות ויש ימי הולדת שלא ניתן יהיה לחגוג אותם בימי שישי רק באמצע השבוע, מה שכן זה נעשה ב 9:00 בבוקר ואחרי 40 דקות הם כבר בדרך לעבודה. הסיבה לכך שאני חוגגת כך כי אני חושבת שהמסיבה הרבה יותר חגיגית ומקבלת משמעות כאשר גם ההורים נמצאים. חוץ מזה אני כהורה הייתי מאוד כועסת אם היו מבקשים ממני לא להגיע ליום ההולדת של הילד שלי. הגננות צריכות לקחת בחשבון שהורים בגיל הזה ובעיקר במצב הכלכלי הנוכחי לא עושים ימי הולדת בבית לילדים, רק למשפחה (מה שערכו מבחינת הילד הרבה פחות משמעותי מיום הולדת עם החברים)ולכן יום ההולדת בגן מקבל אפקט חזק יותר בעיני הילד ומשפחתו וחבל שמונעים מאמא ואבא שהביאו את הילד הזה לעולם להיות שותפים ליום ההולדת שלו. כך אני רואה את הדברים. לכן אני עושה פעילות של מספר ריקודים שההורים לוקחים בהם חלק עם ילדי הגן, וגם משחקים ביחד עם המשפחה וילדי הגן. יעל

כשאני הודעתי להורים שאני חוגגת

בלעדיהם - הם קצת נבהלו, אבל החלטתי לעמוד על שלי ולא לוותר.

למעלה