זקוקה לעזרה

חדשה341

New member
זקוקה לעזרה

שלום,
אני אם לתינוקת בת 10 ימים. היא יודעת להתבר ולינוק. הבעיה היא שהיא נרדמת בזמן ההנקה (אני מנסה להעיר אותה בלחיצות עדינות על היד ומנסה להזרים חלב כדי לעורר אותה ) מה שהופך את כל התהליך ללא יעיל שיכול להימשך שעתיים וגם אז היא תהיה רעבה. אני נאלצת להשלים לה עם תחליף או חלב שאוב. התיעצתי עם שתי יועצות הנקה ובינתיים שום עצות לא עזרו...אשמח לעצות!!

תודה!

תינוקת ישנונית

שלום לך,
חשוב לדאוג ליניקה יעילה, שהתינוקת ערנית ויעילה בזמן ההנקה, אפשר לעשות זאת בכמה דרכים, תוך כדי יניקה לבצע עיסוי של השד וכך להעיר אותה (לעשות זאת כשאת רואה שהיא מתעייפת אז תלחצי על השד ותעירי אותה שתמשיך לינוק), במידה וממש נרדמת את יכולה לנסות להחליף לה טיטול וכך להעיר אותה ומיד להמשיך להניק ביעילות. אפשר גם להניק כשהיא עירומה לגמרי (עם טיטול בלבד) ואת ללא חלק עליון (בלי חולצה ובלי חזיה) כך שהיא תהיה עור לעור צמודה אלייך, מעל שתיכן תפרשי שמיכה שתכסה את שתיכן. מגע עור לעור שומר על עירנות בזמן ההנקה. במידה ונראה לך שיש צורך בתוספות ייתכן וכמות החלב אינה מספקת וצריך לחשוב איך מגבירים את כמות החלב (ע״י שאיבות תכופות - כך תוכלי להשלים לה את התוספות עם החלב השאוב וגם תעלה הכמות חלב). חשוב לראות איפה הבעיה ואז לפתור אותה בהתאם.
שיהיה בהצלחה.

למעלה