טוב - זה עניין לא פשוט כלל וכלל....
דברים רבים יש לי לומר על מה שכתבת. אנסה לתמצת... 1. ראשית כל, אסטרולוגיה היא כלי מעניין מאוד, אך בעיקר ברמה פילוסופית/אזוטרית. ברגע שמנסים להשתמש באסטרולוגיה ככלי נבואי מתחילות הצרות. אסטרולוגיה יכולה לשמש אותנו ככלי להבנת תבניות נפשיות מסויימות, או בצפי השפעות כלליות על החיים - אבל לרוב האסטרולוגע לא יוכל לספק תשובות "ספציפיות" לשאלות כמו שלך - שכן פשוט אין לו את הכלים (יש כמובן אסטרולוגים שטוענים אחרת - אבל הם לרוב שרלטנים). זה גם לא חכמה להגיד ש-"דברים ניתנים לשינוי" - שאם כן, אין בכלל שום טעם בקריאה בקלפים או בכל מדיום אחר לחיזוי העתיד. אם הכל ניתן לשינוי, אז בעצם אין שום משמעות למה שהיא אומרת לך ברגע מסויים, מכיוון שזה מקסימום נכון לאותו הרגע, וחסר משמעות אפילו ליום שלמחרת. לגבי אותו ה-"מכשף" - זה בכלל נשמע *מאוד* בעייתי. איזה כישוף הוא בדיוק הבטיח לעשות בשבילך??? האם הוא הבטיח לגרום לאותו בחור לאהוב אותך אהבת נצח? האם הוא הבטיח לגרום לך "להרגיש טוב"? בכל מקרה, כל כישוף שכזה, גם אם נניח שהיה לו סיכוי כלשהו לעבוד (לדעתי האישית זה היה מראש בלתי-אפשרי) - היה נחשב כישוף "שחור". כישופים שמתערבים במחשבותיהם, הרגשותיהם, ומעשיהם של אנשים אחרים ללא ידיעתם והסכמתם הם מהסוג הגרוע ביותר והמסוכן ביותר. כמבון שרוב הסיכויים שמדובר בבחור קצת מתלהב שהחליט שהוא מכשף דגול - מלכתחילה לא היה הרבה למה לקוות או ממה לחשוש בקשר ל-"כישופים" שהוא הבטיח לך. 2. השאלה המרכזית שלי היא: מה כוונתך ב-"נשמות תאומות"? מי אותו אדם שאמר לך שזה אכן המצב ובאילו נסיבות? אם האהבה "אמיתית" מאוד - מדוע המצב כה איום? בכל מקרה, את מנחיה ש-"אהבה" היא משהו בינארי: או שיש אהבה, או שאין אהבה. אבל העניין בכלל לא כה פשוט. העולם לא פועל באופן בינארי, אלא בסקאלות - מדרגים שונים, שבכל אחד מהם אותו מושג (כמו "אהבה") מקבל משמעויות שונות. כמו-כן, את מניחה שמצבם הטבעי של אנשים הוא מצב של שלמות ובהירות מחשבה - אך לא כך הדבר - ההפך הוא הנכון. גם אם אותו בחור היה בא אליך מחר ומצהיר בפניך את אהבתו הנצחית לעולמי עד (עם כל הכוונה הטובה שלו) - הרי שבעוד חודש או חצי שנה או שנה או שבוע הוא פתאום היה יכול להתעורר בבוקר ולא להרגיש יותר שום דבר, או להרגיש פחות, או משהו אחר. יש הרבה חלקים מכאניים בנפש האנושית, ומצבה ה-"טבעי" הוא מצב של פיצול ושינוי מתמיד של ה-"אני" השולט. לכן *אסור* שההחלטה שלך בעניין הזה תהיה קשורה אליו. ההחלטה צריכה לנבוע מעצמך - ממי שאת, ממי שאת חושבת שאת צריכה להיות, ומהדרך שלך בחיים (אם אי פעם חשבת במונחים כאלה). אם אתם אכן "נשמות מאומות" (ושוב, חשוב שתגדירי היטב את המושג הזה, אחרת הוא יגרום לחוסר הבנה ובלבול), אם אכן למפגש שלכם יש "נכונות יסודית" - אז הרי בסופו של דבר הקשר שלכם אמור להתקיים באופן כזה או אחר. הבעיה היא שיש המון "רצון" מכאני שמעורב בהחלטות שלך. את רוצה אותו בצורה מסויימת מאוד - את רוצה שהקשר ביניכם ינהל ע"פ כללים מסויימים מאוד, ואת מצפה ממנו להתישר לפי הכללים שאת מצפה להם. אבל גם הוא חלק במשוואה הזאת. את בעצמך אומרת שהוא לא במצב נפשי יציב. אולי הוא בכלל לא מסוגל לחשו את סוג האהבה שאת חשה? אולי יש דברים חשובים יותר בחיים שלו כרגע? אולי הדבר הטוב ביותר בשבילו כרגע זה לנסות ולהגיע למצב מאוזן יותר - שממנו אולי הקשר שלכם יוכל להתפתח? האם "אהבה" היא לא קודם כל דאגה לאדם האהוב? האם את חושבת שבזמן הזה יהיה טוב יותר בשבילו להיות בקשר איתך (עם כל הקשיים שזה יוצר), או אולי דווקא כרגע יהיה לו טוב יותר להיות עם עצמו? אם לבו כרגע מלא בפחד - אז לא יהיה בו יותר מדי מקום לאהבה. האם יש אפשרות שתהיה בקשר איתו גם בלי שתהיו "נאהבים"? האם את מסוגלת להיות לצדו, ולתמוך בו, גם אם לא תהיו "חבר וחברה"? 3. איזה מידע בידוק את מחפשת. במידע אני יכול אולי לעזור. האם החיים שלך היו טובים ומלאים לפני שפגשת אותו? האם לפני כן הרגשת את אותו חלל ריק, או ששמת לב אליו רק אחרי הפגישה עם הבחור הזה? 4. האם את רוצה לשמוע תשובה מסויימת? האם את מחכה למישהו שיגיד שהכל יהיה בסדר ושאין לך מה לדאוג? ומה אם מישהו היה אומר לך דברים אחרים? דברים קשים יותר? מה אם מישהו היה פורס בפניך את האפשרויות האמיתיות שלך (ולא כאלה שהיית רוצה שיהיו לך) ואומר לך: "בחרי אחת מהן" - האם היית עושה את הבחירה? מדוע את חושבת שהאנשים שקרובים אליך לא מבינים אותך? בגלל שאין להם את הבגרות הרגשית המתאימה? בגלל שאת "שונה" מהם באופן מהותי? מה לדעתך גורם לחוסר ההבנה הזה? 5. אל תבטיחי הבטחות שאינך יכולה לעמוד בהן. לפעמים אנחנו כל כך מזדהים עם רגש מסויים שלנו שאמנחנו מאבדים את עצמנו בתוכו. האם אהבת מישהו לפניו? האם הפסקת לאהוב מישהו שאהבת בעבר? האם את מודעת לחוסר האחידות שבך, והאם את באמת חושבת שאת מסוגלת להבטיח "אהבה בלתי-נגמרת" בשבל הזה של החיים שלך (או אי-פעם)? האם את באמת אוהב *אותו* - או שאת מאוהבת בפנטזיה פנימית כלשהי שהבחור הזה משמש "מסך" נוח עבורה - מסך שעליו את "מקרינה" את הלא-מודע שלך? אלה שאלות קצת מורכבות, ואני קצת עושה להן אי-צדק בכך שאני זורק אותן לחלל האויר ללא הרקע וההסבר המתאים לכל אחת מהן - אבל אני לא מכיר אותך - אז אני רק יכול להעלות כל מיני רעיונות כלליים בתקוה שחלק מהם יעוררו בך הבנה אינטואיטיבית כלשהי. דני