זקוקה לעזרה

עוגי555

New member
שלום לך

היי לך

קרה לך משהו טוב מאוד - מצאת אותנו

היי אני עוגי, מהמקרים הקשים בפורום

אני יוצאת מהבית וגם לא הכי מרגישה טוב, אבל יש לי המון מה להגיד לך ומבטיחה לכתוב בהקדם.

ברוכה הבאה

כולנו כאן חווינו את הגילוי שזהו, אין ביציות בכלל או אין ביציות איכותיות. אם כי אני בטוחה שלחוות את זה בגיל 30 זה הרבה יותר קשה מלחוות את זה בגיל 40. המזל שלך זה שאת לא חווית שרשרת ארוכה של טיפולי פוריות קשים ומתישים. עברתי יותר מ 20 טיפולים, שלא יצא מהם כלום, חוץ מאשר קילוגרמים עודפים וכרטיס כניסה לקבוצת סיכון של סרטן השד, וכמובן כל המתח, הכעס, החרדות, הריצות , הטרטורים, העצבים וההוצאות שמטבע הדברים מתלווים לטיפולים האלה. שנים על גבי שנים של טיפולים חסרי תוחלת. כל זה נחסך ממך. יש לי בת מתרומת ביצית, ואני פשוט נטרפת אחריה. לא מאמינה שאפשר לאהוב יותר. תדעי לך שמבחינה ריגשית אין שום הבדל. את מגדלת תינוק. את לא מגדלת ביצית. את מגדלת תינוק שמחייך אליך, שמושיט לך את הידיים שלו. תינוק בשר ודם. לא ביצית. זה תינוק שאת מטפלת בו, מאכילה, רוחצת, מלבישה, משחקת, מטיילת. האהבה נוצרת מהקשר, מהאינטראקציה עם התינוק. זאת אינטראקציה עם תינוק, לא עם ביצית.
איך מתמודדים? פשוט משלימים. מבינים שתינוק זה תינוק ולא משנה מאיזה ביצית הוא בא. כל תינוק מביא איתו ים של אהבה, אושר ושמחה. מבינים שגם היה לך מזל לגלות בגיל צעיר יחסית, ואת עדיין יכולה להפוך לאמא בגיל צעיר יחסית.
בנוגע למסלולים יש המון חומר בכלים ומידע. אני באופן אישי הייתי בקפריסין ובמסלול הדסה. הבייבי ממסלול הדסה.
מאחלת לך בהצלחה.

היי לך

תודה על התמיכה...

אין מפגש לקפה ועוגה?
יש כל כך הרבה מידע לחלוק.. :)

מישהי מכירה קבוצות כאלו? "קבוצות תמיכה" ?
או שאני מגזימה?

JayC 1

New member
אני מוכנה לנסות לארגן דבר כזה!

אני מאמנת אישית בהכשרתי, וכפי שכתבתי אני אמא לילדים שנולדו מתרומה. אני אשמח ( אם יש היענות) לארגן קבוצת תמיכה של בנות שעוברות את התהליך. (חדיששות וותיקות).
אנסה לארגן גם השתתפות של פסיכולוגית במפגשים.
מה דעתכן? אשמח אם תענו שנראה היענות.

יום נפלא

rabbitm

New member
היה מפגש של בנות מהפורום

אני הייתי בראשית דרכי בתרומת ביצית והמפגש שהתקיים בפארק הירקון נתן לי המון כוח.
נשים וזוגות הגיעו לשם עם ילדים ודיברנו, חלקנו, שיתפנו וכמו יהודים טובים - גם אכלנו

אני לא מכירה קבוצות תמיכה של מטופלות

אני יודעת שיש תומכות בתשלום, או תמיכה פסיכולוגית בתשלום כמובן.
את לא מגזימה בכלל אני חושבת שקבוצה כזו היא בהחלט דבר מבורך.
ובינתיים את בהחלט מוזמנת אלי לקפה ועוגה.

ישנן קבוצות תמיכה בקופות החולים והן בעלות לא גבוהה
מיועדות למטופלות פוריות, אולי זה יתאים לך?

rabbitm

New member
ברוכה הבאה!

אין ספק שהגילוי שלא תוכלי להביא ילדים מהביציות שלך הוא קשה.את יכולה להגישם את חלום ההורות!
אבל...מנסה להראות לך את חצי הכוס המלאה (עד כמה שאפשר)
1. אנחנו חיים בעידן בו פתוחות בפנייך אופציות נוספות להורות - תרומת ביצית ו/או אימוץ
2. לא התעללת (כמוני) בגוף ובנפש במשך שנים של טיפולים...

לגבי האפשרויות את יכולה לקרוא פה בפורום.
יש אפשרות להביא עוברים טריים (דרך אסותא ת"א וראשל"צ)
ויש אפשרות לטוס לחו"ל דרך הדסה. (הטיסה לחו"ל היא בעיניי חוויה טובה ומלכדת)

לכל שאלה / בקשה / התפרקות / בכי וכמובן סיפור הצלחה
אנחנו פה!!

בהצלחה

מרגישה הקלה.. rabbitm

שמצאתי את המקום הזה. הרגשתי כל כך אחת ולבד בעניין.
כל שכן אני "צעירה" יחסית וכל רופא שהייתי אצלו לא ידע בכלל איך "לאכול" את זה.

rabbitm

New member
יש פה כל מיני...

כאלה שעשו טיפולים ארוכים ובסוף התייאשו (כמוני
)
כאלו שעקב מחלה עברו לתרומה
כאלה שמבעיות גנטיות צריכות תרומה
כאלה שהרזרבה השחלתית שלהן נמוכה

אני יכולה להגיד לך שבמבט לאחור, כשאמרו לי ב-ivf 9 לשקול תרומת ביצית והתנגדתי נחרצות סתם בזבזתי מס' שנים במסדרונות קופ"ח במקום בגני שעשועים...

את צעירה, וכמה שהבשורה הזו כואבת ומבאסת, את בדרך הנכונה.
גם תרומה דרך אגב, זה לא תמיד בצ'יק צ'ק

ושוב אנו כאן לכל דבר ועניין

rabbitm-בדיקות

לי לא נתנו סיכוי לכלום מהההתחלה, FSH שלי הוא כמעט 100 (!!!!).... כן, והרזרבה שלי- 0.05. ממש ככה.

איך אמר הרופא? אני בת 30, אבל הגוף שלי בן 50+ ועובר את גיל המעבר- מה שגם אומר שאני אצטרך לקבל הורמונים למשך שנים ארוכות.
:(

מסיפורים שנתקלתי בהם כאן- רק עכשיו הבנתי שגם תרומת ביצית לא תהיה פשוטה.. פינטזתי על הליך פשוט וקליל שנתפס בניסיון ראשון.

למעלה