כאמא לילד בן 11
ורק כחודש לאחר האבחון שגילה שלבני הפרעות קשב וריכוז ADHD , יכולה אני להרגיע אותך ולומר לך שזה באמת לא סוף העולם , אני את חג ראש השנה העברתי רק בבכי , תסכול רב , אבל כאמא ואחראית על גידול ילדיי החלטתי שזה שאני קיבלתי זאת קשה בני לא צריך לסבול מזה , התאשתתי והתחלתי לקרוא , ולקרוא , וכל מידע שרק מצאתי קראתי בשקיקה , הדבר הראשון שעשיתי נכנסתי לפורום המבורך הנ"ל , הלכתי לארכיון וקראתי כל שרשור שנראה לי מעניין , מצאתי את עצמי יושבת שעות על גבי שעות וקוראת , וזה עוזר , שנית אין לך מה לחשוש מבה"ס , אני אישית עדיין לא שיתפתי את בה"ס ,מנסה להתמודד עם זה לבד , בני התחיל לקבל ריטלין מ1/9 , נתקל בהמון קשיים , כאבי ראש , בחילות , אז הורדנו את הכמות , עברנו לריטלין הרגיל , ואני דואגת לקבל מבני כל יום עדכון איך עבר עליו יום הלימודים , מה שאני יכולה לומר לך שאתמול הוא בא אליי ואמר :" אימא עכשיו אני מבין מה זה ללמוד " , ההתרגשות שאחזה בי היתה עצומה , אז יקירתי , נכון שזה קשה , ואני שמחה שיש אנשים מקסימים שתורמים מזמנם בפורום המקסים הזה , ומאחלת לך המשך עבודה פוריה עם בנך , לנו הומלץ ללכת לפגישות הורים , אני מתענינית בימים אלו , נאמר לי שיש כמה קבוצות , בתה"ש , בעמותת ביחד , במכון אנגימה , אני מנסה לברר את הטוב ביותר , ונראה לי שחשוב מאוד ללכת לקבוצת הורים כזו על מנת ללמוד ולשמוע עוד ועוד ולקבל עצות .