זקוקה לעזרה

adina1233

New member
זקוקה לעזרה

1. יש לי עיתון בורדה פברואר 2013, אך לצערי אבדה לי חוברת ההדרכות בהן רשומים ההוראות של כל גזרה בנפרד.

adina1233

New member
זקוקה לעזרה

ההודעה נכנסה ללא פרוט (בטעות). בהמשך למס' 1 אני מבקשת אם מישהי תוכל לסרוק לי את הדף בו קיימות דוגמאות מס' 127 (חולצה) ו- 128 (שמלה). אם זה לא אפשרי אז לפחות לרשום לי באיזה דף של הגזרות ובאיזה צבע הן קיימות ומה הסימון של מידה 38. דפי הגזרות נמצאים ברשותי.
2. יש לי אוברלוק ברנינה 700d. קניתי אותו יד שנייה ואני מאד מרוצה ממנה. הבעייה היא שאני לומדת הכל לבד ולא על הכל יש תשובות. רציתי לשאול אם אפשר לתפור בעזרת האוברלוק תפר קישוט ללא הסכין שחותך את הבד. ז"א לעשות לפר אוברלוק ללא חיתוך, או צריך מכונה אחרת לשם כך. אני פוחדת לנסות שלא תתקלקל המכונה או שלא יסתבכו החוטים.
תודה לכולכן/ם.

שרון 115

New member
אין לי בורדה. לגבי סיומת באוברלוק בי חיתוך

אפשר בהחלט
תרימי את הסכין וצאי לדרך
שימי לב שאת תופרת ממש על הסיומת

בבקשה , אצלי היא בגרמנית :

דגם 127 :
גיליון C ,חלקים 21-22-23 BOGED (נדמה לי הירוק)
דגם 128 :
אותו בסיס : 21-24
הסימון למידה 38 _ _ ____ _ _
הגזרה מופעיה במידות 34-42 , כך ש-38 זו הגזרה האמצעית
ולגביי האוברלוק את יכולה , פשוט להרים הסכין , תעשי ניסיון קודם על שארית בד .

adina1233

New member
תודה לכן

אבדוק את הגזרות ומקווה שאכן ירוק. אבל אם מישהו יכול לסרוק לי את ההוראות ולהעלות על קובץ מצורף אודה לו מאד מאד מאד.
לפי התשובות לגבי האוברלוק הבנתי שניתן לתפור רק בקצה הבד. האם הבנתי נכון?

שרון 115

New member
ברוב המכונות הביתיות יש דוגמאות ואיתן אפשר

"לרקום" על הבד בכל מקום רצוי

Tנקר בל

New member
אפשר לקפל ולתפור בקצה, שהוא בעצם אמצע הבגד

התפר יבלוט החוצה, ואפשר להשכיב אותו באמצעות מכונת תפירה רגילה.
ראיתי תוכנית מארה"ב שבה עשו זאת. הם גם עשו תפרי אוברלוק מיוחדים באמצע הבד, באמצעות רגליות מיוחדות לאוברלוק (הם עשו כרית עם כיווצים באמצעות האוברלוק), אבל: 1. לאמיתו של דבר, נראה לי שיותר פשוט להגיע לתוצאות יפות עם מכונת תפירה רגילה.
2. לא כל מכונת אוברלוק מתאימה לכך.

למעלה