זקוקה לעזרה

mishel1702

New member
זקוקה לעזרה

שלום ,
יש לי בעיה ואני מעונינת לקבל עצות. הכרתי בחור לפני נותר משנה , התכתבנו תקופה מסוימת לאחר מכן נפגשנו , הכל הלך טוב , לא יודעת איך קרה והלחצתי אותו , מאז היינו בקשר של ידידים קרובים , היינו משוחחים בטלפון , מתכתבים , נפגשים.הוא ידע על הרגשות שלי אליו . לפני שבוע , הוא בא אלי , ונוצר מצב , ששכבנו. הוא הראה התלהבות , היה מתכתב על סקס , אחרי כמה ימים בא אלי עוד הפעם , ועוד הפעם שכבנו. מאותו יום הוא נהיה קר ורחוק...הוא עדין מתכתב איתי ומשוחח בטלפון , אבל לא בא יותר . מה אני אמורה להבין מזה?

orig429

New member
אממ...

יכול להיות שהוא נמשך אלייך ורואה בך בתור ידידה, אך לא בתור
בת זוג. כנראה שהוא ניסה והגיעה למסקנה שהוא רוצה להשאיר את
הקשר במסגרת ידידות. כנראה שההתנהגות הקרה נועדה כדי לצנן את
העניינים בינכם.

בכל מקרה אני לא חושב שהוא רצה רק סקס. אם זה היה המצב
הוא היה מנסה להשכיב אותך לפני שנה, מצד שני אי אפשר לדעת
באמת מה עובר לבנאדם בראש באותו זמן.

או שתקבלי את זה, או שלא ופשוט תנתקי איתו קשר. אין לך
יותר מדי אפשרויות פה.

mishel1702

New member
זקוקה לעזרה

כן אבל עדין , הוא ממשיך להתכתב איתי ולדבר בטלפון , הוא יודע שיש לי רשות אליו.אז אם זה היה משהון חד פעמי , היה אמור להתנצל ולהגיד , סליחה שזה קרה אבל אני לא מעונין להרוס את יחסי הידידות בנינו.

שלום

נקרא לי כמו הסיפור של אמנון ותמר. אחרי ששכב אתך, התחיל לשנוא אותך. כנראה, הוא רוצה בך רק כידידה, לפחות בינתיים. אל תמהרי לגעת באדם שאין לך קשר קרוב אתו.

אשאל אותך משהו אחר..

מה את רוצה?

ומה את רוצה מהכיוון שלו ..

כלומר, את רוצה זוגיות איתו? את רוצה יזיזות איתו? האם את מסתפקת במעט שאת מקבלת?

מה את רוצה ממנו בעצם?

את רוצה שימשיך לבוא אלייך ולשכב איתך?

את רוצה שיום אחד יתוודה על רגש?

את רוצה שיהיה ידיד שלך?

אחרי שתעני על השאלות האלה, תעשי מבחן מציאות ..

מה את רוצה, לעומת הקיים.

אם את מרוצה ממה שיש, ויש תיאום ציפיות שלך עם המצב, אני מניחה שהכל בסדר.

אם יש פערים, כנראה את צריכה לחשוב..

הוא יודע על הרגש, ומנצל אותו עד תום.. אין סיבה שלא יהנה , את פשוט שם, שם כשהוא רוצה, שם כשהוא לא רוצה .. מאד נוח .

אם טוב לך ככה, מצויין.

אם את רוצה יותר, הגיע הזמן לברר איתו מה הוא חושב על יותר...

זה סיכון :

1. הוא יגיד לך שלא, הוא לא רוצה זוגיות .

2. הוא יגיד לך שהוא מוכן לנסות .

3. הוא יבין שאת מחפשת משהו אחר, ואולי הקשר ייעלם לחלוטין.

תחשבי עם עצמך למה את מצפה, לפני שאת חושבת על מה שהוא רוצה..

mishel1702

New member
זקוקה לעזרה

אני רוצה אותו בתור בן זוג , יש בנינו התאמה וכימיה . אולי הוא צריך זמן כדי לעכל את מה שקרה .

לא ברור..

לי למה את חושבת שהמצב ישתנה, הוא נהנה מהכל.. אין סיבה לשנות מבחינתו.
אם את רוצה מעבר, תעשי תיאום ציפיות.

mishel1702

New member
זקוקה לעזרה

אני רוצה בכל זאת לנסות , השאלה שלי היא , האם אני אתרחק ממנו , לא אתקשר לו אשלח הודעה , לא אהיה איתו בקשר בכלל , זה יתן לו להרגיש שאני חסרה , ושהוא מאבד אותי , כי הוא רגיל שהייתי זמינה בשבילו תמיד , ופה פשוט אעלם.

בשורה התחתונה - הוא אומר לך שאת היום יזיזה שלו כשמתאים לו, בלי חפירות מיותרות ומינימום התכתבויות/סמסים/טלפונים וכו'.

כמו שלימור כתבה לך, מתאים לך קשר כזה ? כן - לבריאות. לא ? קבעי פגישה במקום ציבורי אבל שקט וצרי שיחה לתאום ציפיות בצורה כנה והדדית.
לדעתי את תתאכזבי מהשיחה הזו כי את פיתחת בדמיונך התאמה ואהבה שלא היתה כי כל שהוא רצה זה סקס וגם בזה כנראה ההתאמה שלכם לא משהו.

קשה להאמין שאת בת 28, חשבתי מנוסח הדברים והתגובות שאת <18 אבל...

בכל מקרה גם במקרה שלך אומר החיים קצים מדי כדי לשרוף אותם על אנשים שלא מתאימים לנו ולשבת ולחכות שמשהו יקרה.

סופ"ש מקסים אמיתי

נ ט ע 1986

New member
את לא זקוקה לעזרה ולא בבעיה..

הבחור חיפש משהו מסויים, קיבל, ולא רצה מעבר לזה. גברים הם פשוטים להבנה, זה אנחנו שמסבכות...

mishel1702

New member
זקוקה לעזרה

הוא לא חיפש , אנחנו בקשר למעלה משנה , והיה לו מלא הזדמנויות לשכב איתי והוא לא שכב , אני החלטתי להתרחק והנה אני כבר יומיים לא בקשר איתו , לא בודעות ולא טלפונים. מה גם חודש שעבר הוא טס לחול עם החברים שלו , ביום בראשון שהגיע לשם שלח לי הודעה תמיני כרטיס ובואי אלי , יום למחורת הייתי איתו בחול. הוא מכבד אותי מאוד , ואמר לי לפני כמה חודשים שאני מאוד חשובה ויקרה לובחיים והוא לא רוצה לפגוע בי

למעלה