זקוקה לעזרה

nofar242

New member
זקוקה לעזרה

אחרי הרבה לילות בבית חולים בגלל בליעת כדורים קשה לי מרגישה לבד זקוקה לפרוק ולהוריד את כל האבנים שעש לי בלב בבקשה עזרו לי

nofar242

New member
היי

תודה שהגבת מהר אני בת 24 אמא לילד בן 3 וחצי והמון זמן עם מחשבות לסיים את החיים נורא קשה לי אני לא מתפקדת ואני הכי מפחדת לאבד שליטה אני די בודדה אני לא בקשר עם אף אחד מהמשפחה וכן זקוקה שמשהו יקשיב לי לדבר עם משהו ואין לי עם מי בבקשה תעזרו לי אל תשאירו אותי לבד

צעירה מאוד ונאווה - ראשית דבר תתקשרי ל -ער"ן

ועמותת "סהר" - שם תהיה לך אוזן קשבת מבינה נעימה ביותר ותומכת ,בה תוכלי קודם כל לפרוק את המועקה שמלווה אותך,ולקבל עידוד נפשי כדי להמשיך ולהתמודד עם חייך,ואולי גם הפניה למרכזי סיוע שיוכלו לעזור לך כעת.

את צעירה,אך כיום יש לך כבר גם אחריות לגבי בנך ,הזקוק לך מאוד על מנת לגדול בצורה בריאה ,תומכת ומאוזנת,ולכן טוב תעשי למענך ולמענו לפנות ולקבל סיוע ותמיכה - נפשית

ומעשית. ברור לי שבשל התמודדותך בגפך ללא משפחה שתעזור לך וללא בן זוג תומך ומסייע החיים נראים יותר מורכבים וקשים.אך למרות זאת עלייך להתחזק ולהמשיך קדימה.החיים

עוד יכולים לזמן לך גם הפתעות טובות ונעימות כמו זוגיות חדשה ותומכת,אך כדי להגיע לכך,עלייך להתחזק מבפנים ולחפש את הדרכים הראליות כדי להתמודד עם קשיי היום יום.

או קיי,אז מה עושים,את בוודאי שואלת
- פונים ללא בושה לכל גוף / עמותה / ארגון המיועדים לעזור לנשים במצבך ,למשל : לשכת הרווחה העירונית (עו"ס) ,ויצ"ו ,נעמ"ת, מרכז

מהות - לסיוע לתעסוקת נשים,ועוד.

הצעד הראשון הוא - להאמין בעצמך וביכולתך להתמודד ולא להישבר.תאמצי לליבך שיר ,סיפור,או סרט ששמעת או ראית היכולים לתת לך כוחות בעת משבר (כמו השיר של בועז שרעבי -
"היה חזק חבר היה חזק"...) שנותן כוחות להמשיך ולהתמודד גם שקשה.שנית,לפרוק את המעמסה הנפשית בטלפונים (שמות הגופים-תוכלי בגוגל למצוא את המספרים)שנתתי לך בתחילה

לאחר שליבך יתרחב מעט,ויהיה לך אוויר נקי לנשום,התחילי צעד לאחר צעד לטפל בקשייך המעשיים בעזרת הגופים שרשמתי כאן,ותוכלי ב"גוגל" למצוא עוד וגם את פרטיהם המדויקים

ואיך פונים אליהם. מעבר לכך את יכולה גם לפנות אלי במסר אישי ,ואשמח לסייע במה שאוכל.

במקרים כאלה

צריך מישהו יותר זמין ויותר מוחשי מחברי פורום

הציעו לך ער"ן להתקשרות במיידי אבל את כנראה צריכה עזרה קצת יותר מאסיבית נכון לעכשיו.
בדרך כלל אחרי ניסיונות התאבדות מציעים המשך טיפול כלשהו - קיבלת?
אם לא - חוזרים למיון ומדווחים שהמצב חמור ושצריך עזרה

למעלה