זקוקה לעזרה

זקוקה לעזרה

אני בת 27 ובעבר לא יצרתי הרבה קשרי חברויות לאחרונה העתקתי את מגוריי לגבעתיים לגור עם בן הזוג במקום העבודה שלי אין אנשים צעירים כיצד אני יכולה למצוא חברים חדשים ???

למצוא חברים חדשים

שלום לך
אני לא יודעת מה את מבקשת מאיתנו. האם רצית טיפים, איפה לפגוש חברים? או להסתכל בצורה מעמיקה יותר על התהליך? בתפיסה שלי, חוסר יצירת קשרי חברות הוא לא דבר "טכני", בד"כ. כמו שאת כותבת, גם בעבר לא יצרת הרבה קשרים. ושם כן היית במקומות שיש בהם צעירים. זה בד"כ משהו עמוק יותר. משהו בנו שעוצר את החברויות מלהבנות. אפילו משהו שעוצר את ההכרויות. זה נושא עמוק. אפשר לפנות לטיפול או לאימון, אבל זה יהיה תהליך לא קצר, אני חושבת. בכל זאת הוא אפשרי, ויש לרובנו נסיון רב ומוצלח עם תהליכים כאלה. בהצלחה

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
מוסיפה

על דבריה היפים של סאלי - לשאלת הכיצד - יש הרבה מקומות שבהם תוכלי לפגוש אנשים בגילך - דרך אחת יכולה להיות דרך עיסוקי הפנאי. במכון הכושר, בקבוצה שמטיילת, בחוג ציור וכן הלאה - לפי מה שמעניין אותך תוכלי למצוא קבוצה שעוסקת באותו תחום ויש בה בני גילך. השאלה היא - האם שם תצרי קשרים? מה הקשה עד עכשיו ביצירת הקשרים? גם במקום העבודה אפשר להתיידד עם אנשים בגילאים שונים, הגיל לא חייב להוות מחסום.

ordanco

New member

תחביבים זאת דרך מצוינת לפגוש אנשים שיש מכנה משותף ראשוני

thegate

New member
שאלה נוספת

הייתי מנסה לבחון האם הקושי הוא בחיבור הראשוני - את בקבוצת אנשים..האם מצליחה להתחבר לאנשים? או האם הקושי הוא לשמור על הקשר לאחר מכן? ובהתאם לכך לנסות ולמצוא את הפתרון - אלה שני דברים שונים, שהעבודה עליהם שונה.

אז ככה

אין לי בעייה להתחבר אני אדם מאוד חברותי בעבר הייתי מאוד שמנה אבל מאוד וזה הקשה על יצירת קשרים יש לי קשרים שנשמרו מהעבר במקום העבודה שלי יש את הבוס שלי ועוד אדם אחד כך שאין המקום הזה רלוונטי ליצירת קשרים השאלה שלי איך מכירים אנשים חדשים כלומר איפה? האם יש פורומים להכרויות כאלה של חברים משותפים ולא של זוגיות? האם יש מקומות שעורכים מפגשים קבוצתיים בהם ניתן לראות להתרשם ולהכיר אנשים?

מה לגבי סדנאות של התפתחות אישית?

אולי זו אני, אבל זה המקום האהוב עלי ביותר לפגוש אנשים. אני מרגישה שבמקומות כאלה החיבור הוא עמוק, אמיתי. כולם פחות עוטים את המסיכות הרגילות של "איתי הכל בסדר", יותר פתוחים, יותר משתפים. וגם - עושים משהו יחד. לא רק יושבים ומקטרים. ה"עושים משהו יחד" קיים גם בפעילות ספורטיבית, כמו טיולים, ריקודים, ספורט אתגרי ועוד. וזה יכול להיות טוב. אבל אין כמו העומק שנוצר בסדנה. שם יצרתי חברויות אמת שנמשכו שנים שנים רבות. יש הרבה המלצות אם תרצי. בנוסף יש כמובן את הבונוס, שעובדים על יכולות התקשורת שלנו

איפה את?...

שלום לך שוב
יש כל מיני סדנאות ואירועים. המון. אני לא חושבת שיש מקום שמרכז את כולם. יש לי המלצות מהיכרות אישית, מקוה שזה עומד בכללי הפורום - יש את הקורסים של לנדמרק (מכירה אישית שנים רבות, למעשה בקרוב הולכת לעשות שם עוד סדנה מתקדמת) יש את it's my choice (מהיכרות קרובה אבל לא אישית) יש את אינסייט (שמעתי טובות) יש את מהות (שמעתי טובות) ויש את הטכניקה והקורסים שאני הכי אוהבת ומלמדת - התמקדות. על כל אחד מאלה אפשר לחפש בגוגל ולמצוא פרטים ומחירים. נכון שהעלויות לא זניחות - את הרי משלמת על הנחיה של קורס, ולא רק על מקום מפגש. אבל זה בדיוק זה, את גם מקבלת קורס והתפתחות אישית
בהצלחה

למעלה