זקוקה לעזרה...

1234592

New member
זקוקה לעזרה...

לפני כמה זמן היו לנו את המבחנים של האקדמיה לבלט R A D של רמה 6. רוב הקבוצה שלנו קיבלו ציון מאוד גבוה, והיו כמה שאני מתוכן שקיבלו merit. ואני מרגישה כישלון, אני לא יודעת אם יש לי בכלל עתיד בריקוד, למרות שזה מה שאני אוהבת. אני שואלת את עצמי אם עד עכשיו לא הלך לי והכל נהייה קשה יותר ואני חושבתשאולי חבל על הכוח שלי. כי כל כך התאמצתי וקיבלתי ציון מאכזב... אני חייבת עזרה, מה לעשות... (אם יש פה רקדנים שקרו להם דבר כאלה, אשמח לשיתוף)

שלום לך../images/Emo140.gif

אם את מאד אוהבת לרקוד אז המשיכי זאת גם כאשר את לא הכי טובה. תהני מהריקוד עצמו.לצערי הרבה רקדנים חושבים כל הזמן על מה שהם בהשוואה לאחרים. ואז בעצם שוכחים ליהנות מהריקוד וזה חבל,חבל מאוד. תרקדי כי את אוהבת זאת ולא בגלל שאת טובה או פחות טובה מאחרים. וגם ריקוד הוא לא רק הישגים גופניים אלא הרבה מעבר.

Sorcerer59

New member
אה, merit פירושו בהצטיינות.

אז למה את חושבת שקיבלת ציון גרוע??

1234592

New member
תשובה

קודם כל תודה רבה על התגובות♥ שנית נכון שזה לא ראה אבל כולן כמעט קיבלו את הציון היותר גבוה, אפילו הבנות שעבדו הרבה פחות ממני, ופחות שנים. ואני תמיד עם אותו ציון, אז זה מעצבן להרגיש ברמה הכי נמוכה...

2troubled

New member
זה לא נעים

אף פעם להרגיש כישלון, במיוחד בשביל משהו שאתה עובד ממש קשה בשבילו.. בחינות ה-rad מציבות דד ליין שאפשר לעבוד לקראתו וזה אחלה,אבל חוץ מזה אין כל כך מה לתת לזה משקל בהקשר של אם יש לך עתיד בריקוד,מה הקשר? תבדקי באיזה סעיפים התקשית ותעבדי על זה,חוץ מזה שלבחינות אין שום משקל בשום מקום נראה לך שתלכי לאודישן וזה ישנה לבוחנים שקיבלת דיסטינגשן באחת הרמות??תעבדי קשה ותהייי רקדנית טובה. זה באמת לא משהו שצריך להשליך על העתיד שלך במחול,גם אם את רוצה להיות רקדנית קלאסית

למעלה