זקוקה לעזרה!

זקוקה לעזרה!

בס"ד שלום לכולם, האם יש פה גבר מעל 25 מאיזור הצפון אשר נמצא עדיין בארון ומעוניין להציג זוגיות "נורמלית" עם אישה בפניי משפחתו והסביבה? אני בת 24 בארון, מתחזקת, ואינני יכולה לצאת מהארון בפניי משפחתי והסביבה, עליי למצוא "חבר" רק לשם הסביבה. עם כמה שמצער העניין אני זקוקה לעזרה דחופה. תודה

מרי לנ3ח

New member
כן!

מכירה את אביאל??

היא לא ראויה לתגובות האלה

במקום לעודד אותה להתעניין בה, אולי לתמוך בה, בכלל שמתי לב שאנחנו לא נזהרים ושוכחים שהפורום נועד לתמיכה לגישור, אז איזה תמיכה או עידוד או הכוונה או סתם התעניינות היא מקבלת בהודעה שלה. אני חושב שיש לה אומץ גדול והיא מנסה לעזור לעצמה אולי גם לזוגתה והיא מבקשת שואלת אז איפה אתם

נישואין לצורך כיסוי הדדי

כיסוי הדדי בין לסבית ובין הומו אינו דבר חדש. אני מכיר איש בן 50 פלוס שנשוי ללסבית כבר הרבה שנים (אם הם לא התגרשו בינתיים, כבר מזמן לא דברתי איתו). בזמנו הוא פרסם ב"מעריב" מדור "ידידות" מודעה בדיוק כמו זאת שלך והם התחתנו רק כדי לרָצות את הסביבה. אז זה עובד. אבל אלו חיים לא קלים. וגם - זה התאים יותר לחברה הישראלית של שנות השבעים, שכמעט כולם היו בארון. במקרה שלך זה יהיה פתרון זמני לבעיה דוחקת. בהצלחה! פורטי (חזרתי על הודעתי גם כאן כדי שיקראו גם בפורום זה. אולי אחרים יבואו בהצעות מעשיות)

למעלה