זקוקה לעזרה

sharongr5

New member
זקוקה לעזרה

שלום לכולן. מזמן לא כתבתי בפורום הזה.. עברו חודשיים וחצי מאז הלידה השקטה שלי (שבוע 42 - איבדתי את העוברית ממש לפני הלידה בגלל כריכה של חבל הטבור). כיום המצב שלנו הרבה יותר טוב אולם עדיין יש רגשים קשים מידי פעם. אני ממשיכה להפגש עם העו"ס (התחלנו ביחד ואני ממשיכה לבד), בן זוגי מרגיש שהוא צריך טיפול הרבה יותר מעמיק, אולי משהו דינמי, התנהגותי - יש לו נפילות יותר ממני ולעיתים הפסימיות משתלטת עליו. אשמח לקבל שמות של מטפל\ת (רצוי פסיכולוג) מאזור השרון או המרכז אשר יכולים להתאים לו. המון תודה ומחזקת את כולן.

היי שרון

אני מכירה פסיכולוג מעולה שעובד ברעננה, באופן פרטי, אם זה מעניין אותך אשלח לך פרטים במסר. מאחלת לך ולכם הרבה הרבה טוב, דנה.

sharongr5

New member
הי דנה,

אשמח לקבל את שמו, רעננה זה מצויין בשבילנו. תודה, שרון

היי שרון

שמו: יפתח אגסי, פסיכולוג קליני, איש מקצוע מעולה ולא פחות חשוב מזה, בן אדם. הטלי שלו - 0544344866 , שיהיה בהצלחה , דנה.

מקוםבלב

New member
ערב טוב לך,

אם תרצי , אני אברר בשבילך. ברור ומובן לחלוטין שיש עדיין רגשות קשים חודשיים אחרי. טוב לשמוע שאת מרגישה שהעו"ס עוזרת לך. וטוב שהוא יודע שהוא צריך משהו עמוק יותר. הרבה פעמים חוויה קשה כזו מעלה ומציפה הרבה דברים ישנים . חיבוקים גדולים.

מקוםבלב

New member
בוודאי לא יקשה,

יש העדפה לגבר או לאישה? יקח לי כמה ימים ואני מבטיחה לחזור אלייך עם תשובה.

טיפול דינאמי לעומת התנהגותי

היי שרון הצטערתי לשמוע על אובדנכם. בנוגע לטיפול פסיכולוגי, ציינת דינאמי והתנהגותי. רציתי לציין שטיפול התנהגותי (שהוא בד"כ קוגניטיבי התנהגותי), מתאים יותר לסמפטומים ממוקדים, כגון סמפטומים של חרדה. למשבר כמו זה שעברתם, מתאים בד"כ טיפול דינאמי, שהוא מעמיק יותר , פתוח יותר, וונוגע ברבדים שונים במקביל. שיהיה בהצלחה, גילי

sharongr5

New member
הי גילי.

תודה על ההבחנה, את צודקת, הוא באמת זקוק לטיפול מעמיק יותר. איך אני מבררת על הטיפול ? פשוט לשאול את המטפל באיזו שיטה הוא נוקט ? תודה, שרון

טיפול פסיכולוגי לבן זוג

היי שרון מקובל בהחלט לברר עם מטפל כבר בטלפון מהי הגישה הטיפולית שלו שיהיה בהצלחה גילי

דנלה27

New member
הי,

לי יש פסיכולוגית מצורן שליד קדימה, שעוזרת לי להתמודד עם האובדן.... אם מתאים המיקום, תפני אליי במסר ואני אתן לך את הטלפון, ושיהיה רק טוב, דנה.

למעלה