זקוקה לעזרה

onoff5

New member
זקוקה לעזרה

שלום לכולם אני חדשה כאן בפורום ואני זקוקה לעזרה אני מתחתנת בקרוב וגיליתי על בן זוגי היקר שאותו אני מאוד אוהבת וחשוב לציין שהוא גם מאוד אוהב אותי שהוא מקיים שיחות סקס באינטרנט. הגדלתי לעשות ואולי אף הגזמתי ויצרתי איתו קשר כאילו אני משהי אחרת (הוא עובד תחת שם בדוי) ועכשיו הוא רוצה להפגש איתי ולממש את זממו אני מקווה שמדובר רק בניסיון כיבוש והוא לא באמת מתכוון לעשות משהו, רק לראות שהבחורה מעוניינת אני לא יודעת מה לעשות, מתה מפחד

מה קורה שמשחקים באש????

הכנסת את עצמך למלכוד בהתחלה היו שיחות ויכול להיות שהוא רק שוחח על סקס או עשה סייבר שזה לא נורא אבל תלוי אך את מקבלת את זה המלכוד שעשית שבמקום לשוחח איתו בהתחלה חיפשת אותו ואולי עודדת אותו ליזום משהוא שאולי ושוב אולי הוא לא היה עושה בסיטואציה אחרת . הצד החיובי הוא שאת מדליקה אותו גם כאישיות אחרת מה לעשות ? תתנקי מהוירטאלי באלגנטיות ולאחר מכן תשוחחי איתו על זה ותבררי מה דוחף אותו לזה ומשם תחפשי להתמודד

seeyou

New member
בגילך יש לך עדיין אשליות ../images/Emo12.gif?שהוא רוצה

רק לראות שהבחורה מעוניינת ?
הוא לא מנהל רק שיחות סקס בבאינטרנט אלא גם רוצה לפגוש את הצד השני ולממש את זממו
רוצה לבדוק אותו? תזמיני חדר במלון תעשי חושך מוחלט תתפשטי תמסרי לו את המועד בתנאי שבפעם הראשונה תעשו את זה בחושך ותגידי לו שיכנס מבלי להדליק את האור ספרי לנו את המשך הסרט.. יוסי נ.ב למה יש לי חשש של טרול?

שילה1

New member
תפגשי איתו,זרמי עם הפנטזיה שלו.

ואז-הקליטי אותו...... חמודה-בדקי היטב לפני החתונה.אם האיש כזה חובב נשים מושבע,הצרות מתדפקות בדלתך.

shy777

New member
מזכיר לי את המונולוג של שלמי הסנדלר בדמותו של

המלך שלמה כאשר הוא מפלרטט בדמות שלמה עם אשתו שהיא אשתו של שלמי. והוא אומר משהו כמו: היא בוגדת בי איתי....אני יוצא מדעתי.....

מריוס זכריה

Member
מנהל
מה שייך לפה סייבר סקס?!

את אומרת שהוא יצר איתך (כמישהי בדויה) קשר והוא רוצה להפגש... את לא טומנת את ראשך בחול? ולגבי סייבר סקס: אם שני בני הזוג מסכימים, למה לא? כנ"ל לגבי כל שאר הוואריאציות: שלישיות, שישיות, חילופי זוגות ומין עם חייזרים. אם שני הצדדים רוצים - סבבה. השאלה חוזרת אליך: האם את מסכימה לזה? ומה זה אומר שהוא לא שיתף אותך? וכשהוא יפגוש אותך (אהבתי את הרעיון של יוסי עם החדר החשוך...), האם נראה לך שתשלפו לפטופים ותחליפו הודעות בבלוטו'ת? אני הייתי בודק את מדיניות הביטולים של אולם החתונות... מריוס

למעלה