זקוקה לעזרה

moran baby

New member
זקוקה לעזרה

איפה אפשר להתקין צי´פ לסוני 2 כדי שאוכל לשחק בכל המשחקים יפנים,אמרקיים,וכמובן לראות סרטי וידאו מכל האזורים. שמעתי שיש כל מני צי´פים וצריך להזהר שלא יהרוס את המכשיר. רציתי גם לדעת כמה זה עולה? אנא עיזרו לי .תודה מורן.

moran baby

New member
לא הבנתי בבקשה.

איפה משיגים את אותו צי´פ ואיפה מרכיבים אותו וכמה הוא עולה? אני נערה שלא כל כך מבינה בתחום והייתי רוצה שתתכתב איתי כדי שאלמד כל מיני דברים חשובים על פליסטישיין . תודה חמוד.

moran baby

New member
albatross יקר

סלח על הבורות שלי. אני לא יודעת איך מקבלים הודעה ב"פרטי". שלחת לי תשובה לשאלתי ואיני יודעת איך לקבל אותה. אגב,אני בת 17 ורציתי לדעת את גילך. תודה מורן.

game boy

New member
ילדונת יקרה...../images/Emo68.gif

הפני עייניך לצידו השמאלי העליון של המסך ובוודאי תבחיני במלל הבא: "xxx-יש לך מסר חדש אחד". כעת הקישי על המשפט הזה-ותיכנסי לתא המסרים הפרטי שלך. בהצלחה.

משי5

New member
ציפ לסוני 2../images/Emo91.gif

ציפ לסוני 2 אפשר להתקין בכל חנות המוכרת ציוד זה תנסי בדיזנגוף סנטר. במרתף בקומת המסד בהצלחה

צ´יפ לסוני 2 ... דחוף../images/Emo53.gif

אני חייב להשיג צ´יפ לסוני 2, היחיד שאני מכיר רוצה 900 שקל!!! בבקשה עזרו לי (צ´יפ קורא צרובים)

XcalibEr

New member
יש הרבה פתרונות לא רק MESSIAH

אם אתה רוצה ללכת על הכי הטוב אז MESSIAH שזה גם יקר אבל אם אתה לא רוצה להשקיע הרבה, אז כיום יש הרבה פתרונות זולים שנותנים את אותו התמורה כמו MESSIAH רק שיש צורך לבצע SWAPPING (טעינת דיסק מקורי, והחלפה במועותק). יש כמובן גם רכיב אשר נותן כמעט הכל כמו הMESSIAH ובנוסף REGION FREE ו MICROVISION OFF (העתקת סרטים של DVD ב וידאו ופתיחת כל איזורי ה DVD) וגם עולה פחות מהמשיח. בהצלחה במה שתבחר יוסי

למעלה