זקוקה לעזרה

זקוקה לעזרה

שלום, אני מופיעה באירועים כרקדנית בטן והחלטתי לקנות רמקול-בידורית כזה שאוכל לקחת איתי במקום לסמוך בכל פעם על המערכת של בעלי האירוע. אני רוצה משהו שאחבר אליו מכשיר mp3 או cd player ויוכל להיות חזק מספיק בשביל להשמיע מוזיקה בווליום טוב גם בחוץ, בחלל פתוח. אני יודעת שזה סיפור כבד וזה בסדר, השאלה היא האם יש דגם מוכר ועמיד במחיר סביר שאתם יכולים להמליץ עליו? ואילו מאפיינים בכלל אני צריכה לקחת בחשבון בקנייה של דבר כזה? תודה רבה רבה, תמר www.bellydream.com

יש כמה דברים שצריך לקחת בחשבון

דבר ראשון יש מספר סוגים של בידוריות האם יש לך חשמל במקום.? ישנן בידוריות שיש להם מצבר פינימי וכאלה שלא, כמובן שזה משפיע על המחיר המשקל והעוצמה. מהו גודל המקומות שתצטרכי להפעיל? מספר אנשים? אם את צריכה גם מיקרופון\ מיקרופון אלחוטי? יש בידוריות שכוללות גם נגן פנימי וגם מיקרופון אלחוטי מובנה, אבל זה בא לידי ביטוי במחיר. אם את מחברת רק נגן יחיד, ניתן להשתמש גם ברמקול ואחד היתרונות הוא שניתן לשים אותו על סטנד ובדרך כלל גם ניתן לקבבל מהם עוצמה גדולה יותר מאשר מבידורית, ככה שהעוצמה הכללית תגדל גם בגלל רמקול חזק יותר וגם בגלל האפשרות להרכיב על סטנד ולשלוח את הסאונד רחוק יותר.

תודה על התגובה,

אז ככה - מבין האופציות שהזכרת נראה לי שבאופן עקבי אני צריכה את הפשוטה יותר - יש במקום חשמל אז אין צורך במצבר פנימי, ואין לי צורך במיקרופון. אני מחברת נגן יחיד ונראה לי שעדיף לי רמקול יחיד על סטנד. אני רוצה באופן כללי שהעוצמה תהיה מספיקה בשביל שישמעו את המוזיקה היטב (כמו מוזיקה לריקודים, לא רק כמוזיקת רקע) גם באירוע של כחמישים איש בשטח פתוח (על חוף הים למשל, עם רוח). מה אתה אומר?

למעלה