זקוקה לעזרה-

זקוקה לעזרה-

בתאריך 12/12/07 קניתי סלון בחיפה בסכום של 7000 ש"ח, נאמר לי שהסלון יסופק תוך 3-4 שבועות. מאז עברו כבר חמישה וחצי שבועות, והסלון טרם הגיע. התקשרתי מספר פעמים לחנות, כל פעם נאמר לי שיגיע ביום-יומיים הקרובים, והדבר התברר כשקר כל פעם מחדש. הם גם התכחשו אח"כ למה שאמרו, וטענו שלא נקבו בתאריכים שציינתי. נכון להיום, הובטח לי שהסלון יגיע ביום שני הקרוב. לאור ההתנהגות הבזוייה של בעל החנות, ברצוני לבטל את העסקה. מה שמחזק אצלי את הרצון לבטל את העסקה זה שבמקביל שמעתי על תלונות דומות מאנשים אחרים (עיכוב סחורה, סחורה באיכות לא טובה). שילמתי על הסלון בשני תשלומים בויזה, אחד כבר ירד בתחילת החודש, והשני בתחילת חודש הבא. האם יש לי "קייס" משפטי לבטל את העסקה ולקבל את מלוא הסכום בחזרה? אם כן, איך בדיוק מתבצעת הפרוצדורה ותוך כמה זמן? (בית משפט לתביעות קטנות?). אני רק רוצה לציין שבאותיות הקטנות של החוזה רשום, כי זמן האספקה הינו משוער (דהיינו, מראש הם "מכסים" את עצמם), וכי ניתן לבטל הזמנה בקנס של 20% מערך העסקה. אני רוצה לפעול כמה שיותר מהר, כל עוד התשלום השני טרם ירד, והכוח נמצא עדיין בידיי. מה עלי לעשות? תודה רבה!

smarom

New member
אז ככה

קודם כל הייתי פונה בכתב לבית העסק ומודיע להם שאני מבקש לבטל את העסקה ולקבל את כספי חזרה. אפשר גם לאחר מכן לפנות לחברת האשראי ולבקש לבטל את התשלום השני בגלל כשלון תמורה. אפשר לתבוע בתביעות קטנות, אבל הבעיה היא שיכול להיות שהעסק כן זכאי לתשלום כלשהו (עפ"י ההזמנה - 20%) עבור הטיפול שלו עד לביטול ההסכם. העסק כמובן ינסה לטעון שהם עשו וטרחו ובמיוחד אם מדובר בסלון שהותאם והוזמן במיוחד אין לעסק מה לעשות איתו עכשיו וכו' וכו' סיפורים...

למעלה