זקוקה לעזרה.

galit1112

New member
זקוקה לעזרה.

שלום לכם. אני עומדת בפני דילמה ומבקשת עיצות חכמות ומודה מראש.אז ככה.לפני כשנה וחצי בהיותי פרודה הכרתי גבר שהתגרש חודש לפני היכרותנו.היינו נפגשים פגישות אהבים והיה לנו טוב מאוד.אחרי תקופה מסויימת הרגשתי לא טוב.למה?הוא החל מתרץ תירוצים לדחיית פגישות וגם כשהיינו נפגשים הוא כבר לא היה נלהב.נפרדתי ממנו ולאחר זמן מה הוא ביקש שאשוב וכתב שאין לו אחרות וכו'.חזרנו ולאחר תקופה מסויימת שוב החל עם אותה התנהגות.הרגשתי לא טוב.הרגשתי שהוא לא מעוניין ובפגישה האחרונה כשהוא נכנס להתקלח הצצתי לפלאפון שלו וגיליתי רשימת בחורות.לא גיליתי לו זאת בפניו אך כתבתי לא למייל ,כי רק כך אזרתי אומץ והטחתי בו הכל ומרוב כעס גם קיללתי.בקיצור נפרדנו והנה הוא חוזר אליי כעת שוב.מבקש ומתחנן שנחזור שנפתח דף חדש ושאתן לו הזדמנות להוכיח לו את אהבתו.אני בדילמה.מצד אחד חוששת שוב להפגע כי הרי עברתי איתו כמה תקופות כאלה ואני לא מאמינה לו.מצד שני.הוא חתיך וכובש ואני מרגישה אליו רגשות שהן למרות שהרגשות דעכו כי בכל זאת עבר פרק זמן.הוא כותב ומתחנן אליי.מבקש לחזור .האם להתעלם מתחנוניו ומבקשתו לפתוח דף חדש?בעבר הוא לא כתב לי זאת.חשבתי לעצמי 'אולי בגלל שהיה גרוש טרי התנסה בקשרים וגילה שאני האחת?לכן חזר?ומצד שני אני כל כך חוששת .מה דעתכם?לחזור אליו ולהנות מהרגע כמו שאומרים בלי לחשוב על העתיד?האם אני מחמירה עם עצמי בזאת שאני לא מגיבה.טלפון שלי אין לו כי החלפתי.מה שכן אני יודעת שהאמון בו נעלם לי.לא מתכוונת להתחתן איתו ...אך כן רוצה להיות איתו.מה לעשות? בקיצור,אנא תנו לי עיצות חכמות כיצד לנהוג.בבקשה?

nate2000

New member
יש לך 2 אופציות

1. לאחר שהגעת למסקנה ששום דבר לא ייצא ממנו חוץ מקצת פאן וגם זה כשיהיה לו מצב רוח לכך את חוזרת אליו ואתם עושים פאן כאילו אין מחר. כי הרי זה מאוד ברור שיש כאן דפוס שחוזר על עצמו ושום דבר רציני לא ייצא לך עם הבחור. 2. את ממשיכה להתעלם ממנו, כי הבחור הוא לא מה שאת מחפשת.

אין כל כך מה לייעץ לך

אני לא חושב שהבחור השתנה. הוא עושה רושם של בחור מסובך שקשה להבין ואין טעם להבין. את בעצמך כתבת שאין פה מצב למע' יחסים רצינית. בקיצור נמרץ, עשית בעצמך את החשבון: א. אם את רוצה קשר קצר, לא רציני וכייפי, ומסוגלת לא להתאהב בו ולא להיפגע, לכי על זה. ב. אם את מחפשת קשר רציני מלא ושלם, ולא מחפשת ניסיונות כואבים, שידועים מראש כמיותרים, פשוט ותרי, התאפקי וחכי עד שיבוא בחור ראוי. הכדור במגרש שלך.

sugar lips16

New member
מממ

אני לא חושבת שהפעם זה יהיה שונה.. ואני חושבת שאת גם יודעת את זה עמוק בתוכך.. אם את כ"כ רוצה להיות איתו, אז תהיי.. אבל לדעתי תעברי הלאה תומצאי אחר שיהיה שווה להשקיע עליו ושהוא ישקיע בך

עדיין לא יצא השיר ``הזדמנות שלישית``

לא חושבת שזה טוב. זה ניראה שהוא חוזר כל פעם כיוון שהוא לא מוצא אחרות, ואת הברירת מחדל שלו.

pain is MY love

New member
נכון בדיוק!

את באמת רוצה להיות המשחק שלו? הרי כבר ראית פעמיים איך הוא מתנהג לא הספיק לך? רוצה לחזור על אותן טעויות שוב אז בבקשה אבל לדעתי את פשוט צריכה להמשיך הלאה

galit1112

New member
תודה לכם .אתם נפלאים.

אני מודה לכל מי שנתן לי עיצות .אני בהחלט קיבלתי חיזוק לגבי החלטתי רק שהתלבטתי מעט. אכן נכון.הוא לא גבר יציב וגרוש כבר פעמיים.פשוט אתם יודעים רגשות אבל אני בחורה שהגיון אצלה הוא קודם. מצידי שיכתוב ויתחנן כל חייו :)_.אני בחורה מקסימה שניראית טוב ואין לי בעייה עם מחזרים רק שהייתי זקוקה לזמן כדי להתגבר עליו. אז אני מודה לכם שוב.חיזקתם אותי ואני ממשיכה לדרך חדשה ומוצלחת יותר . שולחת לכם חיבוק חם.

free soul

New member
קראתי את ההודעה הקודמת שלך...

ואני חייבת לומר לגביי החששות שלך, ברגע שזה זיווג משמיים אז זה זיווג משמיים, יש את החיבור הכי מושלם שיש, בלי שום התרחקות משום צד! סתם שאלה
למה החלפת מספר טלפון?

galit1112

New member
השתדרגתי בפלאפון אחר.

החלפתי אותו כי עברתי דירה וגם השתדרגתי בדור 3 :)_.לפני כן היה סלקום. שתבינו.הוא גבר חתיך ומדהים רק שפשוט לא יציב אתם בטח מכירים כאלה :)_. הוא כותב ומתחנן ומנסה לתרץ רק כדי לראות אותי ולהסביר לי..... אבל אני יציבה וחכמה יותר. שוב .תודה.

האמת שאני חושבת שאם את תוכלי לתת בו

אמון בעתיד וכן לסמוך עליו, למרות שהוא התנהג כך- אז שווה לתת לזה צ'אנס, אבל השאלה היא באמת אם תוכלי לתת בו את האמון הזה. אני אישית מודה שלא הייתי יוצאת איתו שוב, בגלל החוסר אמון בו.

free soul

New member
כנ"ל.. אי אפשר להיות עם מישהו שאין אמון

אצלי זה כלל ברזל, אין אמון? אין כלום!

למעלה