זקוקה לעזרה

ירדןבת29

New member
זקוקה לעזרה../images/Emo92.gif

זו פעם ראשונה שנכנסתי לפורומים. האינטרנט אצלי די חדש, בקושי חודש, וכבר התמכרתי לצ´אט. חשבתי שלא נורא, זו ההתלהבות הראשונית וזה יעבור, אך.......אמש פתאום בעלי התעורר באמצע ששלחתי אימייל למישהוא. הוא התרגז נורא למרות שעד עכשיו התייחס לזה כאילו כמו משחק...או לפחות ככה הראה כלפי חוץ. ותוך מס´ שניות של עצבים הודיע לי כי הוא מתגרש ממני. לא הועילו כל דברי....הוא ארז תיק באחת וחצי בלילה ויצא מהבית - מי יודע לאן........ואני אובדת עצות.......יש למישהוא רעיון? אולי הוא ירגע בסוף, אבל האמת לא נראה לי, כי זה כבר מה שנקרא מטענים מצטברים. הוא תמיד חי בתחושה שאני מתפרפרת מאחורי גבו, ולא יעזור מה שאגיד בנושא, והאמת שאני מתה עליו וממש לא רוצה להפסיד אותו.... ואתם בודאי יודעים שצ´אט זה לא ברצינות....סתם לקשקש בכאילו, לא יותר, לא פחות. אז מה עושים?

e-magine

New member
שלום ירדן

תודה ששיתפת אותנו. אני אחלוק איתך עכשיו כמה מחשבות. קודם כל, אני לא חושב שאת מכורה לאינטרנט. יחד עם זאת, המקרה שלך מצביע על השפעה של האינטרנט על החיים המציאותיים שלך ושל בן זוגך ולכן אני אתייחס לשאלה שלך ולא רק בדרך של הפניה לפורום אחר, כגון זוגיות המשבר. קבלי נא את דבריי בערבון מוגבל, כי אני לא יועץ מקצועי, אם את צריכה חפשי יעוץ מקצועי. תראי ירדן, את מספרת שבעלך מקנה ויש לו תחושה שאת מתפרפרת. מהמעט שסיפרת הבנתי שאת נכנסת לצ´אטים ושאת מתייחסת לזה כקשקושים. האמת, אני לא יודע שצ´אטים זה קישקושים אני יודע שצ´אטים זה צ´אטים. זה יכול להיות קשקושים וזה יכול להיות הרבה דברים אחרים, חלקם שיכולים להביא תועלת וחלקם שיכולים לגרום נזק לזוגיות שלכם. מאד יתכן שאת חשה קצת צורך בפנטזיה בחיים שלך, שאת חשה צורך להרגיש יותר נחשקת, ושהרגשה זאת דווקא תשפר בסופו של דבר את המצב, אך אם קינאה, באמת קשה להתמודד. אני בטח לא יודע להגיד לך איך, זה לא התחום שלי. מה שאני כן יכול להגיד זה שאני חושב שאין תחליף לדו שיח, לתקשורת בין בני זוג, שיש לך את היכולת להביע את עמך ושמאחר ואת רוצה לשמור על הנישואין שלך, את צריכה להלחם על זה ואת גם יכולה. עכשיו את צריכה למצוא את הדרך להעביר לו את המסר. לכי על זה.

למעלה