זקוקה לעזרה... אני צריכה חומר על התפתחות המצלמה....עזרו לי בבקשה...
A ayalalei New member 17/5/04 #1 זקוקה לעזרה...../images/Emo9.gif אני צריכה חומר על התפתחות המצלמה....עזרו לי בבקשה...
E Efrat44 New member 17/5/04 #5 חחח... ../images/Emo13.gif "לא שואלים שאלות, מתוך כבוד" זה משפט של המורה שלי אממ.. יוו שכחתי כבר מי מציעה כל הזמן לחפש בגוגל?!.. מממממ... adi777? או מיוזיק..?? חח.. (או שלא...?)
חחח... ../images/Emo13.gif "לא שואלים שאלות, מתוך כבוד" זה משפט של המורה שלי אממ.. יוו שכחתי כבר מי מציעה כל הזמן לחפש בגוגל?!.. מממממ... adi777? או מיוזיק..?? חח.. (או שלא...?)
E Efrat44 New member 17/5/04 #11 וואיי... חחח אז מיוזיק!! ../images/Emo3.gif ../images/Emo8.gif נו.. ידעתי שזו אחת מהשתיים חח.. אבל ראיתי רק הודעות של עדי בזמן האחרון פה.. אז ניחשתי
וואיי... חחח אז מיוזיק!! ../images/Emo3.gif ../images/Emo8.gif נו.. ידעתי שזו אחת מהשתיים חח.. אבל ראיתי רק הודעות של עדי בזמן האחרון פה.. אז ניחשתי
E Efrat44 New member 17/5/04 #14 חח.. מה?! את עושה צחוק?? ../images/Emo3.gif אמרת שאת אחת מהשתיים... אז או עדי או מיוזיק
W wwwgooglecoil New member 17/5/04 #15 אמרתי רק "יפה!" כלומר ניחוש יפה, אבל מי אמר שהוא נכון? בכל מקרה כבר הסגרתי את עצמי בהודעה אחרת מתוך הרגל
אמרתי רק "יפה!" כלומר ניחוש יפה, אבל מי אמר שהוא נכון? בכל מקרה כבר הסגרתי את עצמי בהודעה אחרת מתוך הרגל