זקוקה לעזרה

טלי מכ

New member
זקוקה לעזרה ../images/Emo7.gif

אתמול הבת שלי , בת 14 , יצאה עם חברות לקניון . ושהיא בלכה לשרותים אז איזה ילדה שנראת לה בת 17 , נגבה עליה את הידיים , כי לא היה נייר . הבת שלי ענתה לה תפסיקי יא מפגרת וכשהיא יצאה מהשרותים ההיא התנפלה עליה והרביצה לה . הבת שלי פחדה להגיב כי עמדו איתה חבורה של כ20 (לפי הגדרתה ערסים ) . כשהוא חזרה הביתה בוכה ומושפלת אני רציתי לחזור לשם ולתפוס את הילדה אבל הילדה שלי פחדה שיתנקמו בה בבית הספר ואני ממש לא יודעת מה לעשות . אז כרגיל פניתי לעזרת הקלפים . פתחתי אתמול ב4 לפנות בוקר , כי לא הצלחתי להרדם ולא ממש הבנתי אותם תוצאות פריסת הווה-עיצה-תוצאה: הווה - ארבע המטות עיצה - חמש המטבעות תוצאה - הקיסר היום זה ממש לא ארבע מטות (אולי זה שהיא לא החזירה ולכן לא נפגעה ? ) העצה 5 מטבעות פחות ברורה לי , אולי להראות לה את האומללות של אותה הנערה שאילו הפתרונות שלה ? והתוצאה ? קיסר ? מישהו ?

טלי מכ

New member
כן

אבא של ביתי נפת לפני 6 שנים ואני חייה עם בן זוג שהוא לא דמות אב בשבילה .

רשף כשף

New member
לדעתי

הסיטואציה בבילוי הוקצנה עקב מצבה הנפשי של ביתך. ניכר חוסר בטחון וחוסר יכולת להאמין בעצמה עקב המחסור בדמות אב בחייה. בפריסה ניכר שאינה מקבלת גיבוי בבית, וההמלצה היא לשים לב לכך, שכן זה משפיע על תחומים נוספים בחייה. אני ממליצה לפנות לגורמים מוסמכי כגון יועצת חינוכית או פסיכולוגית על מנת להחליט מה ניתן לעשות לטווח הארוך בכדי לחזק את הבטחון העצמי של ביתך בחברה.

טלי מכ

New member
לא מתחברת

הבת שלי ילדה שמאוד בטוחה בעצמה ומקבלת גיבוי (לפעמים יותר מידי , לפי דברי המחנכת ) לכן זה לא ממש מתחבר לי לסיטואציה . אם הילדה היתה לבד ולא מגובה בכנופיה אני בטוחה שזה היה אחרת אבל תודה בכל זאת

דגש על יותר מדי

אולי כל נערה הייתה מגיבה כך ברגע הסיטואציה של כנופיית הערסים. אבל נראה כאילו משהו שם נחווה יותר מדי עוצמתי. גם המחנכת מדברת על יותר מדי גיבוי. ואולי מה שרשף מנסה להגיד זה שלעתים כלפי חוץ הכל נראה בסדר ו- under control, אבל כשמפנים אוזן ומקשיבים טוב-טוב, מאפשרים לנערה מקום לשתף גם בקשיים. אולי זו עצה בשבילך בקלפים, להטות אוזן ולהקשיב, מאחר ודמות האב חסרה עבורה.

למעלה