לזוג המתוק../images/Emo24.gif
קבלת פנים נעימה אירגנתם לי. טוב. אז מצבי היום בנוגע להתמכרויות לא כל כך גרוע כפי שניתן היה להבין. זה לא אומר שאין לי בעייה, אלא שעם האוכל, אני במצב סביר כרגע ונשארתי עם סיגריות ועם אינטרנט. האמת היא שחיי המכור, כפי שלמדתי להכירם לאורך השנים הם חיים בודדים. כדי לבצע את זממי ולהזריק לווריד את כל התופינים, נמנעתי מלפגוש אנשים ולהנות מחברתם. היום, עם מפגשים מדליקים, עם חברי פורום אחר, יש לי חיי חברה תוססים, ומעט זמן לעסוק בהרגלים הכפייתיים שלי. אלא שאני יודעת שהסכנה רובצת לפתחי, ושאם לא אעשה מאמצים מיוחדים, אשקע בקלות בבאסת הניוון. T היקר, מכירה אנרגיות מקרוב, למרות שכפי שאתה אומר, הן בלתי נראות ובלתי ניתנות למישוש, בכל זאת ניתן לחוות אותן ולראות תוצאותיהן בבירור. אני עוסקת ברפואה הוליסטית ובמסגרת עבודתי, משחררת אנשים הסובלים מהתמכרויות בין השאר. ככה זה. הסנדלרים היחפים האלה. אנשים אומרים לי: איך זה יכול להיות? הכיצד? הלמה? ואני מצטרפת לשאלתם והתשובה היחידה שיש לי, היא: לו רק הייתי פוגשת מטפל/ת כמוני, בעיותי היו נפתרות. אז כפי שאתם רואים, אינני סובלת מדימוי עצמי נמוך במיוחד וטוב שכך. ועוד דבר: מאוד מזדהה עם דבריך בנוגע לליטוש אישיותי. מן הסתם, חלק מתופעת ההתמכרות, היא פעולה התנהגותית הקשורה לבעיות של שליטה: אני שולטת - אז אף אחד לא יגיד לי מה לעשות! אני אחליט, אני אקבע: כמה מתי איך ולמה! אני עושה מה שאני רוצה ואז... מאבדת שליטה. ההתמודדות עם תופעת ה"שליטה" הדומיננטית בחיי, מן הסתם, מצמיחה אותי ומגדילה אותי. רוצה לבקרכם במסגרת צ´יטוטי ולהעזר בתמיכתכם. לשלב את שמחת המפגש עם שמחת ההתמכרות. תודה על תשומת לבכם. באהבה, רוחרוח.