זקוקה לעזרה

רוחרוח

New member
זקוקה לעזרה../images/Emo7.gif

מכורה לאוכל, לסיגריות, לפריסל, לאינטרנט. יש כאן באמת תמיכה?

קשכפית

New member
כן , יש כאן תמיכה, השאלה היא גם

איזו סוג של תמיכה היית רוצה? אם זה ברמה של הפניות למקומות שנותנים עזרה/סיוע אז יש למעלה בכותרות -קישורים- ושם את יכולה למצוא קישורים למקומות שנותנים תמיכה וגם קישורים לאתרים ולכתבות בנושא התמכרויות אבל זה בעיקר על סמים וכאלה. אם את מחפשת תמיכה ברמה של להשמיע, להוציא את הדברים, אז חופשי זה המקום, תספרי מה מציק לך, תספרי מה שבא לך, לכולם כאן יש בעיות התמכרות מסוגים שונים, ותקבלי כאן אוזן קשובה ותמיכה וירטואלית ואפילו ציורים מצחיקים. פשוט תפתחי את הלב.
בקיצור וולקאם טו דה קלאב. תרגישי טוב ותספרי, מה יכול להיות...

רוחרוח

New member
לטייגר

פריסל משחק קלפים המותקן במחשב. דומה לפסינס הזכור, אלא שיש להפעיל חשיבה ואסטרטגיה. לא ממליצה להתוודע. כל מי שניסה נפל

קשכפית

New member
../images/Emo130.gif לפחות את לא משחקת על כסף...

שזה אומר שאת לא מכורה להימורים... זה כבר טוב
אני לפעמים משחקת סוליטר על המחשב וטייגר אומר שאני מכורה.. סתם רוצה להרגיז אותי, כי הוא מקנא שאני לא מכורה חה חה אולי אני גם אציג את עצמי היות וכבר הייתי הראשונה "לקבל" אותך כאן אז אני בת זוגו לחיים של טייגר מנהל הפורום ומכור בפני עצמו חוץ מזה אני מנהלת פורום לאוהבי ומגדלי בעלי חיים, שאר המשתתפים כאן חלקם נקיים, חלקם מכורים, חלקם על אדולן וכו´... תספרי קצת את הסיפור שלך... רצית תמיכה לא??? אז יאללה תשפכי..
הכל מוקלט . סתםםםם קשכה

גנבנבון

New member
אני למשל משחק הרבה באינטרנט

משחקים כמו:שח-מט,שש בש, מונופול, משחקי קלפים למינהם שהמומלץ הוא לבבות. לא באופן התמכרותי אך מידי פעם מעביר איזה חצי שעה. טייגר, פריסל למשל יש בכל אתר משחקים.

תותי 4

New member
רוחרוח.......אם את...

לגבי בעיית האכילה יש קבוצת תמיכה בשם o.aשנמצאת בכל רחבי הארץ, בקבוצה ישנם מגוון אנשים הסובלים מהבעיה ושם תוכלי לקבל את התמיכה לה את ראויה.....ולפרטים אני יודעת שישנו פורום של בעיות אכילה שם אני מאמינה תקבלי פרטים יותר מדויקים.תרגישי טוב..........

רוחרוח

New member
תותי 4 יקרה

תודה לך. מכירה את OA. כרגע אין בי כוח לעשות צעדים פעילם לכיוון. רוצה לנצל התמכרותי לאינטרנט, כדי לעשות משהו מועיל ולו גם קטן עבור עצמי. אולי כשאדבר איתכם אקבל אנרגיות לטפל בשאר התמכרויות.

tiger

New member
אנרגיות זה דבר חשוב...

לדעתי באינטרנט יש המון אנרגיות,חיוביות כמו גם שליליות ואנחנו בוחרים את מה לקבל.אני ליפעמים כימעט ויכול להרגיש איך אנרגיה זורמת מהודעה אחת להודעה אחרת ,מגולש אחד ללב של גולש/ת אחר/ת...אנרגיה זו אולי האניגמה הגדולה מכולן.איש עוד לא ראה ולא הריח,כל מה שיש לנו זו תאוריה אבל אני יכול ליפעמים לשים את האצבע על דברים שעושים לי טוב ואם הודעה מסוימת או הריכוז שלי בכתיבה של תשובה להודעה אחרת עשה לי טוב או נתן לי קצת כוח...קצת נחת.באינטרנט האנרגיה זורמת מאחד לשני,משירשור לשירשור מפורום לפורום וכל אחד יכול לשים לב היכן הוא מרגיש חיבור לדברים,לאמירות,לאנשים...ולהישאר או לחזור למקומות שעושים לו טוב.לדעתי מה שעושה לנו טוב=אנרגיות חיוביות.אני שמח שניכנסת לכאן והלוואי והפורום הזה יעשה לך גם קצת טוב על הנשמה.ליהיות מכור לדעתי זה לא סוף העולם ואפשר לילמוד ליחיות עם זה כמו שאנשים לומדים ליחיות עם כל מיני דברים חלקם טובים יותר וחלקם טובים פחות ועד היום אני לא בטוח שמישהוא יכול למקם היתמכרות באופן גורף רק בצד אחד.ליפעמים אצל אותו אדם ההיתמכרות תופסת פעם צד כזה ופעם מקום קצת אחר.הכל דינמי,כל דבר מישתנה מירגע לרגע ואולי מחר ההיתמכרות שלך תיהיה הליטוש האחרון לאישיות שלך ולא הדבר שגורם לך לעצב.אפשר לעשות את זה.זה בידיים שלנו. t

רוחרוח

New member
לזוג המתוק../images/Emo24.gif

קבלת פנים נעימה אירגנתם לי. טוב. אז מצבי היום בנוגע להתמכרויות לא כל כך גרוע כפי שניתן היה להבין. זה לא אומר שאין לי בעייה, אלא שעם האוכל, אני במצב סביר כרגע ונשארתי עם סיגריות ועם אינטרנט. האמת היא שחיי המכור, כפי שלמדתי להכירם לאורך השנים הם חיים בודדים. כדי לבצע את זממי ולהזריק לווריד את כל התופינים, נמנעתי מלפגוש אנשים ולהנות מחברתם. היום, עם מפגשים מדליקים, עם חברי פורום אחר, יש לי חיי חברה תוססים, ומעט זמן לעסוק בהרגלים הכפייתיים שלי. אלא שאני יודעת שהסכנה רובצת לפתחי, ושאם לא אעשה מאמצים מיוחדים, אשקע בקלות בבאסת הניוון. T היקר, מכירה אנרגיות מקרוב, למרות שכפי שאתה אומר, הן בלתי נראות ובלתי ניתנות למישוש, בכל זאת ניתן לחוות אותן ולראות תוצאותיהן בבירור. אני עוסקת ברפואה הוליסטית ובמסגרת עבודתי, משחררת אנשים הסובלים מהתמכרויות בין השאר. ככה זה. הסנדלרים היחפים האלה. אנשים אומרים לי: איך זה יכול להיות? הכיצד? הלמה? ואני מצטרפת לשאלתם והתשובה היחידה שיש לי, היא: לו רק הייתי פוגשת מטפל/ת כמוני, בעיותי היו נפתרות. אז כפי שאתם רואים, אינני סובלת מדימוי עצמי נמוך במיוחד וטוב שכך. ועוד דבר: מאוד מזדהה עם דבריך בנוגע לליטוש אישיותי. מן הסתם, חלק מתופעת ההתמכרות, היא פעולה התנהגותית הקשורה לבעיות של שליטה: אני שולטת - אז אף אחד לא יגיד לי מה לעשות! אני אחליט, אני אקבע: כמה מתי איך ולמה! אני עושה מה שאני רוצה ואז... מאבדת שליטה. ההתמודדות עם תופעת ה"שליטה" הדומיננטית בחיי, מן הסתם, מצמיחה אותי ומגדילה אותי. רוצה לבקרכם במסגרת צ´יטוטי ולהעזר בתמיכתכם. לשלב את שמחת המפגש עם שמחת ההתמכרות. תודה על תשומת לבכם. באהבה, רוחרוח.

קשכפית

New member
ערב טוב רוחרוח ../images/Emo29.gif

דווקא שמחתי לקרוא שבעיית ההתמכרות אצלך כרגע היא לא גרועה. לכל אחד יש משהוא אחד לפחות שהוא "נדבק" אליו, אז כנראה שזה טבעי... הזדהתי מאוד אם מה שסיפרת שאת מסוגלת ואכן מטפלת באנשים ועוזרת להם להשתחרר מכל מיני "באגים" אבל את בדיוק כמו כל אדם גם כן סובלת מאותם ה "באגים" וזה נראה לי כל כך הגיוני כי זה שאנחנו מסוגלים להסתכל על דברים מבחוץ יותר בבהירות ולעזור לאנשים זה כל כך קלאסי, לעצמנו תמיד אבל תמיד יותר קשה לעזור, יותר קשה להבין אדם בתוך עצמו הוא גר... יותר מידי קרוב ואז מידי רחוק, זה מה שאני חושבת, האבסורד הוא שהאדם הוא הכי קרוב לעצמו ולנפשו ויחד עם זה הוא גם הכי רחוק, כאילו ה"דבר" שהיינו אמורים הכי להבין בעולם הוא החמקמק , כל כך קרוב וכל כך רחוק.. לא הבנתי יקירתי את המשפט האחרון בו כתבת לנו שהיית רוצה לבקרנו במסגרת ציטוטי... אני באופן אישי וגם טייגר באופן אישי לא נמצאים במסגרות צ´ט בכלל. האם לזה התכוונת?? שאת מעוניינת להיפגש בצ´ט?? אני אחכה לתשובתך, כי יתכן ובכלל לא הבנתי אותך. ערב טוב, אצלנו גשם ורוחות בחוץ.. ובבית חתולים ישנים כל אחד בפינה אחרת ואנחנו מונחים כל אחד בפינה אחרת... ביי
בובה קשכה

רוחרוח

New member
קשכה ../images/Emo4.gif ערב טוב

לא ת´כוונתי בכלל לצ´ט. קצת התבלבלו לי המילים. התכוונתי במסגרת שוטטויותי בנט. זהו. עכשיו שהסברתי רווח לי ואני יכולה שוב לחייך
חוץ מזה כאן, אצלי יש שתי כלבות (אמא ובתה הביישנית) וחתול אחד - סרוסי. הוא ליד המקלדת והן מכורבלות למרגלותי. כולנו מקשיבים בחיל ורעדה לסערה המתחוללת בחוץ ושמחים שחלקנו לא עימה. שמחה לפגוש אותך כאן הערב. שמחה לתגובתך. את מתוקה
גם
מוסרים לך
היי ברוכה
רוחרוח

קשכפית

New member
תודה לך ../images/Emo13.gif ולילה טוב לכולכם

לך ולכלבה ולביתה המתוקה.. ואם גם את "אמא" לבעלי חיים וגם שמחה "להיפגש" איתי בנט, אז אני יכולה להזמין אותך לפורום שבוודאי מאוד ידבר אליך וזה הפורום שאני מנהלת, לאוהבי ומגדלי בעלי חיים אני מצרפת לך קישור. את מוזמנת לבוא, לבקר, לצרף תמונות של הבנות ולהשתתף כמובן. אשמח לראות אותך שם ביננו. שיהיה לך לילה טוב או בוקר טוב (תלוי מתי תקראי "אותי") צ´או בייבי קשכה

tiger

New member
איך לאט לאט נחשפת פה אמת חדשה

על מכורים וזה שלרובינו יש פינה חמה בלב אם לא יותר מיכך לבעלי חיים.יכול ליהיות שזה קשור במשהוא לחמלה שמיתפתחת אצל מכורים לחסרי הישע הקטנים והשעירים האלה?משהוא שגורם דווקא לנו להיזדהות איתם יותר?כי אם כן זו לדעתי תגלית.עוד משהוא שמשותף למכורים ושונה מאוד מימה שמקובל לחשוב עלינו....

למעלה