זקוקה לעזרה..

זקוקה לעזרה..../images/Emo4.gif

ביום ראשון הקרוב יש לבני הבכור בר מצווה.. לפני עשרה חודשים קבעתי אולם. תקליטן. צלם. וכ"ו.. וואו איך שהזמן טס.. אני בלחץ כזה ..מזכיר לי את יום חתונתי. אני עושה ארוע ענק. משהו מדהים. השקעתי המון המון. היום אני מרגישה כבר לחץ יותר מתמיד.. רועדת מהתרגשות.. הלב דופק חזק..אני מרגישה שאני עומדת להשתגע היום. המליצו לי על כדורי הרגעה.. ואני קצת פוחדת מזה..אף פעם לא שתיתי כדורים כאלה. המליצו על וואליום..על רגיעון של הדס. ועוד.. מישהו מכם מכיר אולי משהו טבעי וטוב ? אשמח לקבל יעוץ מכם. תודה לכולם..שיהיה לנו סוף שבוע נעים שמח ורגוע .. }{

jozefin3

New member
../images/Emo6.gifתלכי על משהו טבעי , כי את לא

צריכה יותר מזה...כנסי לחנות טבע , או פארם ותבדקי!! יש משהו שנקרא כמו רסקיו ==או משהו דומה -- טבעי מאוד מה שאת מרגישה!!
תביטי על הכל כסרט, ותראי שיהיה יותר קל ,,ואופססס כבר את מאחורי זה!! והכי חשובבבבב
המון המון מזל - טוב אלו רגעים מאושרים יפים ומיוחדים שעוברים כל כך מהרררררררררררר

תודה ג'וזפין ../images/Emo25.gif

תודה רבה לך.. אני נוסעת עכשיו לסופר פארם לקנות.. רשמתי לי את מה שהמלצת. מקווה שיעזור. שיהיה שמחות לכולנו אמן. תודה יקירתי }{

tvrui10

New member
תשמעי מותק.

מה שבאמת יכול להרגיע,זה סקס טוב !!(להישתמש לפני כל ארוחה). תאמיני לי,יותר טוב מכל רגיעון. ושיהיה במזל.

אהרון ../images/Emo6.gif

איזה גנוב אתה חחחחח ידעתי שזה מה שתמליץ לי.. תיהיה רציני הפעם !
תודה }{

בלונדה יש את רסקיו

אישית לא ניסיתי אבל מכירה אנשים שממליצים בחום זה בקבוקון, זה טבעי, בלי מרשם ולבר המצווה המון אושר ובריאות

חיה בג'ונגל תודה מותק ../images/Emo25.gif

המון תודה לך יקירתי.. נוסעת לקנות מייד. שב"ש לך ולכולם }{

טאKילה

New member
שום כדור הרגעה...../images/Emo128.gif

מקלחת טובה ואחריה תכיני לך קפה טעים עם סיגריה ארוכה, זה רגיעון. תמיד יש את הלחץ לפני ארוע ואין צורך להשתגע יתר על המידה, הלוואי שיהיו רק לחצים מדברים שמחים. אל תדאגי הכל יתקיים כמתוכנן, רק שמחות והרבה

טאקוש תודה מאמי ../images/Emo25.gif את יודעת..

כמה סגריות אני מעשנת? וואו המון חחחחח נכון זה באמת מרגיע. אולי אלך לי קצת לים..זה גם דרך טובה להרגע. תודה לך חברה יקרה שלי }{

רסקיו רמדי

בכל בית מרקחת. מבוסס על צמחי בך במיהולים בקיצור שווה. אה ו.... מזל טוב

גישה נשית..תודה רבה לך ../images/Emo25.gif

אלך לקנות היום את כל מה שהמלצם..רק שיעזור באמת
תודה מותק..ושב"ש }{

שמים1

New member
בלונדה יקרה ../images/Emo23.gif

הייתי ממליצה לך לנסות ולהירגע באופן טבעי , אבל אם זה לא הולך לך בכורח הנסיבות המשמחות וכל מה שכרוך בזה טיפות הרסקיו עוזרות לזמן קצר מאוד. רגיעון של הדס הוא כדור נהדר , טבעי לגמרי ובדיוק מתאים לנסיבות. קחי לך חיבוק חם ותהני לך מהאירוע ומהבן המתוק. שבת שלום

למה לא תבואי לפה נשב במרפסת

נגלגל לך אחת טובה ,נעשה אהבה מיידלה כמו בפריז לפני שנים שהינו צעירים נשתה כוסית וויסקי נתמסתל ככה טוב טוב ועד הבר מיצווה את תהיי רגועה כמו מדוזה על מטקה של פינג פונג מזל טוב ובהצלחה ,אנחנו קצת נאחר אבל דאגתי שכולם יגיעו .

קודם כל יהיה בסדר, בטוח

ושנית, נכון שרסקיו רמדי ממש מצויין. היי, הבכור חוגג בר מצווה, אני יכולה להבין את ההתרגשות בלי קשר לכלום. זוכרת שהוא עוד היה תינוק זעיר? יש לך תמונה שלו אז ועכשיו??? לא יאומן איך הזמן עובר מהר, נכון בלונדה? המון מזל טוב. לך ולו.

וואו תודה לכולם ../images/Emo24.gif

חזרתי כרגע מהים..נרגעתי קצת. ישבתי עם חברות בכייף. קניתי רגיעון של הדס..זה היה הכי מומלץ. מחכה כבר ליום ראשון..וואו איזו התרגשות
תודה לכולכם חברים יקרים ומקסימים.. אוהבת את כולכם }{ בל

מפוזרת מתוקה..../images/Emo25.gif

תודה רבה לך.. נכון הזמן טס כל כך מהר.. עשיתי לבן שלי קליפ מהיום שהוא נולד..שהיה בגן..בבית ספר ועד היום. זה מדהים לראות איך שהם גדלים מהר. וכמובן שהצלם מקרין את זה על מסך גדול באולם. חייכתי שקראתי מה רשמת..בדיוק על זה חשבתי היום. תמיד אמרתי לעצמי.. מעניין איך אראה בבר מצווה של בני.. בכל זאת אני לא בגיל 19 גיל בו התחתנתי
והיום שאני קרבה לגיל 35 ..נשארתי בדיוק כמו בגיל 19. וואו זה כייף. מפוזרת יקירתי את מוזמנת אלי לכוס קפה בכייף מתי שתרצי
המון תודה לך מקסימה אחת. שב"ש }{

הAני

New member
בלי תרופות, הכל טבעי../images/Emo203.gif

לכי לחוף הים
שבי מול הגלים, תני לשמש
ללטף לך את הפנים, תנשמי עמוק, תעצמי עיניים לכמה דקות ותתני לכל הלחץ להתפזר עם הרוח. מזל טוב

למעלה