זקוקה לעזרה!

מותק1982

New member
זקוקה לעזרה!../images/Emo4.gif

שלום לכם, כבר תקופה ארוכה למדי אני מרגישה שהמזל הוא לא ממש לצידי, הרבה דברים לא מסתדרים לי בכל מיני תחומים ועלתה לי המחשבה שאולי זה קשור לבית שלי (שמאז שעברנו אליו, לפני שמונה שנים, יש לי תחושה ששורות בו אנרגיות שליליות. ההורים שלי גם התגרשו לפני שלוש שנים, אני אמי ואחי נשארנו לגור בו וגם עליהם לא ממש שפר המזל) באופן כללי ולחדר שלי בפרט. העניין הוא כזה: ראשית, הבניין בו אנחנו גרים מאוד ישן, בן למעלה משלושים שנה. האדם שבנה את הדירה שלנו (דירת פנטהאוז שנבנתה מעל שתי כניסות) הסתבך בחובות ונשלח לכלא והבית עמד ריק במשך כמה שנים. הבניין ניצב מעל לצומת מרכזית וסואנת (וחלון החדר שלי פונה אליה)ולאחרונה אף התגלה שמתחת לאי התנועה הגדול שעומד באמצע הכביש בצומת, התגלו קברים עתיקים שכנראה חוללו לפני שנים (אך לא שמישהו טיפל בעניין מאז התגלה...). הבית בנוי בצורה מעגלית - במרכזו ניצב חדר אמבטיה שסביבו נבנו שאר חלקי הבית. הסלון והמטבח הם זה מול זה ובצד השני כל חדרי השינה נמצאים בשורה. יש בבית מרפסת מאוד גדולה (220 מ"ר) ומרבית החלונות בבית פונים אל הצומת וכולם גדולים מאוד. חלון המרפסת נמצא פחות או יותר מול דלת הכניסה. הבית גם עמוס מאוד בחפצים ורהיטים. לגבי החדר שלי - הוא צבוע כולו בכחול וכל קירותיו עמוסים בתמונות וחפצי נוי (מוביילים למיניהם, עבודות גבס וכו'), יש בו מחשב, טלוויזיה והרבה מאוד חפצי אמנות, נרות ופסלוני מלאכים. יש גם ארון גדול, ספריה שולחן ושידה. המיטה צמודה לחלון, הדלת היא מול החלון ואין בו מראות (חוץ ממובייל ארוך עם הרבה ריבועי מראות קטנים). השאלות שלי הן אלו: האם העובדה שיש לי בחדר תמונה של אדם בודד (תמונה גדולה) עלולה להזיק? האם עלי להפחית מה"עומס" השורה בחדר? ייתכן שיותר מדי חפצים (יש לי חיבה לפיצפקעס) עלולה להזיק לי מבחינת אנרגיות? היכן אני יכולה ללמוד יותר על עיצוב פנאג שוי על מנת לדעת כיצד לסדר את החפצים? מיסטיקנית שביקרתי אצלה אמרה לי להניח קערית עם מלח גס ומים מתחת למיטה, לשים עציץ בחדר ולתלות מזוזה (אין מזוזות באף חדר בבית, רק בדלת הכניסה), אתם חושבים שעלי לעשות כך? אנחנו עוברים דירה בעוד חודשיים, כך שאוכל לעצב לי חדר חדש לגמרי - באיזה צבע אתם ממליצים לצבוע את הקירות וכיצד לסדר את הרהיטים? ולסיום - האם אכן יש קשר בין המזל הרע לבין הבית והחדר? כל הערות נוספות שלכם יתקבלו בברכה... תודה, וסליחה על האורך!

בוקר טוב ../images/Emo13.gif

פעולה גורפת ולכל הבית - "הקלה בעומס". הוצאה של חפצים שאינם בשימוש, שאינם מוצאים חן, שבורים, סדוקים, ועומדים סתם כך, ומיון קפדני של מה צריך ומה לא... ולזרוק. תלי מראות קטנות, מראות באגואה, בצד החיצוני של הבית, ובמיוחד זה שפונה לכיוון הכביש. הדליקי נרות וקטורת לעיתים קרובות. בחלון שנמצא בחדרך תלי 3 קריסטלים, על חוט אדום. באמבטיה של הבית לצבוע/להוסיף צבעי אדמה: כתום, חום, צהוב, בהירים שקטים, ופריטים ממתכת. לגבי הדירה החדשה. כדי להמליץ על צבעים לצביעה אני זקוקה לתאריך הלידה והיוונים שבו נמצא החדר. אם יש שרטוט של הבית אז מה טוב. יום טוב שבוע טוב

למעלה