זקוקה לעזרה

orly_lucky

New member
זקוקה לעזרה ../images/Emo147.gif

אני לפני עליית מדרגה לIVF ומחפשת ומתלבטת באיזה מקום בירושלים לעשות ובכלל מי נגד מי בקטע הזה, אשמח לקבל המלצות בענין.

מיכל ק-ש

New member
אני לא מירושלים, אבל מקפיצה ת´הודעה

שיהיה בהצלחה עם עליית המדרגה

orly_lucky

New member
תודה -אין פה ירושלמיות ??? ../images/Emo4.gif

אני מקווה שיש פה כמה ירושלמיות... אגב, אני ממש בתחילת ההיכרות עם הנושא (של IVF)
ויש לי כמה שאלות -הבנתי שביום ה21 מתחילים ואז מחכים למחזור, האם זה אומר שכל פעם כשטיפול נכשל מחכים עד ליום ה21 ורק אז שוב מחכים למחזור ורק אח"כ טיפול???- אז טיפול הוא כל חודש וחצי ויותר???- אני מקווה שלא כי נשמע מבאס!!! האם מותר לנסות גם בתקופה שמחכים עד למחזור (מותר לנסות טבעי עד שמקבלים ?, זאת אומרת בין הים ה21 עד למחזור???) אני מקווה שאני לא עושה סלט
תודה

3אריק

New member
קליניקות ל i/v/f

אורלי שלום ! ישנם בירושלים כמה מקומות טובים בינהם הדסה הר הצופים והקליניקה בבנין שערי העיר בירושלים בהן מטופלות כמה מהמטופלות שלי ואם תרצי אוכל לתת לך טלפונים שלהן ותוכלי להתייעץ איתן אריה

orly_lucky

New member
מהי הקליניקה בבנין שערי העיר???

הבנתי שניתן לבצע רק בהדסה הר הצופים, עין כרם, שערי צדק ובביקור חולים. אתה מתכוון פרטי???

עד הנה

New member
אני מירושלים../images/Emo140.gif

טוב, אני בדרך כלל משקיפה על הפורום הזה מבחוץ - בעיקר בגלל שנתקעתי עם השם הזה שעכשיו אני לא מצליחה להחליף, אבל לעניננו- אני מטופלת בשערי צדק- בינתים אני ב IVF הראשון שלי- מחר זריקות.... יש לי עד כה להגיד רק דברים טובים- האגף נפרד רק למטופלות פוריות, הצוות מקסים, ובכלל מאוד נעים שם ( עד כמה שניתן) יש שם את ד"ר גבע (אני אצלה) ד"ר גל (הרבה ממליצים עליו...) ומנהל המחלקה - פרופ´ מרגליות שהרבה הולכות אליו פרטי. זהו לדעתי מומלץ! בהצלחה עדנוש

3אריק

New member
תשובה

אורלי ערב טוב . אני חושב שהקליניקה בשערי העיר פרטית ,אבל אני לא בטוח . אם תרצי אוכל לקשר אותך עם אחת המטופלות שלי המטופלות בקליניקה הזאת והן בשמחה יוכלו לתת לך אינפורמציה לגבי סוג הטיפול .

ארי5

New member
כולם מצויינים../images/Emo91.gif

באמת כולם טובים. אם את מרוצה מהרופה שלך למה שלא תמשיכי איתו היכן שהוא מוצב? כול מחלקות ההפרייה מצוינות יש קצת הבדלים קטנים בנוחות (גישה .נוחות ועוד) אבל זה לא השיקול (לגבי הקופה- לדעתי אין כמו מאוחדת הם המקסימום שיכול להיות) ולא הבנתי ת´שאלה שלך לגבי הזמן בין טיפול לטיפול - חודש וחצי (זה המינימום שיכול להיות ) האים את מתכננת מראש לעבור סריות של טיפולים? הפרייה אחת וילללה הביתה עד ל..............

יפית@

New member
אורלי , בוקר טוב../images/Emo42.gif

אני מירושלים, מטופלת בהדסה עין כרם אצל פרופ´ לאופר- ולא באופן פרטי,אלה דרך מאוחדת! אני אחרי הפריה אחת והחזרת עוברים אחת. אשמח לענות לך לכל שאלה ולעזור לך במידת הצורך. המייל שלי [email protected] שיהיה לך בהצלחה יפית שמרוצה בהדסה עין כרם

עד הנה

New member
אני בשע"צ - לא פרטי

אני במאוחדת, אם רוצים את מרגליות בשע"צ אז צריך לקחת פרטי, אני לא לקחתי פרטי ואני אצל ד"ר גבע דרך הקופה... את מוזמנת לפנות אלי אם את צריכה עוד אינפורמציה, עדנוש

רחלי*

New member
עדנוש - מה את אומרת?

היה לי ברור שחברי מאוחדת לא מופנים לשערי צדק. איזה עוד רופאים שם מקבלים ממאוחדת? התחלתי לגשש כי אני רוצה לנסות מקום חדש...

עד הנה

New member
אז ככה../images/Emo45.gif

הקופה עצמה לא מפנה אבל זכותך להחליט שאת רוצה שם.. אז אני חושבת שגם גבע וגם גל יכולים לקבל אותך. אם תרצי את מרגליות תתצטרכי לקחת אותו פרטי שזה משהו כמו 3000 ש"ח לכל הטיפול. בהצלחה ואולי נפגש שם... עדנוש

fani10

New member
היי

היי אז כך יש כמה מקומות שאת יכולה ללכת עליהן אחד מהן זה בבית חולים הדסה עין כרם יש שם צוות מצויין וגם יש את הפרופ´ מלווציקי שהוא מנהל מחלקת נשים בבית החולים הר הצופים והוא ממש ממש טוב ואם לא הולך לך בירושלים יש תמיד את אסותא בתל אביב ששם יש את פרופ´ דור שהוא ממש ממש ממש טוב ושהיה בהצלחה פאני

למעלה