זקוקה לעזרה

פינליש

New member
זקוקה לעזרה ../images/Emo13.gif

בתחילת שבוע הבא אני נוסעת לנוח ביערות הכרמל. יששששששששששששששששששששש. כמה אני זקוקה לזה הלפ מי גוד !!!! דובר וצוחק רבות על המקום... "שערות הכרמל"... ועוד הברקות. כל מה שאני רוצה זה חלוק מגבת לבן, ספר, שקט, שיעסו לי וימרחו לי וילטפו לי לזרוק את הפלאפון מאיזה הר ושתהיה לפחות פינת עישון אחת למקרה חירום, לשתות תה ירוק ולעשות פעם ביום טאי צ'י. בין שלל הדברים "שבחרתי" לעשות צפויות עוד כל מיני הפתעות ועוד דברים הקשורים באיזור ובאנשים שגרים קרוב. מה שאני מבקשת זאת המלצה לארוחת בוקר בדרך לשם. משהו מיוחד, טעים, מתאים לבוקר, אין בעיה של מחיר. וכמובן זה צריך להיות אחרי היציאה מת"א משהו בדרך. הבטחתי שאני אמצא לנו ארוחת בוקר הולמת. ומירב שימי לב שבוע אחר כך אנחנו במצפה אבירים זה לא מתנגש
זה פשוט חופש מסוג אחר
תודה מראש לכל הקופץ בראש.

עמית@

New member
איזה כיף לך...

ארוחת בוקר.. טוב- תמיד אפשר לאכול ב"בונו" אבל זה לא כל כך מיוחד ומפואר- "תפוז" בבצרה. כד קפה נסגר? רביבה וסיליה? איזה כיף לך..

פינליש

New member
עמיתוש

כתובות ממי כתובות
איך אני אדע לאן להגיע אנא ציינו איפה המקום. ותודה על הפירגון אני אגלה לך סוד זה החופש הראשון האמיתי שלי מזה שנתיים
אבל ששש.... לא לגלות.

קרן פ

New member
מקום בלב ברעננה

אם זה לא קרוב לכם מידי, זו דרך נהדרת לפתוח את הבוקר. תהנו, קרן

bluefish

New member
אוווווייי רוצה גם - ליד חדרה יש 2

מקומות אהובים לאכול ארוחה כפרית בין עצי פרי. 1.רואה בקפה בכפר הרא''ה. כפרית וטובה 2. קפריזה בחרב לאת. קצת יותר מיוחדת. בקיסריה: בעיר העתיקה יש את קנטרה שם אוכלים מעל הגלים. וכמובן שאפשר להכנס למצב רוח יוקרתי במועדון גולף.

neta2

New member
איזה כיףףף. תתפנקי ותתעסי../images/Emo9.gif

"כד קפה" לא נסגר הוא בכפר הס. והוא שווה! אבל.. איך העישון קשור לכל הבריאות הזאת
תהני- זה העיקר

כמה המלצות לארוחת בוקר בדרך

בתור מתניידת בקו חיפה - תל אביב (בין חיי העבר לעתיד
).
המלצה ששמעתי מכמה אנשים (המלצה מוצלבת..) על קפריזה במושב חרב לאת (ליד חדרה).
המלצה על מוסקט באודים. אוכל מעולה, והשבוע נטע שיבחה גם את ארוחת הבוקר שלהם.
ברעננה - ברחוב פרדס משותף (כמדומני זה שייך כבר לגבעת חן) מקום בלב. ארוחת בוקר שווה הכוללה מאזטים, חביתות, גבינות וכו'. החסרון שלהם, שהם נורא לא גמישים. אני רציתי להחליף לימונדה במים מינרליים וחוייבתי על זה, דבר קצת נדיר כבר במקומותינו. וגם המחיר היה קצת גבוה (54 ש"ח). בתאבון

מיכלי56

New member
פינליש.

לא הצעות לארוחת בוקר , רק המלצה קטנה : קחי איתך עיתונים וספרים קצת מאנצ'יס ,עוגיות ,מים מינרלים ואת מוכנה לקרב...(אחד החיסרונות הבולטים של יערות הכרמל הוא שאין איפה להצטייד בדברים הקטנים וההכרחיים האלה ). חוץ מזה ,הכל מושלם ,כנסי לאוירת שאנטי ותהני בגדול (זוהי הבטחה+איחול)

פינליש

New member
תודה לכולםםםם ! ומשהו למיכלי

כבר הכנתי כמה ספרים, בלוק ציור עם ארבעה סוגי פחמים ואת הדיסקמן שלי עם מבחר דיסקים שעושים לי נעים בבטן. אגב יש לי כזאת ערימה של ספרים בהמתנה שהיה ממש קשה לבחור. אני עושה חרם על עיתונים כך שאין סיכוי שאני אקח. מחשב בטח לא יחסר לי! במבה.... אין מצב שאני לא אקח וגם ביצי הפתעה של קינדר. כשתראי אותי גם תביני למה
ולמרות השמועות על אוכל של צבים, ועוד דברים ירוקים דווקא שמעתי שיש שם אחלה אוכל. יום אחרי שאני חוזרת יש את המפגש פורום.... מקסימום תראו אותי זוללת סטייק. בכל מקרה אני כבר רשומה לכל כך הרבה דברים שהם האמאמא של השנטי וחוץ מזה שאני הולכת החושלוקי לנוח
תודה על ההמלצות

כדאי גם לנסוע?

אני רוצה לקחת את בעלי לכבוד היומולדת , את ממליצה ליערות הכרמל? מה יש שם? זה כדאי? יש מסעדות באיזור?

פינליש

New member
לא'דעת פעם ראשונה שלי ../images/Emo13.gif

מבטיחה לחזור ולספר לך אם היה שווה. בעיקרון זה מקום שיש בו טיפולים של מסאז'ים, ספא וכאלה. יש עוד כמה מקומות בסיגנון כמו "מצפה הימים" ועוד... הוא נחשב למקום יוקרתי (ראבק זה באמת יקר לאללה) אבל נחשב גם למקום מעולה! היות ועוד לא הייתי שם אוכל רק לספר לך אחרי זה איך היה

פינליש

New member
כי זה מתנגש לי עם היוגה והמדיטציה

יותר מידי שנטי זה גם לא בריא.

helius

New member
עזבי אותך משנטי - בואי מכות ../images/Emo6.gif

סתתתתאאאאאאם.
טאי צ'י זו אומנות לחימה מלאה שמעטים מחוץ לסין מתרגלים אותה כמו שצריך. לא שיש לי משהו נגד מה שמתרגלים במערב , אבל אם היו יודעים מה הם מפסידים...
שכל אחד יעשה מה שכיף לו.

למעלה