זקוקה לעזרה

זקוקה לעזרה ../images/Emo101.gif

הי, קניתי לבעלי ליום הולדת PS2. זכיתי במכרז (OLSALE). קראתי כל מה שכתוב בעמוד הזה של הפורום - והכל נראה לי כמו סינית. אז יש לי כמה שאלות (חלקן ממש מטופשות): 1. עם מה מגיע המכשיר עצמו? יש גוי´סטיק? רק אחד? מה עם איזה משחק? 2. מה האביזרים הבסיסים שצריך לקנות (חוץ ממש שמקבלים) כדי להתחיל לשחק? 3. איזה משחק הכי "שווה" היום? (הוא אוהב מכות, חלל, מכוניות וכו´). 4. אפשר לראות ב - DVD סרטים? 5. מה הסיפור של הצ´יפ הזה שכולכם מדברים עליו? יש לי אפשרות לצרוב DVD, זה אומר שאוכל לצרוב משחקים? 6.איפה הכי כדאי לעשות מנוי? אני חושבת שזהו לבנתיים - וסליחה על האורך... תודה, דלי

Deadpool

New member
תשובות..

המשכיר עצמו מסופק עם בקר אחד בלבד , וללא משחקים משחקים מומלצים - Devil May Cry , Metal Gear Solid 2 , Headhunter , Tekken Tag , Gran Turismo 3 ,Ace Combat , Baulder´s Gate אשמח להמליץ על עוד כמה בהמשך.. לגבי DVD ישנה אפשרות לראות סרטים מאזורים 2 ו-4 כלומר אירופה בלבד.. כדי לצפות בסרטים מזאורים אחרים יש לרכוש דיסק שנקרא DVD REGION X הצ´יפ שכולם מדברים עליו נקרא משיח.. כדי לצרוב DVD יש צורך בצורב DVD-R שמחירו בערך 3000 ש"ח לעשות מנוי מומלץ בכל סניף בלוקבאסטר מקומי.. תתחדשי..

בלאטט

New member
הממ

שכחת גם את GTA3. ורק שתדע, הצ´יפ שמדברים עליו הוא לא רק משיח, יש מלא. לי אישית יש USB Key ושכחת דבר מאוד חשוב, כרטיס זיכרון, בלי זה המכשיר פשוט לא שווה.

קודם כל - תודה לכ-ו-ל-ם!

רשמתי הכל. אז אם הבנתי נכון אני צריכה לקנות עוד גוי´סטיק. מישהו יודע מה המחיר? לגבי כרטיס זיכרון - ממש צריך את זה? למה? מה המחיר? איפה משיגים את ה"משיח" הזה? אני יכולה לצרוב DVD בעבודה, לכן אני לא צריכה לקנות צורב (רק מדיה ריקה וגם את זה דרך העבודה). אז עם הצי´פ הזה אוכל לשחק בצרובים? ושוב - תודה!

בלאטט

New member
עוד תשובות

גוי´סטיק - אני חושב שאחד מקורי של סוני עולה בערך 180 שקל, אני אולי טועה, אני קונה רק בחו"ל את הדברים האלו(הרבה יותר זול). בקשר לזיכרון - הזיכרון נועד כדי לשמור את המשחקים ואת ההגדרות, זה לא כיף להתחיל לשחק מההתחלה כל פעם שאת מפעילה את המשחק נכון? :), אחד מקורי של סוני עולה בערך 230 אני חושב. אפשר למצוא את כל הדברים האלו בבלוקבאסטר ובכל חנות מחשבים וציודים שקשורים.. דרך אגב, איזה טלויזיה יש לכם? את יודעת אם יש לה יציאת RCA?(לישנות ממש אין..), אבל אם יש לך וידאו אז זה לא משנה...

chazooka

New member
תרגעי

דבר ראשון תצתרכי לקנןת עוד גויסטיק כי כן נותנים רק אחד מה לעשות הצ´יפ שכולם מדברים עליו הוא לקורא צרובים ומשחק טוב למכות זה teken tag כן אפשר לראות ב-dvd סרטים לזה הוא משמש מנוי בבלוק באסטר וזהו בנתיים

Deadpool

New member
איך יכולתי ! ../images/Emo4.gif

צודק GTA 3 הוא פשוט משחק חובה..

למעלה