זקוקה לעזרה

yuki09

New member
זקוקה לעזרה ../images/Emo101.gif

רותי שלום וחג שמח! אני פונה לעזרתך כבר לא פעם ראשונה.עכשיו המצב מאוד מסובך ואני צריכה קצת סיוע כדי להבין שאני באמת מבינה את עצמי ועושה החלטות נכונות.אצלי בעבודה נוצר מצב שלא יכולתי יותר להמשיך לתפקד בתנאים הללו.התחלתי להית מאוד מתוסכלת ויום אחד בבוקר אפילו לא רציתי להתעורר וללכת לעבודה. כל יום ניסיתי לבדוק עם עצמי לחקור מה אליי לעשות אבל לא הייתי מצליחה הייתי כ"כ עייפה נפשית שהייתי פשוט נרדמת.אז ניסיתי לעשות זאת כש אני מאוד ערה ודיברתי עם עצמי וניסיתי להבין ממה אני נהנת מה היה מקום עבודה או מעשה בעבודה שעשה לי טוב מאוד ונזכרתי בכמה חוויות כ"כ מרגשות שהתחלתי לבכות וזה עשה לי טוב לנשמה.אבל כדי שאני אחזור לעבוד בתחום זה נדרש מאמץ ולא בטוח שאני בכלל אמצע עבודה.בכל אופן אמרתי לעצמי שאני אלך בכיוון זה שאשתדל .ובו זמנית מצב בעבודה התחיל להשתנות ואני יכולה לקבל קידום טוב וגם משכורת זה מאוד מפתה אבל אני מאוד פוחדת מזה וגם מרגישה שזה לא שלי.בעלי ועוד אנשים בסביבתי מנסים לשכנע אותי לנסות ודווקא אומרים שזה ילמד אותי דברים חדשים שאני פוחדת לגעת בהם וזה יהיה שיעור חשוב בחיים. אני מנסה להבין מה זה בדיקה כלשהי עד כמה אני חזקה נפשית?אני אף פעם לא חיפשתי כסף וקידום רק רציתי מאוד להינות ממה שאני עושה וגם להרגיש ש משאני עושה מביא תועלת לאנשים אחרים. מאוד טוב לי עם זה .כאילו שזה משמעות של החיים שלי. אבל בעבודה הזאת אני התחילתי להיות ממש חולה (במובן גופני) יכול להיות שזה גם קשור לאנשים אחרים בסביבה אבל זה לא נותן לי מנוחה.בעלי טוען שאני תמיד בורחת ממצבים קשים ויגיע זמן ללמוד להתמודד.אבל אני לא בדיוק בורחת רק כש יש ממש חוסר איזון ואני מרגישה מאוד אומללה.האם את יכולה להגיד משהו?העם ניתן דרך התקשור לבדוק זאת.דרך הגב דבר חשוב.אני אמדתי לפני בחירה עם עבודה שאני אוהבת וכבר הסכמתי ללכת לשם(ממש לפני כחודש)אבל דברים פתאום התחילו להשתנות התברר שמשרה בעייתית ואח"כ נוספו עוד דברים שלדעתי היו מסכנים את הפרנסה בעתיד ,לכן שיניתי החלטה ממש ברגע אחרון.אבל כמו ש כתבתי בעבודה הנוכחית מצב התחיל להסתבך עוד יותר ואני ממש צריכה עזרה

רותי 11

New member
yuki09 יקרה ../images/Emo140.gif

תראי מתוקה יש לך באמת שיעור חשוב במקום העבודה שאת נמצאת בו לא סתם קשה לך שם, את אדם פתוח אנרגטית וקשה לך עם אנרגיות של אנשים אחרים - בטח אנרגיות קשות, זה משפיע עליך הן פיזית והן נפשית את צריכה ללמוד לעשות הפרדה בין הדברים ולדעת לעשות על עצמך הגנות מפני כל אותן אנרגיות שגורמות לך הרבה פעמים למעורבות רגשית וזה בהחלט סוחט, בעלך צודק ברמה מסויימת שהוא חושב שאת צריכה ללמוד להתמודד אבל את צריכה ללמוד להתמודד עם מצבים ממקום אחר, לא ממקום של מעורבות אנרגטית. קידום יכול לעזור לך אבלאת צריכה לעשות עם עצמך מעין קאט ולהתחיל דף חדש עם עצמך ועם הסביבה. בגלל כל מה שאת "קולטת" בסביבה זה מה שמוציא אותך מהאיזון כשאת מגיעה למקום העבודה תלמדי לעשות הגנות כדי שלא תשאבי אנרגטית. מה שקורה לך במקום העבודה הוא קצת יותר מורכב להסבר מאשר ככה על דפי הפורום אבל זה ככה על קצה המזלג.

למעלה