זקוקה לעזרה- נואשת

רחלי*

New member
זקוקה לעזרה- נואשת

אני ממש לא יודעת מה לעשות- לא שיש לי מה... החודש אנו ללא טיפול בגלל צילום הרחם שעשיתי וכך אין לי מושג מתי אני צריכה לקבל כי בדרך כלל אני עם הכוריגון וכך אני לא יודעת מתי לעשות בדיקה. בנוסף מזמן לא היו לי תופעות של מחזור ואני חושבת שזה בגלל הכוריגון- נכון??? החודש כואבים לי השדיים והם מלאים וגדושים בנוסף יש לי כאב קל בבטן התחתונה. בעלי טוען שאלו היו התחושות שהיו לי לפני המחזור לפני כל הטיפולים. לי אין מושג ואני מפחדת לשמוח אז אני פשוט מחכה. שאלתי היא האם הכוריגון מעלים בד"כ את התופעות לפני מחזור? מתי לדעתכן אני אמורה לקבל כשעם הכוריגון הייתי מקבלת עכשיו? ובכלל אשמח לחחות דעתכן"המקצועית". תודה מתוקות

TWEETY =^.^=

New member
היי רחלי

האם אני מבינה נכון,,,,,הטיפול האחרון היה בחודש שעבר, ואילו החודש לא עברת טיפול בגלל צילום רחם? אם כן,,,,,ז"א שגם כוריגון לא קיבלת החודש נכון? אז ככה,,,,ראשית הלוואי הלוואי הלוואי ועוד כמה ימיים נרים כוסית לחיים
שנית,,,אם לפי החישוב שלך היית צריכה לקבל ממש בימים אלו, הטוב ביותר הוא לעשות בדיקת דם. לגבי הכוריגון, לכל אחת מאיתנו יש תופעות אחרות, וקצת קשה לעשות הכללות, יש כאלו שמרגישות את מה שאת מתארת וזה באמת מבשר אצלן את בוא המחזור. ויש כאלה שגם מרגישות ככה, ובסוף זה היה הריון, ויש כאלו שלא מרגישות כלום,,,כך ששוב אנחנו מגיעות לכך שהכי טוב זה לעשות בדיקת דם וחסל
ולסיום אני מאחלת לך שזה אכן הריון, ואני מחכה לבשורות טובות

נוג

New member
לרחלי

הי, הי, לא הבנתי מתי היה המחזור האחרון? לפני מחזור לי בד"כ יש כאבי בטן ועוד אילו מחושים אבל אני למדתי לא להתלות בסימנים הם לא מנביאים אצלי כלום. 1. נשים עם מחזור מסודר בד"כ מקבלות כל 28 יום. 2. אחרי כריגון עוברים שבועיים בד"כ מקבלים מחזור או שיש הריון . 3. לי בד"כ אחרי כריגון יש כאבים, אצלי הוא לא מעלים או מתפקד כמשכך כאבים רק מגביר אותם. המלצה שלי עם עבר חודש מאז המחזור האחרון, תלכי לעשות בדיקת דם לאשר או לשלול הריון ואם את לא בהריון תבקשי טיפול לסידור המחזור כמו ארגסט. בהצלחה נוג

רחלי*

New member
תודה על העזרה חמודות אבל

כנראה שאני ממש מבולבלת ולא הבנתם אותי. המחזור שלי ממש סדיר רק שאני לא רגילה שאני ללא טיפול- פעם ראשונה השנה- אז אני כבר לאט מכירה את הגוף שלי ולכן אני לא יודעת אם מה שאני מרגישה הוא טרום מחזור או אולי בבקשה הריון. אני גם לא יודעת אם הגוף יחזור לתפקודו הקודם -לפני שנה- או משתנה ולכן אני לא בטוחה אם בכלל המחזור צריך להגיע ויש טעם בבדיקה. האמת שכנראה אני פשוט בלחץ ומנסה לשמוע ממכם דברים מרגיעים וטובים.

למעלה