זקוקה לעזרה לגבי סידור החדרים

פינקי33

New member
כשניסיתי לכוון הוא עשה רעשים של חוסר קליטה

מעצבנים כאלה, כמו של רדיו שנמצא בין 2 תחנות.... אולי המכשיר דפוק, לא יודעת. אנסה אותו בילד הבא ונדע...

אבל 5 מדרגות זה אחרת מקומה שלמה- לא?

ואולי ההבדל בין חדר לידי לבין חדר למטה הוא רק נוחות שלי בלילה במדרגות? מסביבי שומעת מהרבה שהם כן היו ישנים למעלה ולמטה- אבל מרגיש לי לא נכון לנהוג ככה.

בעיני - זה רק ההבדל של הנוחות שלי

אבל אולי כי אני ממש רגילה. הזמן שלוקח לי להגיע לחדרים שלהם הוא פחות או יותר אותו זמן כמו להגיע אליהם אם היו באותו מפלס. אני בהחלט זוכרת לילות זומביים שבהם תפסתי את עצמי במדרגות שניה לפני נפילה (או שניה אחריה
), אבל בסה"כ זה היה סידור סביא עבורנו גם כשהיו תינוקות. ואם לא מרגיש לך נכון לנהוג כך - אז זה כנראה לא הסידור הנכון עבורכם. לכי לפי התחושות שלך, סידור החדרים הוא בסה"כ משהו שתמיד אפשר לשנות.

חמניה1

New member
מנסיון של חברים

הם ישנים למטה והילדים למעלה. זה סיוט סיוט סיוט. הם כל הזמן עולים ויורדים בלילות. זה מסוכן, זה מעייף, זה גורם למריבות. הם עושים הכל כדי לשנות את המבנה ולהרחיב את הלמעלה כדי שכל המשפחה תוכל לישון באותה קומה. עצתי היא שחדרי השינה יהיו למטה ולמעלה חדר משחקים וחדר עבודה. מעבר קל, תשמרי על עצמך במעבר.

אבל שוב- חדר משחקים למעלה זה לא מוצלח

ובטח שומרת על עצמי. לומדת מהר להיות מנהלת עבודות- זה הרבה יותר נחמד מלארוז.

חמניה1

New member
לאחר מחשבה שניה

ולאחר שקראתי את מה שגאיה של זיו כתבה, ממליצה שתאמצו את דבריה.

עדיף חדר משחקים למטה, שם נמצאים רוב היום.

הייתי בודקת אפשרות להפוך את החדר הגדול (הלובי) למעלה לשני חדרי שינה לילדים בנוסף ליחידת ההורים שכבר יש שם. גם אם החדרים יהיו קטנים, זה לא נורא רק ישנים שם. גם לזיו יש חדרון עם מיטה וארון+ חדר משחקים גדול. למטה תתכנני לך חדר משחקים+ חדר עבודה+חדר שינה לילדים לצהריים כדי שלא תצטרכי לעלות כשהם ישנים ואת מבשלת או גולשת
....תתחדשו!

לבנה123

New member
יופי של רעיון בעיניי ../images/Emo45.gif

נשמע לי שזה מה שהייתי אני עושה.

יופי של רעיון- אבל לא בשכירות

אמנם יש מחשבה אולי לקנות שם בהמשך- אבל כרגע מדובר בשכירות. תודה

למה לא? קירות גבס זה כמה מאות שקלים

גם אנחנו גרים בשכירות ואת החדרון של זיו סגרנו בקיר גבס שעלה ממש בזול ושווה לנו כל רגע. אם אתם מתכוונים להשאר בבית שנתיים זה שווה לכם. תבדקי את הנושא.

מהנסיון שלי בבית עם 2 קומות ושני תינוקות

לישון באותה קומה, וחדר משחקים בקומה העקרית. אני הייתי מסדרת כך: למעלה: חדר עבודה (ההפרדה מהאיזור העיקרי יוצרת חדר עבודה שאפשר להתרכז בו) לובי - פינת טלויזיה / מנוחה להורים ואיזור משחק נוסף, כאשר אמונה שמחה ישנה והתיאומים ערים למטה : חדר שינה להורים החדר הגדול : חדר לאמונה שמחה + איזור משחקים חדר לתיאומים או - אם את רוצה שכל הילדים יהיה יחד (לדעתי, בגיל הזה עדיין לא כדאי) החדר הגדול: חדר ילדים החדר הנוסף: חדר משחקים וכמו שרווית כתבה - שערים! את לא רוצה למצוא את אמונה שמחה מתאמנת על עליית / ירידת מדרגות באמצע הלילה..... תתחדשו !

קנינו במי בייבי בירכא שערים של safty 1

הדגם עם התאורה. עלה 350 ש"ח לשער. אלו שערים שדורשים קדיחה לצורך התקנה. אבל - הדרישות שלי היו: שער קבוע (הרעיון של הניידים מוזר בעיניי. בשביל לפתוח, מוציאים את השער, ואז מה עושים איתו - עם ילד על הידיים?) שער שהמפתח שלו לא מקטין את הפתח שער שאין לו סף (כדי שלא ניפול בטעות) שער שקל לפתוח ולסגור ביד אחת (כי הרי בשנייה מחזיקים תינוק) הייתרון בירכא, מלבד המחיר שהיה אז מאוד זול - היה מבחר גדול של שערים בתצוגה, כך שיכולנו לראות ולבדוק מה נוח, ולא קנינו לפי התמונה שעל הקופסא. (ואני יודעת שאת גרה בסביבה.....)

../images/Emo25.gif

אין לי המלצות... אבל אחרי ניתוק כפוי מהאינטרנט בגלל לחץ עבודה מטורף - אני פתאום קולטת שאת כבר בעיצומו של סבב ב'...ועוד תאומים...וואו
מזל טוב יקירתי. רק בריאות ואושר

אפרסקה

New member
זלדוש אני מתרגשת ../images/Emo140.gif

עצות אין לנו אבל מתרגשת איתך על הלידה הקרובה... בהצלחה במעבר, אל תעבדי קשה מידי.

ואוו כמה מרגש!!! בהצלחה!

המון בהצלחה עם המעבר, שמחה לקרוא שאת שומרת על עצמך ותמשיכי ככה... לדעתי יהיה לכם הכי נוח להסתפק בלמטה כרגע, מבחינת שינה. כלומר: לחלק לפי איך שאת מעדיפה ולפי ההרגלים שלכם: נגיד הגדול לאמונה שמחה ולמשחקים, הבינוני לכם, והקטן לתאומים, כי זה רק 2 מיטות ושידה... הבגדים שלהם יכולים להיות בחדר של אמונה שמחה. או אם את מעדיפה את המשחקים בסלון דווקא, אז אפשר לסדר אחרת את החדרים למטה. למעלה תשאירו לעתיד, ובינתיים זה יהיה נוח כשיבואו אורחים (מתוכננת איזו אמא/אחות שתבוא לעזור אחרי הלידה? אז בכלל יהיה לה סבבה למעלה). אם בסוף תישארו בבית הזה איזה שנתיים או אפילו יותר, מן הסתם החדר שלכם יעבור למעלה כשיפסיקו ההתעוררויות המרובות בלילה. כי בשביל פעם או פעמיים בלילה זה לא נורא לרדת במדרגות בלילה. גם אנחנו גרים עכשיו ב-2 קומות, אבל אצלינו זה למטה רק סלון מטבח וחדר אחד ושירותים, למעלה 3 חדרי שינה והאמבטיה. זה לא נוח ולא כיף התיזוזים בין הקומות. כמו שרוית כתבה - גם אצלינו מהר מאוד התרגלנו שחיים רק למטה. למעלה זה רק אמבטיה ולישון. לא עולים למעלה סתם ככה, וברגע שעלינו למעלה - כבר לא יורדים למטה עד הבוקר. באמת מתארגנים עם ציוד כפול: למעלה ולמטה. כדי לא לתזז בשביל כל דבר קטן. התיזוזים קורים רק בשעות הערב, כשהילדים כבר הושכבו, אבל אנחנו עוד בעניינינו. ואז אנחנו למטה ועל כל קריאה צריכים לעלות למעלה... זה לא אידיאלי, אבל ככה זה. הבית שלכם נשמע אחלה לגמרי, הכל יהיה למטה וזהו. הכי טוב. הלמעלה יהיה מצוין לעתיד, כשכבר לא כ"כ יצטרכו אתכם בלילה. שיהיה לכם באושר וברווחה ותהנו מהבית החדש!

יקירתי, תודה לאל שזה מה שמטריד אותך ../images/Emo57.gif

אין לי מה לתרום (בכל הכנות, מה לי ולמגורים בבית כזה מרווח?...), אבל אני פשוט מתמוגגת משמחה לקרוא את השאלה.
אוהבתותך, עתליה

אלה 2

New member
בהצלחה בסידור הבית החדש

לא יודעת לעזור... מתרגשת אתכם עם הלידה הקרבה...

למעלה