זקוקה לעזרה!כנסו!!!

נטושית

New member
זקוקה לעזרה!כנסו!!!

טוב, אז ככה- עוד פחות משבוע יש לי מסיבת סיום. בגדים-יש נעלים-יש תכשיטים-גם יש איפור-אין. אני זקוקה בדחיפות לרעיון איך להתאפר, באיזה צבעים להשתמש וכ'ו. תיאור קטן של עצמי-שיער בלונדיני-שטני, עיניים כחולות, פרצוף עגול.(סטייל מיכל ינאי משולבת עם רורי מבנות גילמור...בערך...) תיאור של מה שאני לובשת-גופיה מדהימה שחורה, ומכנסים שחורים/גינס כחול כהה (איזה מכנסיים אני אלבש עדיין לא החלטתי-שניהם מתאימים, אבל נראה לי שבסוף אני אלבש את השחורים כי זה טיפה יותר רשמי...). קיצר כל רעיון יתקבל בברכה (ואם אפשר גם תיאור מפורט של איך לעשות זאת, וגם תמונות יעזרו...)

yottami

New member
השילובים להלן..........

אפשרות א.. איפור חום בורדו בגוונים טבעיים....בקצה החיצוני גוון חום בורדו שמושך את העין כלפי מעלה באמצע צללית איל מקיאג, SUN GLOW או ברונזה טבעי וחלש+מסקרה. אפשרות ב...תחלת עדינה על כל העפעף+עיפרון כחול כהה בתוך העין+מסקרה. לכל אילו את יכולה להוסיף צללית אבקה GOLD DUST של איל מקיאג'...ולהוסיף אותה בפנים של העיין. לא לוותר על שפתון טבעי BLUSH או TOAST של איל מקיאג'... היות ומדובר באיפור לערב אני ממליץ לך ללכת על שימר שזה נוזל מבריק בגוון "מונגלואו" של איל קיאג' שמים אותו על עצם הלחי והוא מעניק מראה זוהר ועצמות לחיים מוגבהות...........אני מקווה שעזרתי לך אשמח לענות על כל שאלה נוספת שלך המאפר יותם...(לפני שאת מניחה צללית על העפעף דאגי ששמת על העפעף בסיס של מייק אפ או קונסילר כדי שהצלליות ידבקו ולא יזוזו)........

למעלה