זקוקה לעזרה טכנית...

פולציף

New member
זקוקה לעזרה טכנית...

ירשתי בשמחה מכונת תפירה לא חדשה שעובדת מעולה, ויחד איתה הגיעו מספר רגליות/אביזרים, שאין לי מושג מה השימוש שלהם... המכונה כנראה כל כך עתיקה שלא מצאתי עליה חומר באינטרנט. אני מצרפת תמונה של האביזרים, אשמח אם תוכלו להפנות אותי למקום המתאים לשאילת השאלה ן/או להסביר לי בקצרה מה זה מה (ברמת השם) תודה!

שש שבע

New member
אז ככה

6 אביזר עזר, כדי לתחום מרחק תפירה בקו ישר, אם את תופרת וילונות או סדינים או מפות, מחברים לבסיי המכונה יש שם נקודת הברגה, מזיזים ימינה או שמאלה את המכשיר הזה כדי להתאים למרחק, וכשתופרים הבד לא יזוז ימינה. 5 רגלית לרוכסן 4 לא נראית ברור משום מה, נראית לי רגלית לתך ישר בלבד. 3. עמוד נוסף כשרוצים לתפור עם מחט דו ראשית או עם 2 חוטים. 2 רגלית ללולאות , ולכפתורים (כשזה רק הפלסטיק הלבן הזה בפנים) 1. נראה לי שזו הגירסה שלהם לרגלית לויניל. פלסטיק ועור...

פולציף

New member
קודם כל תודה ../images/Emo13.gif

מצרפת עוד תמונה מזווית קצת אחרת, לרגלית הזאת יש חור עגול, מקווה שאפשר לראות בתמונה.

innocence

New member
לגבי הרגלית לרוכסן..

רכשתי כזו לא מזמן, אך לא הבנתי עדיין כיצד להשתמש בה. אני אשמח אם תוכלי לתאר לי (פחות או יותר) איך היא עובדת. המון תודה מראש!

ayala26

New member
אני חושבת ש-1 זה הלוח שמניחים על השיניים

בשביל רקמה חופשית. יש מכונות שבהן ניתן להוריד את ה- feed אבל שמעתי שבמכונות ישנות אי אפשר להוריד אז מניחים מעל לוח.

למעלה