זקוקה לעזרה ד-ח-ו-ף

ליאבי 2

New member
זקוקה לעזרה ד-ח-ו-ף

שלום לכולם.. תיראו אני מאוד מיתעניינת בכל מה שקשור לרוחות ולכל הדברים הלא טיבעיים הבעיה היא שאני נורא נורא נורא נורא התחלתי לפחד מכל זה... אני מפחדת ללכת לישון כשדלת החדר שלי סגורה..(חברה שלי סיפרה לי שליפני מלא זמן אחותה קמה באמצע הלילה בצרחות ואמרה שישב על הכיסא לידה שד.. אני נורא מפחדת ואני לא יודעת מה לעשות וזה לא שאני בת 12 אני בת 25 ומפחדת אפילו להוריד את המים בשירותים שלא יצא משם שד .. ואל תגידו לי שפשוט אני אפסיק להיתעניין.. הבעיה שכבר היתעניינתי ואני לא יודעת מה לעשות הלאה.. אולי מישהו יכול לעזור לי פליז..

השתגעת??? ../images/Emo6.gif

אני מת לראות איזה שד או רוח רעה
.אם תראי פעם תשלחי אותו ישר אלי.הבעיה היא שהפעם היחידה שראיתי אותם זה כשאכלתי בטעות את ה
שסבתא שלי שמה על הג~חנון של שבת!!

Darkenes sky

New member
=)) חחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח..... למרות שאני לא קשורה לשיחה... אני את האמת- הדבר היחידי שראיתי זה את ברז המים פתוח עד הסוף -במים הקרים.....איפה שהבורג הכחול...=\

Darkenes sky

New member
....=\

הפרצוף של זהבי יותר טוב? לא סתם זהבי.. זהבי עצבני.. עם מסור... והאהאהאהאה....

ב א ר ו ש

New member
כבר טעמתי..

לדעתי זה נותן פיקנטיות וטעימות..ד"א אני תמניה שלמה אנחנו רגילים לחריף..

ירח21

New member
עם פחדים מהסוג הזה ....

יש להתיעץ עם אנשים שעוסקים בתחום ולא בעזרת הפורום(לא מזלזל באף אחד) אבל פשוט שפה יבלבלו לך את המוח עם 1001 פירושים רעיונות וכו'....

Darkenes sky

New member
אממ..עצה

אמממ..העצה היחידה שאני אוכל לתת לך זה.. תאמיני באלוהים כמה שיותר.. אם תאמיני בו כל כך חזק...ותאמיני כי הוא לא יגרום לך להפגע סתם כך מהורדת מים בשירותים...פתאום כל פחדייך יתקווצו ויתקטנו.. אצלי זה עבד מצויין.. וד"א....הגיל אינו משנה..אין גיל שאומר מתי להתחיל לפחד ומתי להפסיק.. את לא חייבת להאמין לכל מה שיספרו לך.. אבל אם את מאמינה...יש מצב שאחותה ראתה את הצלליות של החושך או שהיא פשוט הייתה באמצע חלום או משהו והיא לא שמה לב.. לפעמים זה קורה לי.. כשאני קמה מתוך שינה בלילה אני רואה דמות כזאת לידי....לפעמים זה קורה לי.

Blackpanter1י

New member
אני גם פעם התעוררתי מחלום

וההיתי בטוח שיש לי פינגוין על התקרה...ואחותי התעוררה פעם מחלום,והיא אמרה לנו שיש לה עכביש ענק בחדר,ובאנו לחדר שלה ולא היה כלום,פשוט חלום שהשתברב עם המציאות.

Darkenes sky

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח פינגווין..

אוי זה טוב....הרסת אותי עכשיו... שיחקת אותה... קבל ח"ח.. :]

StaffordshirE

New member
אין לך מה לפחד

מה הכי גרוע שיקרה? שד את בטוח לא תראי, ורוח אני בספק. "הדבר היחיד שיש לנו לפחד ממנו הוא הפחד עצמו"

למעלה