זקוקה לעזרה דחופה

nivsh

New member
זקוקה לעזרה דחופה

אני באמצע בנית האתר. רשמתי בטבלה את שמות תלמידי כתתי. לפתע הפכו השמות בתוכנית html לג´יבריש. בטבלה השמות נשארו בעברית. ניסיתי עברית ויזואלית, עברית לוגית והכל אך נשאר ג´יבריש התוכלו לעזור לי?

toy toy

New member
היי טלי

טלי עליך להוסיף מתחת ל <head> את הפקודה- <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1255"> תקבלי אותה בארכנופיליה ע"י מקש "עברית לוגית"

nivsh

New member
הגיבריש בשלב העבודה לפני הכניסה

האתר בתוכנית ה html בתצוגה הכל נראה בסדר אני רוצה לקשר כל שם למסמך ואיני מצליחה לזהות את השמות ניסית לוגית ויזואלית הכל

pbracha

New member
טלי, גם אני נתקלתי באותה בעיה

אם יש משהו שיודע איך לתקן זאת, אנא, שתפי אותנו. תודה ברכה

noam778

New member
לא כל האתרים תומכי עברית

לאיזה אתר את מורידה את קבצי HTML.? חוץ מזה בדקי בוורד עם איזה פונטים את משתמשת , השתמשי בפונטים הפשוטים למשל דויד או אהרוני, דבר נוסף אם את משתמשת בוורד 2000 יש פונטים עבריים שהאתרים לא תומכים בהם, ויכול להיות שזה מהווה בעיה נוספת.. שוב השתמשי בפונטים פשוטים יותר.. בהצלחה

הבעיה שלה בתוך הארכנופיליה...

היא רואה בקוד המקור בג´יבריש אבל בדפדפן רואה בסדר. אסנת

טלי , אני כמעט משוכנעת שמה שאמרתי ל

צריך לעבוד. אני מסבירה שוב: בארכנופיליה tools______options______display______choose default font____ בחירת אחת האותיות העבריות כמו אריאל שינוי השפה לעברית פעמיים ללחוץ עלok בהצלחה

pbracha

New member
לא עובד... ניסיתי אך הבעיה לא נפתרה

העניין הוא שזה משתנה לגיבריש כאשר עוברי לתצוגה וחוזרים חזרה לעורך, אז משתנה הכל לגיבריש. אולי לאלישע פתרון... ברכה

Elishabb

New member
שלום לכולם

התשובה שנתנה אוסנת היא תשובה נכונה. כדי שהעברית תוצג בצורה נכונה בדף הארכנופיליה יש לבחור פונט תצוגה מתאים. במקרה זה אני ממליץ להשתמש בפונט - MS Sans Serif ובחלון ה scrift (מצד ימין למטה) הבחירה תהייה - עיברית. אגב - בעייה זאת קיימת רק אצל המשתמשים במערכת ההפעלה Windows2000 או XP. ב Windows 98 זה לא קורה. הסיבה היא צורת הטיפול השונה בשפות במערכות השונות. אלישע

nivsh

New member
../images/Emo51.gif זה הסתדר ../images/Emo51.gif

כרגיל אתה פותר כל בעייה

למעלה