זקוקה לעזרה דחופה

justmewoman

New member
זקוקה לעזרה דחופה

הייתי עם בני בן השנתיים וחודשיים באבחון דרך מכבי בשבוע שעבר, הלכתי לבדי כי לא ציפיתי שיגידו לי משהו דרמטי, ולתדהמתי הודיעה לי הרופאה כי בני כנראה לוקה באוטיזם PDDNOS , כמובן שלמשמע שתי המילים הללו לא הצלחתי כל כך לשמוע מה נאמר אחרי , לגבי חומרה, פרוגנוזה וצעדים אופרטיביים. עכשיו כשהאבק שקע אני מבינה שצריך להתחיל לגלגל עניינים , אך לפני הכל ברצוני לבצע אבחונים נוספים כדי לאשש או בדרך נס להפריך את הדיאגנוזה הטראגית. כל עזרה מצידכם תתקבל בברכה, אני מיואשת...

מאיזה איזור את בארץ?

אשמח לשוחח איתך ולענות על שאלות- רק שאני זמינה בערב. שילחי לי מסר אם את מעוניינת לשוחח דניאלה

גאמי

New member
קודם כל חיבוק ענק!

את בהחלט יכולה ללכת לחוות דעת שניה, כרגע כמו שאמרת אין את מסוגלת לשמוע הרבה, את שקועה במה ששמעו אוזנייך ואת רווייה, מוקדם מיד לומר לך שיבואו ימים אחרים ושהיאוש הוא רגעי בהחלט, הוא יתחלף בתחושות אחרות. כרגע כל שיש הוא לומר לך שאת באמת לא לבד ושהשד לא נורא כל כך ובעיקר שיש ה מ ו ן מה לעשות, המון. לכן אמרי קודם כל מאיזה איזור את, על מנת שהורים שמכירים מרכזים או מאבחנים באיזורך יוכלו להציע לך אופצויות לאיבחון נוסף. אני מאמינה שאחרי שהדברים יהיה מוחלטים יותר, יהיה לך קל יותר להתמודד, לכן קודם כל על מנת לאשש או להפריך לכי לאיבחון נוסף, בעיקר כדי שאת תוכלי להסיר את חוסר הודאות שהוא המצב הקשה ביותר. אבל שוב חיבוק מכולנו כאן, תבכי ותוציאי את כל מר ליבך כאן, זה המקום.

justmewoman

New member
תודה, תודה...

אני כל כך שמחה לגלות שיש אנשים טובים שמוכנים לסייע כמובן שכל עצה וחיבוק עוזרים , דברייך לגבי האבל שיחלוף יום אחד מאד מעודדים , כי אני מרגישה ששמחת החיים נלקחה ממני ואני זקוקה לה כדי להמשיך . חוץ מזה שיש לי עוד שלושה ילדים בנוסף לארבל, אחד מהם בן עשרה חודשים, העומס הרגשי הוא אדיר ואת הבשורה קיבלתי שעה שבעלי שוהה בחו"ל (הוא שב ביום רביעי) אני מקווה להתאזן ולמצוא בעצמי את הכוחות להמשיך אני מתגוררת באיזור חולון אשמח אם תצרו עימי קשר ... 052-8380767

גאמי

New member
בשמחה. ועוד משהו

השמחה תחזור ו ב ג ד ו ל!!! כמו שאומרת חברתי מאיה, אנו מודדים אושר באמות מידה אחרות. סף הרגישות שלנו לאושר קרוב יותר לקרקע. רגע מתקשרת.

האי

גם בני אובחן כך בתחילה והיום ברור שהוא יותר פידידי מאשר אוטיסט , בהתחלה יש שוק ועצב אבל היום הוא עדיין פידידי ואנחנו אוהבים אותו ןמקבלים אותו כמו שהוא והוא מחזיר המון אהבה ומתקשר בדרך שלו , אתמול ארחנו את כ להמשפחה אצלינו , והיה נפלא לראות איך כולם מקבלים אותו ומחבקים אותו למרות השונות . הוא השתדל לאכול אתנו ליד השולחן , (לא פשוט 13 אנשים) , אפילו ביקש שנביא לו קציצה . היה פשוט כיף . עדיין יש המון עבודה , ההתקדמות קטנה וצריך המון סבלנות , בהצלחה בהמשך .

koykoy

New member
אין ספק זה קשה וכולנו היינו שם

אבל ברוך השם הילד צעיר וזה הזמן להתחיל לפעול כמובן שאפשר לפנות לחוו"ד נוספת החברה פה וודאי יפנו אותך לאסף הרופא לד"ר דיצה צחור אך אני מאמינה שכדאי קודם להפנות את כל האנרגיות לטיפול ומאחר ויש בבית עוד ילדים נראה רצוי מסגרת גן דוגמת אלוטף שתספק את רוב המענים וממה ששמעתי גם מקדמת. המון בהצלחה ובאמת מכל הלב ליבי איתך .ולגבי העצב והייאוש במידה מסויימת זה תמיד קצת קיים אבל חלק מהעצב יחלוף ויפנה את מקומו לתקווה וכן יהיו רגעי אושר כי אוטיזם הוא רצף גדול וילדינו מצליחים לתפקד ולהתקדם.

למעלה