זקוקה לעזרה דחופה

רותי ע

New member
זקוקה לעזרה דחופה

אני מתכננת לעשות עוגה מצויירת ביום שישי. קניתי צבעי מאכל באבקה. איך מוסיפים אותם לבצק? ולרויאל איסינג? האם העבודה איתם שונה מעבודה עם ג'ל? ועוד שאלה - קניתי RFM בתבליני הכפר. לצערי קראתי כאן עכשיו שכנראה קניתי את החומר הפחות טוב
וטוש מאכל או צבעי מאכל בג'ל לא היה להם. אז איפה קונים RFM טוב ושאר החומרים שציינתי באזור רחובות/אשדוד/ראשל"צ? ולסיום - למישהו יש תמונה יפה לעוגה מצויירת שמתאימה ליומולדת לסבא? אולי משהו עם פרחים?

Nיכל

New member
את הבצק תשאירי לבן כי מאוד

לא מומלץ להוסיף לו אבקות- כמה שתלושי אותו (אפילו שעות) תמיד ישארו נקודות מעילות שיהרסו לך את הכל. תעבדי על רקע לבן ואת האבקות תוסיפי לרויאל, תחילה תוביפי מעט אבקה, תעבבי ותוביפי אבקה לפי הגוונים שאליהם את רוצה להגיע. בראשון יש את תבליני הכפר, יש להם RFM, צבעי מאכל בג'ל ועוד. אבל מומלץ לוודא שיש להם RFM ולא ג'קסון שפחות נוח לעבודה.הוא יותר דביק ורך. אם זה מבה שכבר קנית, חבל שלא להשתמש אם כבר ממילא יש, פשוט לעהוד עם יותר קורנפלור. את הרי לא מתכוונת לפסל (קשה עם ג'קסון) אז לציפוי עוגה זה יהיה בסדר. רק לא לרדד דק מדי (לפחות 3-5 מ"מ)

מה באמת???../images/Emo7.gif

אני עושה הרבה עוגות (מצוירות) ועד עכשיו קניתי במר קייק את הבצק סוכר. לא מזמן הייתי בתבליני הכפר ובקשתי בצק סוכר ונתנו לי סוג אחר (ג'קסון) ודוקא התלהבתי, כי הוא קל יותר לעיבוד ועוד התלהבתי מהצחיר וקניתי 2 חבילות......
. עכשיו אני מחפשת סדנא לפיסול (כל פעם המיקום או התאריכים לא מסתדרים לי) ואת אומרת שאני לא אוכל להשתמש בזה?? מה ההבדל? זה לא בצק סוכר? כמה עצוב רונית

רותי את רוצה לצבוע את הבצק כולו

עם צבעי האבקה, או לצייר עם הצבעים על העוגה? אם את רוצה לצבוע את הבצק אז פשוט מפזרים צבע בכמות הרצוייה ולשים עם הבצק, בדיוק כמו בצבעי הגל(הבעיה בצבעי האבקה בצביעה כזו היא שבצבעים מסויימים נראים נקודות על הבצק אחרי הצביעה). כדי לצייר עם הצבעים את מוהלת אותם במים או אלכוהול ומציירת. ולגבי הבצק שקנית, אם אין לך פיסול בעוגה אין שום בעיה את יכולה להשתמש גם עם הבצק הזה, תשתדלי לרדד בצק מעט יותר עבה מהרגיל.

t a l talim

New member
רותי,

קודם כל תתעודדי, למה הפרצוף עצוב? גם ג'קסון עושה את העבודה במקרה של ציפוי עוגה לציור. בקשר לציור עצמו- אני מצרפת לך כתובת של מנוע חיפוש נפלא- לדפי צביעה! בדיוק מה שצריך לעוגות מצוירות. תכתבי (באנגלית כמובן) פרחים, סבא, יום הולדת או מה שנראה לך מתאים ותקבלי עשרות ציורים מתאימים. אתר מומלץ מאוד בעיני! (כמובן שהוא נמצא גם בקישורים) מזל טוב, ואל תשכחי להשוויץ לנו בעוגה...

tomsima

New member
לצבעי אבקה ניתן להוסיף מעט

משקה כהלי כמו ווקדה אבל ממש טיפה או שתיים, צריך להגיע למרקם של ג'ל ולהמיס את כל הגרגירים, ואז אין את כל הנקודות.

רותי ע

New member
../images/Emo51.gif לכן ואיפה יש חנות טובה לכל

הציודג באזור שבין ראשל"צ לאשדוד? ואם אין באזור הזה אז איפה יש באזור המרכז?

רותי ע

New member
אני אבדוק שם, טוב לדעת שהם לא

כמו החנות באשדוד. שם ממש אין כלום.

brownie65

New member
אני קונה בדרום תל-אביב אצל גרובשטין

ברחוב החלוצים. אמנם החנות דחוסה וחשוכה אבל מחזיקה את כל הציוד הכי מקצועי לעוגות בצק סוכר.

m noga

New member
אני קניתי בשף 4 בצק סוכר (זה מה‮

שכתוב), כתוב שזה בצק סוכר וזה שייך לתבליני הכפר.... אז מה זה באמת? בצק סוכר או ג'קסון?

מירבלי

New member
אבקת חלבון יש בתבליני הכפר ברשל"צ

ואם זכרוני אינו מטעה אותי אז זה ממש לא זול ולא משתלם

Nיכל

New member
אמנם יקר אבל צריך כף כל פעם ולכן

זה מחזיק המון זמן

רותי ע

New member
אני אכן אבדוק שם

אולי האבקה יקרה אבל לפחות אין סיכוי לזיהום שיש בביצה לא מבושלת. ומקווה שיש שם גם את כל החומרים האחרים.

למעלה