זקוקה לעזרה - דחוף

nikiB

New member
זקוקה לעזרה - דחוף

אני נשואה, נמצאת בשגרת נישואים מבורכת ומשעממת. הכרתי לאחרונה מישהו בצ'אט והיום אנו אמורים להיפגש בפעם הראשונה. שיחות הטלפון היו מקסימות והסקרנות הורגת אותי. מצד שני אני לא מתכוונת להיפרד מבעלי, מעולם לא בגדתי בו ואני לא מתכוונת להתחיל בזה עכשיו. באמת שלא. לא חסר לי סקס, כנראה רק קצת ריגושים. זה על רגל אחת וכאן אתם נכנסים לתמונה: לפגוש אותו? לספק את הסקרנות שלי? זה נחשב בגידה? (אני באמת לא מתכוונת לשום דבר פיזי, מצד שני, אני כבר לא ילדה תמימה, אני יודעת מה עלול לקרות). בבקשה, העצות שלכם חשובות לי. אני בהתלבטות נוראית.

zimes

New member
בטלי את הפגישה.

יש משהו בהכרויות-צ'אט (אולי להבדיל מהכרויות-בקבוצה/ע"ס ענין משותף) שגורם לי לחשוב שהן לא לגיטימיות עבורך, כנשואה.

dana2909

New member
דרך מאד פשוטה לבדוק

היה מפריע לך אם בעלך היה עושה לך את זה? היית מוכנה שהוא יפגש בשביל לספק את הסקרנות שלו עם מישהי שהכיר באינטרנט???

../images/Emo45.gif ובכלל, זה משחק באש.

בעיני, נישואים טובים הם כזה מצרך נדיר, שחבל לסכן את מה שיש לך ביד. זה דבר יקר מדי. אני נורא מבינה את תחושת המחנק בנישואים, ההרגשה ש - "מה זה, עד סוף החיים שלי אסור לי לדבר עם אף אחד אחר?" אבל קחי בחשבון שלרוב, האחר הזה לא שווה את זה, כך שזו הסתכנות לחינם. ואם הוא כן שווה את זה... אז זו צרה עוד יותר גדולה, שרק תביא לך כאבי לב וייסורים. לפיכך, מסכימה עם קודמותי - לוותר.

האמת?

אני דווקא לא רואה שומדבר רע בלפגוש אפילו לחצי שעה מישהו שמסקרן אותך. אני מבינה שהנסיבות פה קצת בעייתיות, ואת בעצמך מתארת את נישואייך בתור שגרה מבורכת אך משעממת. ברור שיש פה סכנה, ואולי יש מקום לחשוב על זה עוד קצת, אבל לא יודעת...אם את סומכת על עצמך שלא תיסחפי, אבל לפחות תראי ותיפגשי, לכי תדעי מה אולי את מפספסת. (אל תרצחו איתי, סקרנות בעיניי היא אמנם דבר מסוכן אבל לפעמים יש בה משהו).

איזה אופי נשאו השיחות שלכם?

מה מטרת הפגישה מבחינתו? בכל מקרה, עדיף לבטל לעת עתה את הפגישה. אם את לא סגורה על עצמך עדיין, אין שום טעם, כרגע, שתיפגשו. ברגע שתחשבי על העניין קצת יותר ברצינות ולעומק, תדעי לבד אם זה משהו שכדאי ללכת עליו.

zimes

New member
התשובה - לפי השאלה

היות ואת השאלה היא התחילה ב"אני בשגרת נישואים...", אין (לי) ספק שהסקרנות בבחור מהצ'אט אפעס-לא-לגמרי טהורה (אם יורשה לי להביע דעות פוריטניות-משהו).

למעלה