זקוקה לעזרה דחוף

דקלה 3

New member
זקוקה לעזרה דחוף

יש לי חבר 3 שנים היה לו יום הולדת והזמנתי לנו בית מלון +שמפניה לחדר ואחרי זה אכלנו במסעדה מאוד רומנטית ויקרה וקניתי לו זוג כרטיסים למיומנה ולמחרת קניתי לו כרטיסים להצגה בהבימה ובנוסף קניתי לו בושם וחולצה מאוד מיוחדת והכי נחמד זה שעשיתי לו את כל זה בהפתעה אה ולא נשכח גם את התחתונים שקניתי לו .... ועבר חודש חודשיים והיום הולדת שלי גם הגיע ומה הוא עשה לי הוא הזמין אותי לאותה מסעדה שאני הזמנתי אותי וזהואתם קולטים החבר שלי מזה 3 שנים לא קנה לי משהו קטנטן שלא נדבר עם ברכה או פרח אגב המתנה שלי עלתה בסביבות ה- 500 ש"ח שאלתי אותו למה זה כך ומה הוא ענה ? ? ? שעוברת עליו תקופה קשה מה אתם הייתם עושים במקומי ? ? ? מעיפים אותו? מבינים אותו ? נ.ב אני בטוחה שהוא אוהב אותי ואנחנו 3 שנים ביחד תעזרו לי

פומפיה

New member
זה מה שיצרתם ב- 3 שנים ?

את לא "קוראת" שהוא עובר תקופה קשה? את משווה את המתנה שלו לשלך בכסף? את חושבת לעזוב מישהו כ"כ קרוב כשהוא מסביר לך שהוא עובר תקופה קשה? במקום לנסות ולהקשיב לו את מרוכזת בעצמך?

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifדקלה, תביני למרות שזה קשה../images/Emo23.gif

דקלה, אני לא באה להאשים אותך! אלא להפך אני מבינה אותך! לפעמים שאת מעניקה למישהו משהו את מצפה לקבל תמורה באותה מידה! אם תזמיני מישהו למסיבה שלך הוא יזמין אותך למסיבה שלו, אם תביאי לו פרח הוא יביא לך באותה מידה פרח! באהבה זה לא ככה! את צריכה רק לשמוח שלך יצא להעניק לו יותר ממה שלו יצא להעניק לך!!! ועכשיו תעניקי לו הרבה אהבה והרבה הבנה כי הוא זקוק לזה! אחרי 3 שנים צריכים לבין אחד את השני לדעת מה הולך אצל האחר! תקחי אותו לשיחה ותאמרי לו שאת רוצה להבין אותו ולעזור לו! אני בטוחה שהוא יספר! תאמרי לו שאת תמיד פה בשבילו! שמחה לעזור!

ShirShir

New member
תחשבי על הדברים החיוביים..

למרות שעוברת עליו תקופה קשה (אולי אין לו כסף להוצאות, לא יודעת..) הוא לקח למסעדה שלפי דעתו את אהבת מאוד! והוא חסך ממך את כל המעמסה עם המצברוח השפוף שלו, כי את חוגגת ולא רצה לבאס אותך.. את מבינה? הצעה לגישור על האכזבה - מתוך הנחה שאחרי 3 שנים אתם פתוחים, קרובים ויכולים לדבר זו עם זה. תאמרי לו שהיה חסר לך משהו ביום ההולדת אז בוא נלך ונעשה "ככה וככה" (כלומר, את מה הכי בא לך לעשות וכך לחגוג)! תהיי את היוזמת! תיצרי בעצמך את החגיגה שלכם באווירה טובה ושמחה! חבל לוותר על קשר בגלל אי הבנה קטנה. נכון..? מאחלת לכם הרבה חגיגות מוצלחות יחד!!

לוטמניה

New member
לא רוצה לבאס אותך...../images/Emo182.gif

אבל אני הייתי מתאכזבת מאוד ומגיבה בדיוק כמוך... מצד שני חבר שלי חייל וחסר כסף ואני לא מצפה שהוא יוציא על היומולדת שלי יותר מ-250 ש"ח כי אין לו-זו האמת...(ואין משמעות לזה שהיומולדת שלו עלתה לי כמעט 900 ש"ח הם הוצאו בכייף ובאהבה). המצב בארץ דפוק, אפילו מי שעובד ומרוויח לא רע עדיין נמצא במצב קשה כי ההוצאות אין סופיות, אל תכעסי אם אין לו כסף. ואם הוא בתקופה קשה מבחינה ריגשית או משהו כזה תשקיעי מחשבה אם זה נורמלי להיות עם מישהו שלא רוצה להתאמץ בשבילך ביומולדת שלך. וסתם עצה, מלמודת אכזבה...פעם הבאה תוציאי פחות כסף (כמו שאני אעשה...)זה חוסך יסוריי מצפון...

למעלה