זקוקה לעזרה בעניין EMS

גאיליי

New member
זקוקה לעזרה בעניין EMS

שלחתי חבילה ב- 16 לחודש בEMS ואני רואה באתר של USPS שהיא יצאה מישראל אבל אין שום רקורד על הגעתה לארה"ב. באתר של דואר ישראל אני רואה שהיא יצאה באותו היום מישראל. למישהו יש הטלפון הרלונטי לבירור העניין בדואר? תודה מראש שרי

zMissLiz

New member
אני לא חושבת שאת צריכה לחשוש מEMS

חכי 4 ימים עד שבוע וחצי, החבילה צריכה להגיע ליעד יכול להיות שהם עדיין לא עידכנו בכל מקרה הם שולחים SMS לנייד כל פעם שהחבילה עוברת שלב בדואר בקשר למספר את יכולה לברר ב144

גאיליי

New member
תודה אבל זו לא פעם ראשונה שאני שולחת

ב- EMS, זה אמור להגיע עד 6 ימי עסקים והם תמיד עד עכשיו עמדו בזה, ולא מקבלים עדכון לנייד אבל אני כן תמיד רואה את זה באתר. לא יתכן שהחבילה עלתה על מטוס מישראל ב- 16 ועדיין לא נחתה בארה"ב. לא קרה לי עד היום שלא היה עדכון באתר בנוגע לחבילות מסוג זה. אם יש למישהו את המספר הישיר (היה לי ואני לא זוכרת איפה רשמתי אותו, אבל מישהי מפה רשמה אותו בעבר...) לסוג הזה של המשלוח, אני אשמח :)

zMissLiz

New member
הממ גם לי החבילה לא הופיעה כששלחתי בEMS

אבל הם כן שלחו לי SMS בעברית כל פעם שהחבילה עברה שלב בדואר בארה"ב אולי יש פאק במערכת

fglass

New member
קשרי לקוחות 076-8870007

פעם היה לי את הטל הישיר בירושלים מצטערת לא מוצאת אותו, תנסי לברר בטלפון שרשמתי לך .... בהצלחה

גאיליי

New member
תודה רבה

הרגע ראיתי את הטלפון הזה באתר שלהם. גם לי היה את המספר הישיר בירושלים ורשמתי אותו, אני רק לא זוכרת איפה :) אני אתקשר ביום ראשון אם זה לא יגיע עד אז. שוב תודה רבה לכל העונים :)

למעלה