זקוקה לעזרה בנוגע לUMTS

• פותח הנושא cess
  • פורסם בתאריך

cess

New member
זקוקה לעזרה בנוגע לUMTS

שלום, אני קניתי פלאפון פלאם של I MATE JASJAM דור שלישי וחצי. אני צריכה עזרה בקשר ל UMTS חיבור רשת. למרות זאת יש לי חוברת מדריך אבל לא ברור לי. אנא אם יש לך חוברת מדריך שנמצא עמוד 25 -מחוונים, תואיל להסביר את הסמלים האלה. כגון: סמל הראשון באות גדולה U "רשת UMTS 3G זמינה" סמל השני באות קטנה u עם עוצמה קול "המכשיר מחובר לרשת UMTS" למעשה הסמל השני מופיע בפאלם ולא מבינה למה הוא מחובר ואני לא יודעת אם זה כלול בתשלום על זמן אוויר, למרות זאת אני משלמת כל חודש 14 ש"ח עבור אינטרנט של אורנג השאלה היא אם אני יכולה לגלוש בכמה אתרים בסמל הראשון של WIFI חיבור רשת אלחוטי , זה אינטרנט ללא הגבלה זמן ?ומה זה אומר בסמל השני האם להשאיר אותו פתוח ב24 שעות או לנתק כל פעם? והסמל השני עולה כסף בזמן גלישה אתרים? אנא הסבר לי מה ההבדל בשני הסמלים? אודה לך אם תואיל להסביר במילים פשוטות. בתודה רב, מזל

mkr

Member
קצת סדר

את בסלקום או באורנג' ? אין לך פאלם אלא PPC (פוקט PC) עכשיו לסמלים:הקטן - מעיד שאת מחוברת לרשת סלולרית (דיבור+SMS ). הגדול - מחוברת לרשת DATA (לגלישה, MAIL וכו'). בשניהם יופיע U אם את במקום עם פריסת UMTS בשניהם יופיע G אם את באיזור עם GPRS כל עוד את לא גולשת , לא בודקת דוא"ל, לא מחוברת למסנג'ר וכו' - אין לחיוב. החיוב הוא רק בגין חבילות DATA שעוברות. הלאה : WIFI זה חינם. אם את ליד רשת אלחוטית פרטית או ציבורית שפתוחה, את יכולה להתחבר ולגלשו כאוות נפשך.

cess

New member
היי

אני באורנג', יש לי פאלם של פוקטPC. אבל לא כתוב אצלי data רק כתוב U ולא כתוב גם G אני רק מתחברת בשניהם כולל U ו G. , אם אני נכנסת למסנג'ר מופיע סמל של U , למעשה יש לי WIFI ומבינה שזה רשת אלחוטית,אבל מה זה אומר בסמל השני והבנתי בנוגע לסמל הראשון. אשמח לקבל שוב אינפורמציה. תודה

mkr

Member
צר לי , אבל תקראי שוב את ההסבר

לא אמרתי שכתוב דאטה. אני חוזר שוב: אחד של של רשת הטלפו - דיבור ו-SMS השני של דאטה - כלומר גלישה. שניהם לא קשורים לWIFI . ואני אומר שוב - או שיש לך פאלם או PPC (וזה מה שיש לך- PPC. לא פאלם)

Y. Welis

New member
אצל רוב האנשים הפשוטים, מחשב כף יד

נקרא 'פאלם', בלי קשר למה שהוא מריץ.

mkr

Member
ידע צוברים.לא נולדים אתו.

אם לא נלמד , כולם יהיו "אנשים פשוטים" (מאיפה זה בא הביטו הזה ?)

Y. Welis

New member
common people

מה שנקרא 'עמך'. אנשים שמעידיפים לזהות מכשיר בשם מסויים, וזהו. זה קורה גם עם מכשירים אחרים.

AYELET1

New member
מעבר לכל מה שיש לי לאמר ולא אומר

גם אנשים לא "פשוטים" מכנים פאלם כל מחשב כף יד... לדעתי עדיף להמשיך את הדיון ללא מתן תיארים סוציו אקונומיים

הגרגרן

New member
אכן

אפילו בנהלים רשמיים של אבטחת מחשבים בגופים בטחוניים מתייחסים במונח "פאלם" לכל מחשב כף יד. זה שאני אטען שיש PPC ולא פאלם, לא ממש יעזור לי, אם אעבור על הנהלים האלה. ישנם שמות של מותגים שהפכו בצדק, או שלא בצדק, לכינוי גנרי למשפחה של מוצרים. הרבה מכנים כל טלפון סלולרי בשם "פלאפון", ללא קשר האם זה אכן פלאפון, סלקום, אוראנג', או מירס. הרבה מכנים כל רכב 4x4 בשם "ג'יפ", גם אם הוא לא תוצרת חברה זו. הרבה מכנים כל מקרר בשם "פריג'ידר", כאשר כיום ברוב המקרים הוא איננו תוצרת חברה זו. הרבה מכנים כל מעבד מזון בשם "מג'ימיקס", גם אם הוא לא תוצרת חברה זו. ועוד ועוד...

mkr

Member
כל מה שכתבתם נכון, אבל ...

אני עדיין חושב שבפורום תומך, צריך לעשות סדר עם המינוחים (בנועם). חוצ'מזה, אם אני רואה בכותרת בקשת סיוע כלשהי ל "פאלם", אני בכלל לא נכנס להודעה (מחוסר ידע).

mkr

Member
אז שנינו מסכימים

(ותוכלי לראות בהודעה שלי ששאלתי את הבחור מאיפה בכלל הביא את "אנשים פשוטים".)

למעלה