זקוקה לעדכון

LifeHouse Girl

New member
זקוקה לעדכון

לא ראיתי כבר כמה חודשם מכושפות אז יש לי מספר שאלות, בבקשה תענו... 1. איך בילי מצאה את אחותה? 2. איך כריסטי הצליחה לגרום לבילי להיות נגד האחיות? וזהו בינתיים, תודה מראש

טוב, אז..

בילי השתמשה בכוח ההקרנה שלה כדי לפגוש את אחותה בשבי כשהייתה ילדה קטנה. היא הצליחה לקחת ממנה שרשרת שאיתה חזתה ומצאה אותה. אחרי שאחד מחברי הטריאד דאג שההורים של בילי וכריסטי ירצחו, כריסטי רצתה לנקום את מות הוריה בעוד שפייפר (והאחיות בכלל) רצו למצוא את השד ולענות אותו בשביל מידע כדי לגלות מה הוא האיום הגדול שהן צריכות להילחם נגדו כדי להחזיר את ליאו. כריסטי ניסתה לחסל את השד ופייפר מנעה ממנה, תוך כדי תקיפה. כריסטי השתמשה בתקיפה הזאת כדי להרחיק את בילי מהאחיות ואז לאט לאט שכנעה אותה שהאחיות אנוכיות ולא עוזרות לתמימים, אלא יותר לעצמן. התחבולה הסופית הייתה שהאחיות כושפו כל אחת במשהו אחר ממה שהן חוו בעבר (חטא התשוקה, הטבעת של הסבתא, מכשפים אלילים) ולכן לא עזרו לקהילת הקסם כשהיו תחת מתקפה. בילי נחלצה לעזרתם והבינה שהאחיות באמת אנוכיות וצריך להרוג אותן. כל זה מאוד מאוד בכלליות. אם את/ה רוצה, צירפתי קישור לאתר שבו כתוב זה יותר ממוקד (יש גם תסריטים ובביקורות [שמצאות במגזין] יש תיאור מפורט של התפתחות האירועים בכל פרק):

כן ולא

אני לא המנהל של האתר, אבל כן, קוראים לי באמת אורי (מוזר קצת, לא?)

למעלה