זקוקה לסיוע

shirka

New member
זקוקה לסיוע ../images/Emo101.gif

למה יש עמודים ששהדפדפן לא מצליח להכנס אליהם? אני אתן דוגמא ספציפית: באתר של בנק הפועלים אני לא מצליחה להכנס לדף שבו צריכים לכתוב שם משתמש סיסמא וכו´. מה שקורה זה שהדף "מנסה להפתח" אבל לא מצליח ומופיע במקומו דף שגיאה - this page cannot be displayed ממחשבים אחרים אין לי בעיה להכנס לשם. אני חושבת שזה משהו בהגדרות הדפדפן, אבל מה???
אני משתמשת באקספלורר 6 (ב-5.5 היתה לי את אותה בעיה) ווינדוס 2000

ranbena

New member
פתרון אפשרי

אי יכולת להכנס לאתרים מסויימים יכולה לנבוע מהרבה סיבות. א) אם מדובר רק באתרים מאובטחים כמו של בנקים וכד´ יש לללחוץ על help>about internet explorer ולבדוק את גודל הcipher strength. בד"כ הוא עומד על 40bit ולכן יש ללחוץ על update שלידו ויפתח חלון חדש עם עדכונים של מיקרוסופט. מימין יש לבחור את מערכת ההפעלה שמתאימה (2000 במקרה שלך) להוריד את הקובץ ולהתקינו. אם תכנסי לabout שוב, תשימי לב שעכשיו יהיה רשום 128bit. לא צריכה להיות בעיה אחרי זה. ב) הגדרות פרוקסי/dns/בעיות בשרת/ניקוי temporary internet files. נ.ב התמיכה הטכנית של ספק הגישה שלכם בטח יודעת את כל זה..

shirka

New member
כמה הבהרות:

המחשב שאני מדברת עליו הוא המחשב ביתי שלי (לא במשרד) במחשבים האחרים שבדקתי היו של גם בייתים וגם "משרדיים" והכל עבד חלק. בדקתי את ה- clipher stregth והוא עומד על 56bit -אין לידו כפתור update רק ok למטה, כך שאין אפשרות לשדרג. בקשר לבעיות בשרת-אז -שוב - זה מחשב ביתי. ניקוי temporary internet files 0 -גם לא הבעיה לגבי אבטחה- אני חושבת שהדף שבו ממלאים את הסיסמא והפרטים -עדיין אינו מאובטח -אלא "נהיה מאובטח" רק אחרי שממשיכים הלאה. -בתמיכה של האתר של הבנק-לא ידעו איך לעזור לי. יש אולי עוד הצעות?

ranbena

New member
ובכן..

ליד ה56 ישנו קישור update information(לא כפתור) בקשר לשרת התכוונתי לחברה שבה את מנוי (ספק הגישה) באיזה חברה את מנויה?(בזק בינלאומי/זהב/נטוויזן...)

shirka

New member
זה מה שמופיע לי

אני לא מבינה על מה אתה מדבר.
לא מופיע לי דבר כזה.... הספקית היא-אינטרנט זהב

ranbena

New member
הממ..

ראיתי את הקובץ המצורף (איזה מגניב זה!) ואכן אין לך את הדבר הזה! מאוד מוזר..
אני לא מכיר את ההגדרות של זהב אז אין לי כל כך איך להמשיך לעזור לך..
תני להם צלצול - חכי שנתיים על הקו ואז הם יעזרו לך. יאללה ביי רן

shirka

New member
מזה אני מפחדת....

ש ע ת י י ם על הקו
(בהההה) תודה בכל מקרה שלך על הניסיון לעזור
(ואני שמחה לדעת שאני לא שיכורה )
- ושבאמת זה לא קיים
אולי לעוד מישהו יש רעיון...

למעלה