זקוקה למידע

אורטל71

New member
זקוקה למידע

שלום לכל הפורום. אני חדשה כאן, עד עכשיו רק קראתי את כל ההודעות ועכשיו החלטתי גם לכתוב ולשאול קצת שאלות שאולי יעזרו לנו לדעת מה נכון לעשות. אנחנו לא מכירים אף זוג שעושה פונדקאות באופן אישי אפילו שמקריאה בפורום אני מרגישה שאת חלק מכם אני כבר מכירה טוב
ברור לנו שאנחנו צריכים פונדקאות, יש לי ילד שאני ילדתי לפני 3 שנים ובלידה שהיתה בניתוח קיסרי נפגע הרחם כתוצאה מדימום חזק, לא הוציאו אותו אבל כולו מלא צלקות ובעצם לא מתפקד. יש כאן משיהי עם סיפור דומה? אנחנו בשלב הברורים ורוצים לדעת איך הכי נכון ויעיל לעשות את התהליך, די ברור לנו שנלך על מרכז , שנינו אנשים עובדים ומאוד עסוקים אבל איזה? אשמח לקבל תגובות שיעזרו לנו להחליט איך לא להתאכזב ולעבור את התהליך הזה בשלום.

שלום לך אורטל, והרבה הצלחה!

גם אנחנו כרגע עומדים לקראת התחלת התהליך, ובודקים את כל האופציות. אני מציעה לך לבדוק את כל האפשרויות, ולשאול אנשים שהתנסו בשני המרכזים, ובכל אופן לבדוק לעומק ורק אז להגיע להחלטה, כדי שתהיו שלמים ובטוחים בהחלטתכם.

אורטל71

New member
שלום אוריתוש

תודה שענית לי. זה מה שאנחנו עושים עכשיו בודקים את כל האפשרויות. דרך אגב הפגישות הראשונות עם המרכזים עולות כסף?

אורטל שלום ../images/Emo149.gif וברוכה הבאה

אני אתחיל מהסוף להתחלה... לשאלתך לגבי פגישה ראשונה - הפגישות הן ללא תשלום, את משלמת רק אם חתמת על חוזה עם אחד מהמרכזים. כמו שאוריתוש כתבה לך אני ממליצה גם לבדוק את שתי האפשרויות ולראות למי אתם מתחברים יותר. לגבי המצב הרפואי שלך, אנחנו במצב די דומה - הבן שלנו מהריון ולידה טבעית כמעט בן 3 ולאחר הלידה נפגע לי הרחם. אני גם מזדהה עם ההחלטה לגשת לתיווך מאותה סיבה של זמן ואנרגיה - פשוט חבל לנו שזה יבוא על חשבון זמן איכות של המשפחה ועבודה כמובן. בכל מקרה שיהיה לכם
ואת מוזמנת ליצור קשר גם בטלפון (אפשר להשאיר מספר טל' במסר אישי) בנתיים תהנו מהחג - שיהיה פורים שמח

מירבי*

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

יש כאן לא מעט בנות שניגשות לתהליך פונדקאות אחרי שמשהו השתבש בלידה הראשונה שלהן, המקרה שלך לא חריג והועדה בודאי תאשר אתכם. אני מציעה לך לקרוא היטב את ההודעות בפורום, גם בארכיון הפורום, להתייעץ עם אנשים שעוברים ועברו את התהליך ולהתרשם בעצמך מכך האופציות ורק אז להחליט. מאחלת לך בהצלחה ואנחנו כאן לכל שאלה

למעלה