זקוקה לכמה עזרות!

זקוקה לכמה עזרות!

1) אני ולירון בונות אתר בגאוסיטיס ויש בעיה שאי אפשר לעשות משם קישור לקובץ וורד או ``העתק``, ``הדבק``. אפ מישהו יודע איך /כן/ אפשר או מכיר אתר שיש בו את אחת האפשרויות האלה (הכוונה לאתר לבניית אתרים), מוזמן לעזור לי במהירות האפשרית... 2) אם יש פה אנשים כשרוניים שיכולים ורוצים,כמובן,...אההה... לכתוב פאנפיק ב2 נושאים שאני אגיד או בכל נושא שהוא, שישלחו לי אימייל, בבקשה! *נואשת* 3) ומי שמכיר פאנפיקים טובים באנגלית לשים באתר שלי, מוזמן לומר לי ^^ -ליאת-

LuNaTiC

New member
ליאת!

חברה שלי עשתה אתר בגאוסיטיס... עם פאנפיק שלה, והייתה לה גם בעיה.. אז אם אני זוכרת נכון, היא העתיקה מוורד לצייר את הסיפור (נראה לי.. לא יודעת.. לא זוכרת..) ואז כשזה היה תמונה היא כאילו הוסיפה אותה לאתר שלה... אני אשאל אותה בהזדמנות, פשוט היא נסעה.. המממ עכשיו... בבקשה תגידי לי מה הם הנושאים... וויל יו? הייתי רוצה לנסות... בסדר? נורא נורא! עכשיו אני סתם נשמעת נואשת... לט מי נואו אבאוט דה נושאים לפאנפיקים.. ביי ביי! -ענבל-

ניסיתי-

להעביר סיפור לצייר, אבל התמונה היתה קטנה מידי ולא יכלתי ממש להגדיל... אני כבר אראה...אולי בטריפוד? לא ניסיתי...אפשר שם? -ליאת-

coolit

New member
אני כותבת פאנפיק, אך, מה חבל..

אני לא יודעת כל כך טוב אנגלית, אההמ.. אם זה משנה שהוא בעברית. אני רוצה לבנות אתר של מי רוצה להיות מיליונר או איזה חידון, אבל אני כל כך רוצה לדעת אנגלית טוב.. ואני לא יודעת!!!! אני לא יכולה לקרוא את כל הדברים באנגלית בגאוסיטיז ואני לא יודעת איפה להתחיל.. אני רוצה לדעת אנגלית!..

S.Riddle

New member
אני אומרת את זה ברצינות....

אם את צריה עזרה- תפני אלי!!! אני ממש מעולה באנגלית ואפילו הולכת לעשות 7 יחידות שנה הבאה! אז באמת, אני מוכנה תמיד לעזור! -לירון שהיד שלה עדיין נקועה למדי...-

שנה הבאה?!?!

אההממממ.....איך בדיוק שנה הבאה?!?! כלומר, את עולה לכיתה ט`, לא? *חוששת מהתשובה* או אולי יש משהו שאני...אהההה....לא יודעת עליך?! או שזו לירון מתחזה! הא! בכל מקרה, בשיעורים הפרטיים שלי אני עושה חוברת לבגרות, אם זה עוזר....לא עוזר, מה? לירון-איזה ספר עולם הדיסק הביאו לך, דמט!!!!! -ליאת-

S.Riddle

New member
לא בדיוק......

אני עולה לט´ אבל אני עושה אנגלית מוגבר, שזה בעצם כמו 7 יחידות. וכמה פעמים אני צריכה להגיד לך שזאת אני?! הנה עוד הוכחה: ברוק ואני נתחתן, תהיה לנו וילה גדולה ואז אני אוכל לגדל פיקצ´ויים ככל יכולתי!

למעלה