זקוקה לכיוון דחוף

רחלית2

New member
זקוקה לכיוון דחוף

אני בת 25 גרושה עים 2 קטנים שנה אחרי הגרושין התחתנתי עם בן גילי גם לו 2 בנות באותם הגילאים יש לציין שיצאנו רק 4 חדשים ואז התחתנו הוא גם כן גרוש אבל המכה נחתה עליי ממש יום אחרי החתונה הוא לא מתקרב לילדים שלי הבת שלי חולה עליו והוא כל הזמן מביא תרוצים שהוא עייף ואין לו כח בקיצור הוא לא יכול לראות את הילדים שלי וגם היחס אליי נורא קר מה אני עושה?להתגרש שוב ?כרגע הוא אצל אמא שלו כבר יומיים !! תודה לכולם

ye44

New member
להעיף אותו כמה שיותר מהרררררררררררררררר...

תצילי את החיים שלך.....כל עוד אין לכם ילדים משותפים.......זה מה שקורה שלא חושבים מה מיהרת להתחתן את צעירה....!

snoopy36

New member
בתור אחת "מנוסה"

בפרק א' לא מוצלח של חייך,די מיהרת אני חושב לתוך פרק ב'...לא??? לפני החתונה השנייה,באותם ארבעה חודשים...לא היו סימנים של ריחוק כמתואר??? כמה זמן נמשכים כבר חיי הנישואים השניים האלה,שהוא כבר יומיים בבית אימו??? צר לי לומר...אך את אוכלת את מה שבישלת...ואם זה לא טעים....תתחילי לקנות ספרי בישול...(יעני,פני לייעוץ מקצועי)מיהרת יותר מדי קודם...אל תמהרי שוב...תשבו,תדברו,תתייעצו ותנסו....בהצלחה!!!

snoopy36

New member
אם יש סיכוי להציל...אז חבל לא...

אם אין...אצטרף ye44 ואומר לך לחפף אותו...ולהירגע קצת....לא מבין איך נתת לעצמך ליפול שוב...

א פרסקי

New member
כיוון פרונט? כיוון גלגלים? כיוון כללי..

בקיצור ענו לך כאן החברים בצורה יפה עם רעיונות טובים לגבי הכיוונים יש כאן אחת מומחית .....4 כיווני אויר (גלגלים)

תצאי בחוץ ../images/Emo197.gif

ותעשי פירמוט לראש.

aviavram

New member
קחי אותו

לטיול רומנטי בלי הילדים-שישארו אצל אימך-מו אבל בגדול יש בעיה

מה הוא עושה אצל אמא שלו?

לפי מה שאת מספרת פה יש לשניכם בעייה לא פשוטה בכלל... אתם צריכים לפנות לדעתי לגורם מקצועי שיעזור לכם לפתור את הבעיות ביניכם- אם התחתנתם, הוא היה אמור לקחת בחשבון שהילדים שלך באים איתך והוא חייב להסתדר איתם ולהתייחס אליהם כל עוד אתם גרים כולכם באותו בית. יצא לכם לדבר כבר?

למעלה